Burnum ve ben :(

canım albümüne baktım oraya da yazdım buraya da yaziim.eski burnuna göre baya fark var tatlım hem bence hoş ve dogal olmuş.baya şişlik var üstelik yorgunsun streslisin kolaymı.zamanla oturcaktır.doktorun kim?

tekrar resmine baktımm deminn.. bencee gayett hoşş bi burunn ve doğall duruyoo..benimm tekk beğenmediğimm şeyy hafif kalkıkk olsaydıı daha bi güzellik katardıı. odaa çokk büyükk bi sorunn değill bence revizyonlaa halledilebilenn basitt bişeyyy. kesinliklee moral bozulacakk bi burunn değill.. ben hatta ünlülerden birinin burnuna benzettimm özge pirinççii (sanırımm adıı buyduu bunadımm da birazz :) ) diyee bı kızz varr onunn gibi olmuşş..onunkii estetikk değill ama..kesinlikle seninn moralini düzeltmekk içinn söylemiyordumm ben estetikk yaptırsam ve böyle bi burnum olsaa şikayetçii olmazdımm açıkcasııı

aynen canım zaten drlar hep 6 ay bir sene diye boşa demiolar ...

birde resimde aslını yansıtmıyor bazı kişilerde resimde farklı cıkıp gercekte baska olabiliyolar yani bende karamelin burnunda bu kanıya vardım ... resimdekinden daha guzeldi onunda burnu karsılastımızda ...

oyyy sağol bitanem :eek:
senin görüşün benim için herkesinkinden çok daha önemli çünkü gerçekte sen yakından gördün ve inceledin bilimum yerleri kaydirigubbakcemile3
evet resimler çoğukez aldatıcı olabiliyor üstelik sen gördüğünde daha 2 haftalıktı :kedi:

oyyy sağol bitanem :eek:
senin görüşün benim için herkesinkinden çok daha önemli çünkü gerçekte sen yakından gördün ve inceledin bilimum yerleri kaydirigubbakcemile3
evet resimler çoğukez aldatıcı olabiliyor üstelik sen gördüğünde daha 2 haftalıktı :kedi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

Merbaba bende yeni estetik oldum. 11 gun oldu. Ayrica eltimin kizininda burunu senin gibi kocaman duruyordu. Aradan uc ay gecti simdi kuculmus. Ve cok guzel duruyor emiynim seninkide inecek üzülme.

canım sen nasıl bir burun istiyordun aslında önemli olan bu , şişliklerin geçince burnun küçülecek zaten de kavisli istiyorsan tabiki çok kavisli bir burnun olmayacağı belli bunu doktorunla önceden konuşmuşmuydun..?

aslında olay benimle alakalı..çünkü doktoruma son gününe kadar doğal olsun kalkık olmasın dedim domuz burnu gibi olur düşüncesiyle...şimdi ortaya çıkan da niye garibime gidiyor bilmiyorum..hayalimdeki daha küçük birşeydi ondan herhalde

bu işlerden pek anlamam ma şimdiye kadar estetik yapıldığı halde ameliyathaneen yeni çıktım havası vermeyen tek burun bu bence gördüklerimi söylüyorum kalkık hiç hoş durmuyor bence

aslında olay benimle alakalı..çünkü doktoruma son gününe kadar doğal olsun kalkık olmasın dedim domuz burnu gibi olur düşüncesiyle...şimdi ortaya çıkan da niye garibime gidiyor bilmiyorum..hayalimdeki daha küçük birşeydi ondan herhalde

o zaman daha ne konuşuyosun :mymeka: doğal olmuş işte hayatım boyutu küçülecek ama kafana takma bence tam senin istediğin gibi olacak zemuszemus

bu işlerden pek anlamam ma şimdiye kadar estetik yapıldığı halde ameliyathaneen yeni çıktım havası vermeyen tek burun bu bence gördüklerimi söylüyorum kalkık hiç hoş durmuyor bence

ozaman sen benim burnumu görmemişsin hahayyyttt kaydirigubbakcemile3:roflol:

arkadaşım benim bir aylık burnum seninkine göre çok daha kusurlu ben bile ümit ediyorum şişliklerdendir diye benim burun ucum tam bifelaket şuana ama yinede konuşmak için çok erken..tabi kendimizi tutamıyoruz o başka.insan bunalıma giriyor.bazen geçer diyorum takmıyorum bazen tam bir karamsarlığa düşüyorum.her günümzde bir değil ama gelip geçicek o belli

arkadaşım benim bir aylık burnum seninkine göre çok daha kusurlu ben bile ümit ediyorum şişliklerdendir diye benim burun ucum tam bifelaket şuana ama yinede konuşmak için çok erken..tabi kendimizi tutamıyoruz o başka.insan bunalıma giriyor.bazen geçer diyorum takmıyorum bazen tam bir karamsarlığa düşüyorum.her günümzde bir değil ama gelip geçicek o belli

Allah başka dert keder vermesin ya..zamana bırakalım dediğin gibi..

bence ameliyat edilmemiş bi burun gibi yüzünede hiç olmamış kusurabakma doğrucu davut benimmafoldumben

hep söyledim yine söylicem insan olmak kolay değil burunlardan önce karakteri gözden geçirmek lazım keşke tıp okdr ilerlemiş olsa ama malesef cilekcim =) seninde kaderin böle bu şekilde yaşamaya dewm :KK70:

şişlerim iniyor yavaş yavaş..burun sırtı inceldi eskiye göre ama ucunda hala şişlik var..inşallah o da iner

Son düzenleme:
Burnumu yaptıralı 7 ay oldu ve bu bir şans işi inanın mükemmel oldu yalnız sırt kemiğini bir kez daha inceltecekler korkmuyorum çünkü doktorum mükemmel bir iş başardı. Üzülme o şişlikler zamanla iniyor doktorunun verdiği şişlikleri geçirmek için kremini mutlaka he gece yatmadan önce kullan... Faydasını göreceksin...

X