M meliscaan Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 4 1 3 Kasım 2013 Konu Sahibi meliscaan #1 burnum yuzume gore buyuk ama kemikli değil sadece on tarafında biraz et var estetik yapmak istiyorum ama ailem gerek olmadığını ve rızkli olduğunu soyluyo burun kucultttmenin doğal yoları varmı bilen varsa soylesin şimdiden teşekurler
burnum yuzume gore buyuk ama kemikli değil sadece on tarafında biraz et var estetik yapmak istiyorum ama ailem gerek olmadığını ve rızkli olduğunu soyluyo burun kucultttmenin doğal yoları varmı bilen varsa soylesin şimdiden teşekurler
-masal- A$Ķ Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 1.789 371 8 Aralık 2013 Konu Sahibi meliscaan #2 meliscaan .!.: null Genişletmek için tıkla... Benimde burnum kemerli.ailevi nedenlerden (gunah) dolayi operasyon yaptiramadim. Sormussun dogal yolla tedavi var mi die.. hicbirseklde yok malesef
meliscaan .!.: null Genişletmek için tıkla... Benimde burnum kemerli.ailevi nedenlerden (gunah) dolayi operasyon yaptiramadim. Sormussun dogal yolla tedavi var mi die.. hicbirseklde yok malesef
merlininin Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 1.000 133 19 Temmuz 2014 Konu Sahibi meliscaan #3 sıkıntı yapacağın bir şey yok gibi sanki tatlım , bozma moralini