- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mısır ununa az su koy krem kıvamında bir kasık yeterli oluyor .. bunla yap acayıp ğüzel bişi zate daha ilk yaptıgında anlıorsun aradakı farklı haftada bır yap bişicik kalmaz) denenmiştir onaylıdır :)
![]()
Canım nivea burun bandı var bundan kullanabilirsin ben kullandım ve faydasını gördüm :128: Eczanelerde bulunuyor genelde birde kozmetik mağazalarında bir tane alabilirsin faydasını görürsün umarım :)
Eğer yüzünü aldırıyorsan, kara noktaların olduğu yere de ağda yaptırmanı öneririm. Tertemiz oluyor![]()
Canim cay agaci kremi ve sabununu kullan .mikroorganizmalara karsi antiseptik duvar olusturuyor.siyah noktalarin azalmasina yardimci.mucizevi krem diyoruz biz ona .daha bir suru faydasi var.
Sevgili arkadaşlar, burnumda siyah noktalar çıkmaya başladı çok çirkin duruyorlar acaba bir tavsiye ettiğiniz ürün veya evde uygulayacağım yani kendim yapıp uygulayabileceğim bir kür var mı acilll cevap sevgili güzel hanımlar![]()
Rica ederim canim:)
canım kız kardeşim benim aksime bol sivilceli, siyah noktalı bi ergenlik geçiriyor:) kendisinin de denemediği yol kalmadı. şu sıralar siyah nokta temizleme çubuğu kullanıyor avonun ürünü sanırsam. yapmadan önce sıcak su ısıtıp bi kaba koyup, beş dakika falan yüzünü buhara tutarsan onları yumuşatır, çubuğu daha rahat kullanırsın..
canım kız kardeşim benim aksime bol sivilceli, siyah noktalı bi ergenlik geçiriyor:) kendisinin de denemediği yol kalmadı. şu sıralar siyah nokta temizleme çubuğu kullanıyor avonun ürünü sanırsam. yapmadan önce sıcak su ısıtıp bi kaba koyup, beş dakika falan yüzünü buhara tutarsan onları yumuşatır, çubuğu daha rahat kullanırsın..
şey markasınıda söylermisin canım diğer kızlar da saolsunllar birçok şey tavsiye etti bakalım hangileri yarayacak :)
Sevgili arkadaşlar, burnumda siyah noktalar çıkmaya başladı çok çirkin duruyorlar acaba bir tavsiye ettiğiniz ürün veya evde uygulayacağım yani kendim yapıp uygulayabileceğim bir kür var mı acilll cevap sevgili güzel hanımlar![]()
çok teşekkür ederim canım :)
aaa harikaymış deneyeceğim ben de..çok teşekkürler :)canım mısır ununa az su koy krem kıvamında bir kasık yeterli oluyor .. bunla yap acayıp ğüzel bişi zate daha ilk yaptıgında anlıorsun aradakı farklı haftada bır yap bişicik kalmaz) denenmiştir onaylıdır :)
![]()