Burnumdan getirmeye söz vermiş gibi

Ben ikiyüzlü değilim bahsettiğiniz şeyin tanımı tam olarak bu. Kiracının da kapısına dayanmadım.
İkimizde çevremize danıştık bu konuyu. Nasıl olabilir diye. Ben de buraya deneyimlerinizi öğrenmek için açtım. Kaldı ki o konudaki yorumlarımın da hala arkasındayım.
Benim nasıl biri olduğumu çevremdeki insanlar biliyor ben size bir ispat mecburiyetinde değilim. İyi geceler dilerim
Tamam kızmayın tam anlattığınız gibisiniz.

Hiç üzülme..Biraz daha sabret. Sen güçlüsün.

Annen de ezilmiş de olsa Akıllı bir kadın senin zor duruma düşmene izin vermez.

Oturmam ıstemem diyin demedim zaten bu kadar kendinizi anlattığınız şekilde bakınca en azından sahiplerinden olayı cozmesini beklermissiniz gibi geliyor.
Yoksa verilen müstakil eve kim oturmak ıstemez ama babanızı anlatırken kendinizi olmayan şekilde anlatmayin gerek yok diyorum.
Bu arada babanızla çok zor işiniz Allah kolaylık versin o konuda işiniz zor.
başta böyle anlatmadığı için babasının kendisinden aldığı 2500 tl ile ilgili 2 konu açtığı için ben de linçlemiştim.ama bak bu konuda ayrıntılı yazınca olayı anladım.üyeler tam bilgi vermiyorlar başlıkta bizler de ne yazılırsa onu yorumluyoruz maalesef

Allah vere de babanız bu "beklentilerini" dünürlerinin yüzüne de söylemese bari. Ben anlattıklarınızdan yola çıkarak onda bu ışığı görüyorum.
İstemede yatak odasını da alıverin diye şakaya vurarak söyleyebilir bence. O zaman görün siz rezilliği.
Bir şekilde buna engel olmanız gerek bence.
Bana dese ki durum yok alamam tamam ben hallederm derim. Ama bunu yapmasını istemiyorum

Yok arkadaş insan sarrafı :)
arkadaş ta kötü niyetli değil.iyiliğinize yazmış aslında.siz dikaktli olun bu nişan nişan sonrası düğün konularında.babanız bir densizlik yapıp ta eş ailesini kızdırmasın bu işi bozmasın allah korusun.böyle çok hikaye okudum bdv de yıllar içinde.eş adayı ailesiyle yalnız bırakmayın babanızı derim ben

başta böyle anlatmadığı için babasının kendisinden aldığı 2500 tl ile ilgili 2 konu açtığı için ben de linçlemiştim.ama bak bu konuda ayrıntılı yazınca olayı anladım.üyeler tam bilgi vermiyorlar başlıkta bizler de ne yazılırsa onu yorumluyoruz maalesef
Olsun anlattigi kadar yorum yap Ceyceycim. Biz tanımıyoruz sonuçta cevresi biliyor nasıl olduğunu.

Bana dese ki durum yok alamam tamam ben hallederm derim. Ama bunu yapmasını istemiyorum
İşte alınmayın ama bedavaya halletme kafasında galiba babanız. Bazı insanlar, kızımızı veriyoruz, daha ne vereceğiz kafasındalar maalesef.
Bizim bir akraba da öyle yaptı. Evdeki her şeyi erkek tarafına aldırdılar, bir çöp bile vermediler. Ondan sonra da kayın aile kızın evinden çıkmadı. Kayınvalidesi demişti zaten, altını eşyayı istemeyi biliyorlar. Evlensinler ben yapacağımı bilirim diye. Hakikaten de yaptı.
E şimdi zaten sizin kayın aileniz ev veriyorlarmış. Bir de insanlara yatak odasını da siz alıverin demek feci ayıp olur. He yaparlar belki, durumları da iyiymiş dediğinize göre. Ama o zaman da siz ezilirsiniz. Karakterlerini bilemem, belki de onlar sizi ezer. Ben onu bunu bilmem, karşılıksız veren bir Allah'tır. Fazla fazla almanın bir de sonrası olur.

