büro yönetimi öğretmenleri

meRCUte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
10
0
36
Ankara
arkadaşlar aranızda büro yönetimi öğretmenliğine hazırlananlar var mı?
ben bu sene ilk defa kpss'ye gireceğim büro yönetimi ile ilgili pek paylaşım göremedim aranızda hazırlanan veya büro yönetimi olan var mı?

bu bölümün öğretmenliği için hangi okulu bitirmek gerekiyor?

bu bölümün öğretmenliği için hangi okulu bitirmek gerekiyor?

büro yönetimi öğretmenliği sadece Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde var
ancak bölüme artık alım yapılmıyor son mezunlarını verecek. atama sorunu var her branşta olduğu gibi Türkiyede sadece burdan her sene 80 mezun oluyor ama atama sıkıntısı çok

benim iki sorum daha olacak kusura bakmazsan.
1-bu bölüm kapatılacaksa bu bölüm ile ilgili öğretmenler nasıl yetişecek?
2-ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı okuyorum.okuduğum bölümün üniversitede öğretmenliğini yapmam için ne yapmam lazım?

kusur olur mu elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyım
bölüm tamamen kapatıldı son iki sınıf var mezun olacak. fakülte tamamen turizm fakültesi oldu. bölüm öğretmeni yeterince çok var zaten atamayı bikaç tane veriyorlar. her sene sadece 80 kişi mezun olduğu halde bu sıkıntı var o yüzden kapattılar eldekileri eritecekler heralde çünkü talep yok denecek kadar az ama mezun öğretmen çok.
üniversitede öğretmenlik için alese girmeniz lazım çok iyi bilmiyorum ama. sınıfımızda üniversite öğretmenliği isteyenler üds ve alese hazırlanıyorlar aöf için farklı bir uygulama varmı bilmiyorum.

slm canım benımde buro yonetımınde okuyan tanıdıklarım var gazıde.burdakı bılgılerı onlarla paylasırım bende barı.kolay gelsın canım kpss hazırlıgı nasıl gıdıyor dersaneye falan gıdıyormusun

selam evet dersaneye gidiyorum ama okulla birlikte zor oluyor. sana da kolay gelsin

selam evet dersaneye gidiyorum ama okulla birlikte zor oluyor. sana da kolay gelsin
sagol tatlım bende burayı takıp edecegım dersanedekı arkadaslarıma aktarırım senınle aynı bolumdeler.ankaradamıydın canım hangı dershane?önerirmısın gıttıgın dersaneyı?

sagol tatlım bende burayı takıp edecegım dersanedekı arkadaslarıma aktarırım senınle aynı bolumdeler.ankaradamıydın canım hangı dershane?önerirmısın gıttıgın dersaneyı?

Ankara istikrardayım önerebilirim o dersaneyi. arkadaşların da mı büro yönt. öğretmenliği mezunu
sen hangi dersanedesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…