Cilt Bakımı Ürünleri Burnumda ki pütürlükleri ve siyah noktaları geçirmek için tavsiyeleriniz nelerdir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
kızlar ya burnumu bildim bileli hep böyle pötür pötürdür yani çok pürüzlü anlıycanız.. birazda siyah nokta var . clen an clear kullandım dha kötü oldu burnm bna tavsiye edeblcgnz bi ürün veya evde yapabilcegm birşey varmı yardımcı olursanız cok sevınırım :80:

biraz ilginç olacak baştan söyleyim :KK1: Yüzümü sir ağda ile kendim almaya başladım 3-4 aydır öyle yapıyorum. (tablet ağda/konserve ağda dedikleri hani eritip spatulayla sürüyorsun) Bi keresinde yanlışlıkla burnuma bulaştırdım acemiyken :KK53: çekince bi baktm minik tüycükler ve siyah noktalarım da ağdayla birlikte gelmiş , benim yüzüm normal ama burun bölgem yağlı bazen kenarlarda sivilceler çıkar,üstündeki siyah noktalarm da fazla olmamakla birlikte derindeydi, fayda görmem diye hiç bi ürün denememiştim o zamana kadar. Bu yöntemden mumnunum açıkçası, 4-5 haftada bi kez yapıyorum.(yani bıyığı bir aldığımda burnumun üstüne de sürüyorum diğer aldığımda sürmüyorum)

kızlar ben haftada 1 yada 2 kez normal bir sabunla gözeneklerimi açıyorum sonra yarım çay kaşığı kahve,şeker,tuz,1 tatlı kaşığı limon suyu ve sütü karıştırıp yüzüme peeling yapıyorum ardından duruluyorum sonra ise yumurta akını yüzüme sürüp 15 dk bekletiyorum ardından tekrar durulayıp gül suyu (benim tercihim rosensenin gül suyu) yada soda ile siliyorum,işte hepsi bu. Çok yağlı ve çok sorunlu bir cilt tipim var bu formüller sayesinde üstesinden geliyorum:KK66:

X