Burnum ve ben :(

Pardon ama bazı arkadaşlar ruj filan demiş şaşırdım
Bu yüz hatları burundaki hatlar erkeğe ait diye baktım ve kavissiz bi erkek burnu gördüm belki de şişlikten öyle görünüyor ben pek bilgili değilim bu konuda
Bayan olduğunu söyledi mi acaba? Belki resmin tümünü göremediğim için bana öyle geldi kırdıysam kusura bakmayın :kedi:

Her kadın burnu kavisli olacak diye bir kaide yok leylacım ne alakası var basbayağı bayan işte bu çok belli.Kırıcı olmayayım demişsin ama kırmışsındır muhtemeleen,kadınlarda burnun kavisinden ziyade yüz hatlarıyla uyumlu olması önemlidir.Beren saati örnek göstericem.burnu kesinlikle kavisli değil düz bir burnu var ama öyle erkeğe falanda benzemiyor,burnu kavisli olan estetik manyağı bir çok kadından çok daha kadınsı ve güzel görünüyor bence.

canim ya takma kafana dediklerini, bence cok guzel ve dogal, sisliklerde inerse dha ne? uzulmene hic gerek yok, su an cok alingan bi piskolojin var bazi arkadaslarin neden hemen olumsuz yorum yaptiklarina anlam veremedim, sen moralini bozma , bence simdi bile cok guzel.

bu topic i acali 6 ay olmus nerdeyse umarim sisliklerin inmistir ve burnun istedigin gibi olmustur. Resimlerini tekrardan bizimle paylasirsan seviniriz.

Selayhusa Katiliyorum. kotu yorumlara inat umarim burun sisligin inmistir ve cok guzel bir burna kavusmussundur!

Bugünle birlikte 17. günüm olacak.Ama ne zaman aynaya baksam moralim bozuluyor.Burnum yüzüme göre çok büyük ve uzun olmuş gibi..Şişliklerdenmidiir yoksa şeklimi böyledir bilmiyorum ama çok üzülüyorum yaaa..sizcede öyle durmuyormuu :gitme:

gecmis olsun ama resmini göremedim:KK43:gamyoncuiremsu

Ben göremedim resmi ama şimdiden geçmiş olsun tek diyebiliceğim 4 ay ldu benmde arkadaşlarım 2 hafta geçip gördüğünde bile küçülüo kısalıyo diyenlerde oldu ama tabi ben psikopata bağlayıp aynadan ayrılmadığımda farkı artık göremiyorum :) ama denilenler bu çok yavaş iniyo benmde şişliğim bozma moralini dicemde benm gibi kusursuzluğa takıksan vay halimize :eek:

bende çok merak ettim umarım inmistir sislikleri ve cok güzel olmustur.resim 2 yada 3. sayfada olması lazım ordan baktım ben bilginize.

blahblah.jpg

bu canım arkadasın resmi ...

resme baktımda sanırım bu kusurlar önden daha belli oluyo gibime geliyo yandan anlaşılmıoo

bide eski resmi görmüş olsaydk daha iyi analiz edilebilrdi bence
eski haline göre bakalım nasıl olmus burnu belki eski halinden bu hali baya farklıdır

sadece estetikli gibi deilde dogal gibi duruyor burnu ama kötü deil kesnlikle sadece estetik odlugu anlasılmıo

bazı patavatsızlara katlanamıyorum.. insan gibi kırmadan YORUM YAPIN!! Çilek senin burnun kusursuz mu? sen bir koy ben sana anında 1000 tane kusur bulurum ve kalbin kırılır ama empati kur biraz... kimse kusursuz değil plastik cerrahlardan da kusursu burunlar yaratmasını beklemeyin :KK66:

Sanırım arkadaşta burnunu beğenmiyor ki bidaha ne resim koymuş nede bişeyler yazmış revizyon araştırması içinde olabilir :emir_bebek:

bende açıkçası çileğin burnunu merak ediyorum hiç mi kusuru yok acaba kusuru olmayan biri bile bu kadar ağır konuşmamalı bencede

X