- Konu Sahibi whiteunicorn
canım albümüne baktım oraya da yazdım buraya da yaziim.eski burnuna göre baya fark var tatlım hem bence hoş ve dogal olmuş.baya şişlik var üstelik yorgunsun streslisin kolaymı.zamanla oturcaktır.doktorun kim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım zaten drlar hep 6 ay bir sene diye boşa demiolar ...
birde resimde aslını yansıtmıyor bazı kişilerde resimde farklı cıkıp gercekte baska olabiliyolar yani bende karamelin burnunda bu kanıya vardım ... resimdekinden daha guzeldi onunda burnu karsılastımızda ...
oyyy sağol bitanem
senin görüşün benim için herkesinkinden çok daha önemli çünkü gerçekte sen yakından gördün ve inceledin bilimum yerleri kaydirigubbakcemile3
evet resimler çoğukez aldatıcı olabiliyor üstelik sen gördüğünde daha 2 haftalıktı :kedi:
aslında olay benimle alakalı..çünkü doktoruma son gününe kadar doğal olsun kalkık olmasın dedim domuz burnu gibi olur düşüncesiyle...şimdi ortaya çıkan da niye garibime gidiyor bilmiyorum..hayalimdeki daha küçük birşeydi ondan herhalde
bu işlerden pek anlamam ma şimdiye kadar estetik yapıldığı halde ameliyathaneen yeni çıktım havası vermeyen tek burun bu bence gördüklerimi söylüyorum kalkık hiç hoş durmuyor bence
arkadaşım benim bir aylık burnum seninkine göre çok daha kusurlu ben bile ümit ediyorum şişliklerdendir diye benim burun ucum tam bifelaket şuana ama yinede konuşmak için çok erken..tabi kendimizi tutamıyoruz o başka.insan bunalıma giriyor.bazen geçer diyorum takmıyorum bazen tam bir karamsarlığa düşüyorum.her günümzde bir değil ama gelip geçicek o belli
bence ameliyat edilmemiş bi burun gibi yüzünede hiç olmamış kusurabakma doğrucu davut benimmafoldumben