Bursa///16

Acil kana ihtiyacımız var
merhaba arkadaşlar babam için
acil kana iytiyacımız var
acil B+(pozitif) kana ihtiyacımız var
5 ünite pazartesi günü
2 üniteside çarşamba sabah taze olarak isteniyo
ÇARŞAMBA SABAH AMELYATA ALINACAK
kanvermek isteyenler
ULUDAĞ ÜNİVERSiTESİ görükle
BURSA hasta adı : sabahattin temizelli
kalpamelyatı
şimdiden hepinizden allah razı olsun

slm kizlar bursaya gelicem tatil icin bayanlar icin yuzme havuzu varmi yardimci olursaniz sevinirim:KK16:

selam bursanın hatunları ben bursa ataevlerde oturuyorum aslende doğma büyümede bursalıyım ya sizler

bende yıldırımdayım,izmirdeydım 3 yıl,çok şükür eşimin tayını çıktıda bursaya geldk çokk özlemısımım bursamda yaşamayı :)

Arkadaşlar merhaba. 2 aya kadar Bursa Nilüfer'e taşınacağız allahın izniyle. Size birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Nilüferde ev tutacağız sizce en iyi semti neresidir. Araştırmalar ve tavsiyeler Beşevler ve İhsaniye üzerinde yoğunlaştırdı bizi. Bu semtler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Merak ettiğim konular; Beşevler çok mu ücra kalıyor? yani market çeşitliliği, anaokulu, pazar, kiralar nasıl?, ulaşım kolay mı?. Biz sakin ama herşeyin elimizin altında olabileceği bir semt aryoruz. Şu an için arabamız yok. İhsaniye ile Beşevlerin birbirine uzaklığı nasıldır?. Kreş fiyatları nasıldır? Çok soru sordum farkındayım ama anlayacağınızı umuyorum çünkü hiç bilmediğim bir şehir hem merak hem korku var haliyle. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba. 2 aya kadar Bursa Nilüfer'e taşınacağız allahın izniyle. Size birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Nilüferde ev tutacağız sizce en iyi semti neresidir. Araştırmalar ve tavsiyeler Beşevler ve İhsaniye üzerinde yoğunlaştırdı bizi. Bu semtler hakkında bilgi verebilirmisiniz. Merak ettiğim konular; Beşevler çok mu ücra kalıyor? yani market çeşitliliği, anaokulu, pazar, kiralar nasıl?, ulaşım kolay mı?. Biz sakin ama herşeyin elimizin altında olabileceği bir semt aryoruz. Şu an için arabamız yok. İhsaniye ile Beşevlerin birbirine uzaklığı nasıldır?. Kreş fiyatları nasıldır? Çok soru sordum farkındayım ama anlayacağınızı umuyorum çünkü hiç bilmediğim bir şehir hem merak hem korku var haliyle. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

merhaba ben bursa yıldırımda otruyorum nilüfer tarafını sadece gezme amaçlı kullanıyoruz. ihsaniye ve beşevler ulaşım açısından biraz merkeze uzak metro ve otobüsle gidip geliniyo şehir dışı deil ama arabasız orda oturmak biraz meşaketli.. kiralar nasıl ve nerede ew tutmak istediğinize göre deişir
ulaşıma yakın olan yerler kira açısından daha pahalı... bu semtler benm oturduğum yere göre belki biraz daha nezih ama fiyat olarak biraz daha pahalı.. yani sen hem uygun hem merkezi bi yer istiyosan yıldırımı tavsiye ederim.. burdada yeni yapılan binalar nezih siteler mevcut...

merhaba kızlar. ..bende araniza yeni katildim 1,5senelik evliyim 21yasindayim istdan gelin geldim umarim benide araniza alirsiniz ismim hüsna ii forumlar:KK66:

Yok hayir esimin ailesi agrili.istda oturuyolardi onceden.benim esim gerci yine ayrildi bursada amcasiyla calisiyodu dedesiyle yasiyodu.dugunden bikac ay once esimin aileside bursaya geldi bende geldim dugunden sonra:)

Yok hayir esimin ailesi agrili.istda oturuyolardi onceden.benim esim gerci yine ayrildi bursada amcasiyla calisiyodu dedesiyle yasiyodu.dugunden bikac ay once esimin aileside bursaya geldi bende geldim dugunden sonra:)
Ozaman hoş geldin Canımmmmmm

Kizlar mrb.aranizda rahim filmi cektiren varmi.nerde ne kadara cektirdiniz memnun kaldinizmi randevu almam lazim nerden alsam bilmiyorum yardimci olurmusnuz¿¿

X