Burnum ve ben :(

bencede biraz iri duruyo cnm ama daha 17 gün olmus bence sistir o iner sonra büyük bi ihtimalle yani bosa kendini üzme

aradan bir kaç ay geçmiş ...şimdi çok daha güzel olmuştur..güle güle kullanın..

cilek.35 hangi topice bakarsam bakiyim illaki birinde olmasada digerinde hep olumsuz seyler yaziyosun :eek:klava:
acaba sadece kendini begendiginden midir yoksa milleti rencide etmeyi cokmu seviyosun anlayamadim dogrusu madem kusursuzsun kendi fotolarini koy bizde yorum yazalim. eminimki o zamanda birsürü kisi olumlu veya olumsuz yorumlar yazicaktir ama senin kadar kaba olmicaklardir :dilcikar: :umursamaz:
ayrica bu arkadasimiz ztn mutsuz olmus bide sen böyle yapinca dahada mutsuz olmustur eminim ki,
daha nazik bisekilde söylesen olmaz miydi yani? :umursamaz:
tabikide bunlar senin kendi görüslerin,tabikide begenmezsen yazarsin yazda begenmedigin zaman ama hic kimseyide rencide etme hakkina sahip degilsin, ne tür yorum yaparsan yap karsindakini düsünüp öyle yazman gerekir :dilcikar:

Son düzenleme:
ay mod26 ne hossunnnn alkisalkisalkis sırnaşık şey :teytey:

hiç moralini bozma canım şişlikler inince çok güzel olacağına inanıyorum. bence şimdiden yüzüne uymuş ve doğal duruyor..

Canım benim burnum daha yeniyken bundan daha çok şişti aynaya bakınca kendimden korkuyodum. 2. ayımdayım ve hala burun ucum şiş. Hiç üzülme doktorun masaj verdiyse düzenli olarak yap. Uyurken çift yastıkla yat bol bol su iç. Şişlikten kaynaklanan bi görüntü bence bu zamanla burun kendini toparlayıp küçülcek. Ameliyatı 2 saat iyileşmesi aylar alan bi işlem bu onun için sabırr :)))

dr un kimdi canım senin. banada burun ucunda biraz büyüklük var gibi geldi. umarım şişliklerdendir. ve arkadaşlar burnun ilk günü ve bi kaç ay sonraki hali arasında öyle abartılıcak kadar bir değişiklik olmuyor burnun şekli neyse o oluyor sadece biraz şişlik varsa o iniyor ve burun asıl şekline ulaşıyor. yok ilk zamanlr şöyleydi sonra şöyle oldu diye fazla abartmayalım.canım önceki burnunun resminide koysaydın keşke ama denildiği gibi revizyon var tekrar düzeltebilirsin ama yinede insanın beklentisi yüksek olduğu için o kadar para o kadar eziyet nden güzel olmadı diye söylenip duruyorsun

Canım benim burnum daha yeniyken bundan daha çok şişti aynaya bakınca kendimden korkuyodum. 2. ayımdayım ve hala burun ucum şiş. Hiç üzülme doktorun masaj verdiyse düzenli olarak yap. Uyurken çift yastıkla yat bol bol su iç. Şişlikten kaynaklanan bi görüntü bence bu zamanla burun kendini toparlayıp küçülcek. Ameliyatı 2 saat iyileşmesi aylar alan bi işlem bu onun için sabırr :)))

gayet guzel bence burnun... keske benim de oyle olsa... :a015:

Pardon ama bazı arkadaşlar ruj filan demiş şaşırdım
Bu yüz hatları burundaki hatlar erkeğe ait diye baktım ve kavissiz bi erkek burnu gördüm belki de şişlikten öyle görünüyor ben pek bilgili değilim bu konuda
Bayan olduğunu söyledi mi acaba? Belki resmin tümünü göremediğim için bana öyle geldi kırdıysam kusura bakmayın :kedi:

Aynı benim durumumdasın. Ben de doktora doğal olsun dedim ve 4000 liram boşa gitti. Hiç memnun değilim yeni burnumdan. kavis yok benim burnumda da.Dümdüz. Halbuki biraz kavis verebilirdi. Ve kavisli burunlar çok hoş duruyor ve sanırım yapılamayacak birşey de değildi. Estetik olduğumu kimse anlamadı, burnum yine büyük ve ucu aynı. Kısacası bazı doktorlar risk almak istemiyor ya da sanatçı ruhları yok. Ben yeniden ameliyat olucam. Doktorun senin burun ucunu hafifçe kaldırabilirdi.Üst kısma kavis verebilirdi. İlla ki ayarı kaçırıp domuz burnu gibi yapması şart değil ya. Belli dereceleri vardır kalkıklığın. Neyse geçmiş olsun ama belli ki sen de benim gibi pek tatmin olmamışsın.

Üzülmeni istemem ama resmine ilk baktigimda ameliyat olmamis hali sandim. Ama yinede bekle daha cok erken benimde burnum ilk zamanlar cok uzun duruyodu zamanla degisiyor bunu sende fark edeceksin.

ya hayatım tamamda doğruyu söledim yani kandırmadım kızı ilerde iyi olur desem yalan olucak şimdi yani revizyon gibi bi hakkıda var,fındık kadar yüzü var kızcağızın insan burnunu yüzüne oranlar azcık dimi ama

Lğtfen daha özenli yorum yazın, karşınızda estetikte olsa operasyon geçirmiş biri var. 17 günlük birine revizyon hakkın var diyorsun. Ne kadar kolay ikinci ameliyatı olmak burdaki insanlar için. Hayır ne gerek var onuda anlamış değilim.

Burunun ucu biraz uzun olmuş sanırım şişlikten dolayıda daha büyük gözüküyor 3 ay sonra resim koy yorum yapalım bence. Kendinle ve burnunla barışık ol canım moralini bozma. Hayatın sonu değil, çirkin olan birşey yok. Tamam beklentini karşılamamıştır belki ama buna alışmaya çalış. Burun düşmedikçe ağrilmedikçe kemiklerde sorun olmadıkça ikinci ameliyatı olana ben deli derim.

canım bunları düşünmen için daha çk erken benimde 20. günüm bende senin gibi erken kapıldım üzüntüye ama forumdaki kızlar sağolsun şimdi daha iyiyim benimde kocaman daha da bi sürü sorun zamanla artık biraz beklicez hiç üzülme

arkadaşlar ayrıca sadece bir tane fotoğraf koymuş ve daha çok erken. biraz beklemesi gerekiyor. aslında bazı burunlar zaman geçtikçe güzelleşiyor bazıları ise zamanla çökmelere uğruyor. biraz daha beklemende fayda var derim. ayrıca farklı açılardan foto koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

başarısız bir ameliyat.ama doktor kaynaklı olduguna inanmıyorum kimi bünyeler kabul etmiyor malesef estetiği. düşüyor,şişiyor. deri yapısı burun kemik kalınlığı cilt inceligi vs cok önemli..kemerli ve ucu dusuk uzun burunlarda cilt ve yüz kemiği ince narinse basarı yusektır.

X