O ojerujrimel Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2012 17 0 28 Ocak 2013 Konu Sahibi ojerujrimel #1 merhaba kızlar ben bi kızda hızma görmüştüm bana burnunu deldirmediğini söylemişti hızması halkaydı bnde burnumu deldirmek istemiyorum ama halka hızma takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim ?
merhaba kızlar ben bi kızda hızma görmüştüm bana burnunu deldirmediğini söylemişti hızması halkaydı bnde burnumu deldirmek istemiyorum ama halka hızma takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim ?
B bulutcuk96 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2012 34 0 4 Şubat 2013 Konu Sahibi ojerujrimel #2 ojerujrimel .!.: merhaba kızlar ben bi kızda hızma görmüştüm bana burnunu deldirmediğini söylemişti hızması halkaydı bnde burnumu deldirmek istemiyorum ama halka hızma takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim ? Genişletmek için tıkla... canım benim burnum delik ama arkadaşımın delik olmadığı için kendime alırken onada delik olmayanlar için olanlardan alıyorum normal hızma satan yerlerin %95 inde bulabilirsin
ojerujrimel .!.: merhaba kızlar ben bi kızda hızma görmüştüm bana burnunu deldirmediğini söylemişti hızması halkaydı bnde burnumu deldirmek istemiyorum ama halka hızma takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim ? Genişletmek için tıkla... canım benim burnum delik ama arkadaşımın delik olmadığı için kendime alırken onada delik olmayanlar için olanlardan alıyorum normal hızma satan yerlerin %95 inde bulabilirsin