Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heey Bursa'lılar nerdesiniz elleri kaldırın bakalım yoklama alıyoruz :razz:
Arkadaşlar merhaba. 2 aya kadar Bursa Nilüfer'e taşınacağız allahın izniyle. Size birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Nilüferde ev tutacağız sizce en iyi semti neresidir. Araştırmalar ve tavsiyeler Beşevler ve İhsaniye üzerinde yoğunlaştırdı bizi. Bu semtler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Merak ettiğim konular; Beşevler çok mu ücra kalıyor? yani market çeşitliliği, anaokulu, pazar, kiralar nasıl?, ulaşım kolay mı?. Biz sakin ama herşeyin elimizin altında olabileceği bir semt aryoruz. Şu an için arabamız yok. İhsaniye ile Beşevlerin birbirine uzaklığı nasıldır?. Kreş fiyatları nasıldır? Çok soru sordum farkındayım ama anlayacağınızı umuyorum çünkü hiç bilmediğim bir şehir hem merak hem korku var haliyle. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.
merhaba kızlar. ..bende araniza yeni katildim 1,5senelik evliyim 21yasindayim istdan gelin geldim umarim benide araniza alirsiniz ismim hüsna ii forumlar
Ozaman hoş geldin CanımmmmmmYok hayir esimin ailesi agrili.istda oturuyolardi onceden.benim esim gerci yine ayrildi bursada amcasiyla calisiyodu dedesiyle yasiyodu.dugunden bikac ay once esimin aileside bursaya geldi bende geldim dugunden sonra:)
Ozaman hoş geldin Canımmmmmm