Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

merhaba Allah güzel haberler almayı nasip eder inşallah incir kürünün süresi felan var mı nasıl yapıcaz benim şimdi 23 mart reglim gözüküyor o zaman kadar kullansam işe yarar mı acaba geliştiri mi yumurtaları felan
Merhaba incir kürü 21 gün yap birhafta boşluk 21 gün birhafta boşluk uckez uygulanır tedaviye karar verip ondan önce iki üç ay önceden yapmak faydalı olur

yok bende soramyı unuttum onu ama benim ilk eşimden sprem tahlili istedi onu verdiğmizde sorayım bende öğrenrsem size de bilgi veririm inşallah
Hayır embriyologlar var onlar topliyo bunlar ekip reçeteyi Dr yazar hemşireler uygulama kısmını yapar

Hayır embriyologlar var onlar topliyo bunlar ekip reçeteyi Dr yazar hemşireler uygulama kısmını yapar
Bugün transfer yapıldı embriyolog yumurta iyi dedi tüm aşamaları çok iyi dedi yapıldı şükürler olsun daha önce dediğim gibi bu yumurta incirle geldi gelişti bunla beraber hayıt kuru hayıt+ polen esinizde keçiboynuzu tuketsin zararı olmaz biz öyle yaptık

Merhaba incir kürü 21 gün yap birhafta boşluk 21 gün birhafta boşluk uckez uygulanır tedaviye karar verip ondan önce iki üç ay önceden yapmak faydalı olur
Canım merhaba. Şuan reglin 18. Günündeyim. İncir kürü yapmaya başlayabilir miyim. Tam zamanı ne zamandır aceba.

Merhaba süresi yok hemen baslayabilirsiniz 4 bardak kaynamış suya 16 adet inciri ikiye üçe bölüp atıp kısık ateşte 20 dk kaynatıp söndür ılıyınca süzülür bir sabah bir akşam içilir kalanı buzdolabı nda saklanır diğer gün içilir bir ay boyunca gün arasında hayıt kuru tarifi YouTube var onu yapın Rabbim şifalar versin inşallah

Bugün transfer yapıldı embriyolog yumurta iyi dedi tüm aşamaları çok iyi dedi yapıldı şükürler olsun daha önce dediğim gibi bu yumurta incirle geldi gelişti bunla beraber hayıt kuru hayıt+ polen esinizde keçiboynuzu tuketsin zararı olmaz biz öyle yaptık
sonucunuz nasıl çıktı merak ettim

Allahim hayırlı sonuçlar almanizı nasip etsin ins. Hayitbali dmeissiniz ama hayit tohumu var diye duydum bend eari sütü araatiriyorum bu dediginiz hayitbali polen hangisi ve hangi marka kür saraçoglunun mu incir kürü
İncir kuru Saraçoğlu nün hayitbalida Köyceğiz marka sitesi var Köyceğiz bal yazın cikiyo güvenilir marka diğer ballarinida denedik güzel biz incir ve hayıt kuru de bulduk şifayı testimiz pozitif 46 çıktı iki güne bir takip ediliyo hayitbalida yine aynı firmanın polenin karistirdik öyle kullandık bir kase hayıt bali içine bir yemek kaşığı polen şeklinde sabah kahvaltıda ve akşam yatarken kullandık meyve olarak narsuyu kendimiz aldık çıkardık robotta ananas kivi gibi Rabbim cümlemize şifalar versin yoktan var eden Allah tüm çocuk isteyenlerin duasını kabul buyursun

kızlar merhaba, benim eşimin spermlerinde şekil bozukluğu çıktı o yüzden başyalamadık tedaviye üroloji doktoru eşimden gen testi istedi var mı sizden yaptıran böyle bi test

bn yaptrdm canım yarın test günüm sonucumu bekliyorm .çok memnun kaldım bn şahin beyde çok iyi bir doktor.bn tedaviye aralıkta baslasigim için 10 bin di fiyatı ajandada 12 bin gibi bir fiyatı var
Merhaba, Şahin beyin randevu fiyatları nedir acaba?

merhaba ilk görüşme ücretsiz oluyr eğer muayene yapmaya karar verirse 730 tl.ama tup bebeğe başlanınca tedavinin içinde olduğu için almıyorlar bidaha muayene ucreti
Teşekkürle. İlk görüşme olacak benim de

Teşekkürler. Hepimiz için inşallah. Bir de sgk ya göre değişiklikler var mı? Bilginiz var mı bu konuda. Özel sağlık sigortası falan etkiliyor mu
Telefonda özel sağlik sigortasini sormusalrdi sanki diye hatırliyorum ama bende olmadığı için zaten pek sormadim. Sizin ilkmi yoksa başka denemleriniz oldu mu

X