• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burs arıyorum

siz sakarya belediyesind bahsediyorsunuz sanırım oryaı bilemem ben ama istanbul büyükşehir

belediysi her sene veriyor ama sanırım sadece istanbul içinde okuyanlra veriyor ya da yaşayanlar

olabilir tam emin değilim sorup öğrenmek gerek internetten başvuru yaılıyor dikkat din vakitlerini

kaçırmayın br çok yer kayıttan sonra başvuru almaya başlayacaktır kendinizi ifade etmeniz çok önemli başvurularınızda açık olun

ya valla üzülüyorum okuyucak ve milletine faydalı olucak insanlar zor durumda kalıyor ya allah yardımcınız olsun kızlar

tatLım benim bi arkadaşım bursa bir kere başvurdu hemen onaylandı oda babasının yaptırdığı torpil için =( biraz torpilde gerekiyor direk alıyorlar adını başa :(

yok napalım işte torpilimizde yok bursumuzda yok.. böyle torpillilerde işte hak yiyorlar ama torpilsizde vemiyorlar.. nereye gittiysem geri çeviriyorlar bitçemiz yok diyorlar.. belkide onlarda torpillilere veriyorlardir sıra bana gelicne yok!!!!

yok napalım işte torpilimizde yok bursumuzda yok.. böyle torpillilerde işte hak yiyorlar ama torpilsizde vemiyorlar.. nereye gittiysem geri çeviriyorlar bitçemiz yok diyorlar.. belkide onlarda torpillilere veriyorlardir sıra bana gelicne yok!!!!

cnmcım burası depremden sonra wermiyor artık verdikleride yetimler falan yani belediyenin burs için ayırdığı miktar yok bndde basvurdum kii babam belediyeden emekli bana bile cıkmadıısenağlama

cnmcım burası depremden sonra wermiyor artık verdikleride yetimler falan yani belediyenin burs için ayırdığı miktar yok bndde basvurdum kii babam belediyeden emekli bana bile cıkmadıısenağlama

ama alanları duyuyorum şekey? atso ya mail attım onlarda mailş atmış bana bu yıl burs kayıtları almıyoruz sadece gecen yıllardaki ögrencilerimize burs a devam ediyoruz diye heskez sözleşmiş sanki bu yıl neden se? eger biryerden alırsan felan benım haberım olsun ok?okullar açıldıgında sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernegi vericekmiş haberın olsun..

ama alanları duyuyorum şekey? atso ya mail attım onlarda mailş atmış bana bu yıl burs kayıtları almıyoruz sadece gecen yıllardaki ögrencilerimize burs a devam ediyoruz diye heskez sözleşmiş sanki bu yıl neden se? eger biryerden alırsan felan benım haberım olsun ok?okullar açıldıgında sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernegi vericekmiş haberın olsun..

aaa onu bilmiodum benn. o dernek nerdkii?? neysee zaten o atso ne işe yarıyor bilmem onca sirket sanayi kuruluşu war kimse wermiyor uyuz bir durumm cebe atıyorlar herhaldee sanki ölürler werselerrr neyse haberim olursa burslardan yazarım burayaaa

aaa onu bilmiodum benn. o dernek nerdkii?? neysee zaten o atso ne işe yarıyor bilmem onca sirket sanayi kuruluşu war kimse wermiyor uyuz bir durumm cebe atıyorlar herhaldee sanki ölürler werselerrr neyse haberim olursa burslardan yazarım burayaaa

kısaca valilik verıo yani anladın?hem buradan hemde gidicem yerden alabilirsin ama 1 kereye mahsus verıyorlar aylık vermıyorlarmış..ama olsun onada şükür özelden yazarsın canım ok bend earaştırıyorum yazarım
.:):1hug:

evet gerçekten torpille verip asıl ihtiyacı olanları açıkta bırakıyorlar ne yazıkkı :(

bir arkdasımdan özel mj geldi ona burdan çok çok teşşekür ederim çagdaş yaşamı destekleme derneği sitesine girin eylül ayında burs vermeye başlıcakmış arkdaslar..

Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Kadınlar Derneği ve partilerden yardım alabilirsin.aielenin ekonomik durumu gösteren bir belge ile tabiki.

Atatürkçü Düşünce Derneği,Çağdaş Kadınlar Derneği ve partilerden yardım alabilirsin.aielenin ekonomik durumu gösteren bir belge ile tabiki.

Güzeller güzeli, verilen linke bakmayı unutma.

Gnchome, verdiğiniz adreslerden biri açılmıyor.
Diğeri de yok:s

ben de başvuruyorum ama hem ihtiyacım olan para çok yüklü olduğu için hem de vakıf üniversitesini kazandığım için vermiyolar sanırım :( vakıf üniversitelerine burs veren bildiğiniz bi yer varsa yazarsanız sevinirim...

yok mu fikri olan :(
sitelere baktım hep aynı şeyler var bi de çogu dio ki istanbul da ikamet eden..ankaradakilere burs yok mu

bende burs ALMAK İSTİYORUM SENEYE ICIN BIR SNV GIRICEM O SNV KAZANIRSAM OKUMAM COK ZOR BURS ALMADAN

Back