arkadaş ta kötü niyetli değil.iyiliğinize yazmış aslında.siz dikaktli olun bu nişan nişan sonrası düğün konularında.babanız bir densizlik yapıp ta eş ailesini kızdırmasın bu işi bozmasın allah korusun.böyle çok hikaye okudum bdv de yıllar içinde.eş adayı ailesiyle yalnız bırakmayın babanızı derim ben
Onların yanında şimdiye dek bir pot kırmadı.
Kötü niyetli demedim ama sevgilim bu kiracı işini çözüp burada oturalım ailem böyle birşey teklif etti dedi. Hayır mı deseydim :) Keşke maaş durumlarımız daha iyi olsaydı da diyebilseydim.
Düğün gecikmeden olsun istiyorum. Hepsi eve bağlı o yüzden acele ediyoruz. Ben de buraya ne yapabilirim diye konu açtım.
Sevgilime bu ev işi uzayacak ise tutalım kutu gibi bir ev orda yaşayalım gerektiği kadar da dedim bu işi halledelim dedi.

Olsun anlattigi kadar yorum yap Ceyceycim. Biz tanımıyoruz sonuçta cevresi biliyor nasıl olduğunu.
Nedense sizden başka kimseye bu tarz bir yorum yapmadım . :) Ben bahsettiğiniz gibi biri olsaydım ev konusundaki mahcubiyetim için takıların çoğunu ailene verelim çok masraf olacak diye bir teklifte de bulunmazdım.

Nedense sizden başka kimseye bu tarz bir yorum yapmadım . :) Ben bahsettiğiniz gibi biri olsaydım ev konusundaki mahcubiyetim için takıların çoğunu ailene verelim çok masraf olacak diye bir teklifte de bulunmazdım.
Ben de yanlış anlamış olabilirim, hatam varsa kabul ederim, özür de dilerim hiç hep ben haklıyım havalarim yoktur insanım sonuçta.
Ama açtığınız konulara göre yorum yapıyoruz ve burda açtığınız konu aileniz ama kendinizi de çok överek sıkıştirmissiniz araya. O şekilde anlattığınız tarzdaki insanları da tanıyorum bana uymadı öyle dedim.
Sonradan eklediklerinize de bilemem doğruysa da değilse de.
Begenmediyseniz engelleyin gitsin. Geri kalan herkes yardımcı oluyor sonuçta. Sizin de konu açma nedeniniz yardım almak, oraya odaklanın.

Ben de yanlış anlamış olabilirim, hatam varsa kabul ederim, özür de dilerim hiç hep ben haklıyım havalarim yoktur insanım sonuçta.
Ama açtığınız konulara göre yorum yapıyoruz ve burda açtığınız konu aileniz ama kendinizi de çok överek sıkıştirmissiniz araya. O şekilde anlattığınız tarzdaki insanları da tanıyorum bana uymadı öyle dedim.
Sonradan eklediklerinize de bilemem doğruysa da değilse de.
Begenmediyseniz engelleyin gitsin. Geri kalan herkes yardımcı oluyor sonuçta. Sizin de konu açma nedeniniz yardım almak, oraya odaklanın.
Benim için yardım edilecek yorumlar kıymetli haklısınız.
Kendimi de övmedim sadece hep vermeye alıştığım için birşeyler verilmesini kabullenmek kolay değil. Açıp depresif kişilik tanısı ve kaygı bozukluğu olan insanların özelliklerini okursanız demek istediğimi anlarsınız. Çok verici ve vicdanlı olduklarını okursunuz. Sebebinin ise vererek onaylanmış ve değerli hissetmiş olmaları. Bunu ben demiyorum psikoloğum diyor . Ben almaya alışkın değilim ama verileni almam demedim. Sadece buna alışmak benim için zor. Ve o ev fikri haftalar önce konuşulmuş bir konu.

Eğer maaşınız varsa siz kendiniz alın, ne babanıza ne karşı tarafa laf bırakmamış olursunuz. Karşı taraf neden sen aldın derse, bunca sene ben bunun için uğraştım bunu ben istedim dersiniz. Umarım vardır bi meslek,maaş.

X