A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 9 Aralık 2011 Konu Sahibi ada67 #1 selam arkadaslar burnumda siyah noktalar olustu aslında kuru bır cıldım var sadece t bolgem yaglı ne yapmalıyım bu noktalardan kurtulmak için...
selam arkadaslar burnumda siyah noktalar olustu aslında kuru bır cıldım var sadece t bolgem yaglı ne yapmalıyım bu noktalardan kurtulmak için...
ozlem1004 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 305 0 7 Ocak 2012 Konu Sahibi ada67 #2 garnieri denedim ama pek ise yaramadi simdi avondan bi urun siparis verdim bakalim sonuc nasil oclak burun bantlari alabilirsin canim ise yariyo
garnieri denedim ama pek ise yaramadi simdi avondan bi urun siparis verdim bakalim sonuc nasil oclak burun bantlari alabilirsin canim ise yariyo
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 7 Ocak 2012 Konu Sahibi ada67 #3 ozlem1004 .!.: garnieri denedim ama pek ise yaramadi simdi avondan bi urun siparis verdim bakalim sonuc nasil oclak burun bantlari alabilirsin canim ise yariyo Genişletmek için tıkla... cnm bu burun bantları nasıl bısey bıraz acarmısın ? mesela fıyatı ne kadar benım de burnumsa sıyah noktalar var bı de en onelısı her cılt tıpıne uygunmu bu bantlar bı de kesın cozum mu cnm mkullandınmı hıc ??
ozlem1004 .!.: garnieri denedim ama pek ise yaramadi simdi avondan bi urun siparis verdim bakalim sonuc nasil oclak burun bantlari alabilirsin canim ise yariyo Genişletmek için tıkla... cnm bu burun bantları nasıl bısey bıraz acarmısın ? mesela fıyatı ne kadar benım de burnumsa sıyah noktalar var bı de en onelısı her cılt tıpıne uygunmu bu bantlar bı de kesın cozum mu cnm mkullandınmı hıc ??