Merhaba, ben ameliyat olalı bugün 9 gün oldu. Benim ameliyat olma sebebim burun kanatlarımın geniş, burun ucunun büyük ve burnun biraz uzun olmasıydı. Doktorumla 2 görüşme yaptık. 2 görüşmede de bu şikayetlerimi dile getirdim. Burun kanatlarımı daraltacağını, burnun ucunu küçülteceğini ve burnun kısalacağını söyledi. Ameliyatta çıktığımda burun kanatlarımı daraltmadığını görünce şok geçirdim. Bana burun ucunu küçültünce kanatları daraltmaya gerek duymadığını söyledi. Burnumun çok az olan kemerini düzeltmiş, burun ucunu biraz toparlamış, biraz olan eğriliği düzeltmiş ama benim asıl şikayetlerimle ilgili bir şey yapmamış. Burnumun ameliyathanede çekilmiş fotoğraflarına bakınca da burnumun hala uzun olduğunu gördüm. Atel ve tampon 2 gün önce çıktı. Şu an da bantlı. Burnum eskisinden iyi ama hala büyük ve uzun. Bana burnumun kalın derili olduğunu ve zamanla bu şişler indikçe burnumun küçüleceğini ve kısalacağını söyledi. Henüz yeni ameliyat olduğumu biliyorum ama doktorun diğer hastalarını da gördüm. Atel çıktığında gayet muntazam ve küçük burunları vardı. Ben bu sebeple doktorun sözüne güvenemiyorum. Bu sebeple size sormak istiyorum.
Henüz ameliyat olalı 9 gün oldu. Bu burun birkaç ay içinde küçülür ve kısalır mı?
Cevap vererek yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü yıllardır hayalini kurduğum ameliyat sonucunda hayal kırıklığına uğradım ve yeniden bir beklenti oluşturup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Olmadıysa olmadı yapacak bir şey yok.
Henüz ameliyat olalı 9 gün oldu. Bu burun birkaç ay içinde küçülür ve kısalır mı?
Cevap vererek yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü yıllardır hayalini kurduğum ameliyat sonucunda hayal kırıklığına uğradım ve yeniden bir beklenti oluşturup hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Olmadıysa olmadı yapacak bir şey yok.
Son düzenleme: