Burnum ve ben :(

çilek.35 inan o kadar uzuldumki verdigin kotu içerige ben nabcam şimdi yaaaa aglamak istiyorum ....
millete patavatsızlık yaparak prim yapamazsın uzulerek belirteyim :)

canıım kesınlıkle burun da sislikler var ama gozune buyuk gorunmesının sebebı cenenın kucuk ve gerıde olması ınan bana cok guzel bı burnun olsa da guzel bı cene hattına sahıp olmadıkca burun kendını gostermez dogal olmasına dogal bı burun yapmıs doktorun estetık oldugu anlasılmaz ama bence bıraz estetıkde on plana cıkarılmalı bu konuda tecrubesı olan bırı olarak soyluyorum bence estetık dogallıktan onemlı..

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..belki dediğiniz gibi resimden kaynaklı çok büyük duruyordur ya da doktor çok uğraştığı için fazlasıyla şiştir çünkü eski burnum bu kadar büyük değildi ..artık zamana bırakacağım..umarım düzelir psikolojim tamamıyla bozulmadan

Son düzenleme:
ben perşembe günü emeliyat oldum daha alçılı burnum tamponlar bile yarın alınacak ama doktorumun bana hep soylediği bişey var benim burnum bu demen için en az 6 ay beklemen gerek bende o yuzden şu anda rahatım bence sende takma ben mesela dün başlık açtım dudaklarımla burnumun arasındaki mesafe çok geniş diye bugun bakıyorum tamamen normal meğerse şişliktenmiş şimdi bişeyler soylemek için çok erken bence sabret bekle bak mesela ablam oldu benim b kaç sene önce nasıl sert ve kötü bi tepki vermiştim Allahın verdiğini nasıl bozarsın diye hayır bozmuşsun bari adam gibi olsun diye hasta yatğında ablamı boğacaktım nerdeyse tamamen işin dini boyutundaydım ben bak bugun ben ameliyatlıyım ve şu an bakıyorum ablamın gercekten güzel bi burnu var kendine güveni var ilk başlarda gercekten berbattı utanıyodum ablam demeye şimd yanında gururla bu benim ablam diye geziyorum sabret düzelecektir

kimsenin olumsuz eleştirilerinide takma olumlu düşünkü olumlu olsun herşey boşver kim ne derse desin onlar kend içlerinin çirkinliklerini haykırıyolar sadece senin burnunun çirkinliğini değil

çirkinlik falan derken bence çok saçma yerlere gidio arkadaslar konu..eger burda ortak bi topik açılıyosa konuyu açan arkadaşımız gelen her türlü yoruma açıktır yoksa neden kendiyle ilgili ilgili bi topik açsın dimi ama..bende gerçekçilikten yanayım ama kırmadan tabiki..herkes çenen küçk burnun ondan uzun uruyo demesin lütfen..ozman o çeneye göre burun yapılsaydı..benm gittiğim bi doktorda bana öyle bişey söyleyip uzun bir tasarım yapmıştı..güzel olmayana kırmadan söylersek o arkadasta gidip bir an önce önlemini alır..

cnmm daha çok şiştirr inince daha güzel olurr...ama böle estetikli gibi kusursuz bi burun diyememmmm..ha kötümü deil tabi cnmm:)

bence bişey söylemek için çok erken daha
ama resimlerde insanı yanıltabiliyor,şişlik çok fazla burda çok arkadaşımızı gördük 2 ay sonunda bu o burunmu dediğim bile oldu
sabret sürekli aynalara bakma sürekli oynama eğer masajın varsa onu aksatma ödem atmana yardımcı olucaktır
aynaya sık sık bakmazsan sonraki baktığında farkı göreceksin
ümitsiz olma kötü düşünme bekle bakalım ....

çilek.35 inan o kadar uzuldumki verdigin kotu içerige ben nabcam şimdi yaaaa aglamak istiyorum ....
millete patavatsızlık yaparak prim yapamazsın uzulerek belirteyim :)

prim yapamazmıyım :1no2: kaset çıkarcaktımda tühh iiki söledin lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bnce üzme kendini şişlikler geçince net kararını ver burnun sana yakısıp yakısmadıı konusunda.. şuan bnce okadarda kötü diil yani aynalara bakamıcağın kadar inşallah istediğin burna kawusursun..ama sen sadce profılden koymussun foto bazı burunlar sahıden profılden farklı önden daa farklı duuroo.. buarada bn doktorunuda mrk ettim??

benım sahsı fıkrımda bence daha kısa olabılırdı cunku burun zamanla kısalmıyorr yanı sısler ınsede sadece daha zarıf duruyor o kadar amelıyatt olan arkadaslarr dogallık bır yana bence doktorunuzdan havalı guzel burun ısteyın dogallık ısteyınce bazen fazla dogal oluyor oda ınsanı tahmın etmıyor sahsen benı etmedı tam olarak ama suc benım:)))

evet ya bencede sis ben oyle burunlar gordum ameliyattan sonra sislikten sekli bayagi bozuluyor .sonrada 6 ay bir seneden yerine oturuyor .hic dikkat ettiyseniz yeni ammeliyat olduktan hemen sonra narkozdan kalkinca burnunuz ve yuzunuz sismiyor bir 2 satten sismeye basliyor.birde hr insanin vucut yapisi degisik oluyor kiminki yuzu gozu sisiyor ve morariyor kiminiki ise hic morarma yok .iyisallah arkadasin burnuda guzel bir sekil alir .ben hic bir arkadasimin uzulmesini istemem .allah kotu doktorlardan korusun bizleri

ceneye gore burun yapmıyolar cnm ... yuzun tum hattına gore yapıyolar ... ve gerekirse ceneyi ileri almak için ceneye işlem yapıyolar ...

çene kısmınız gördüğüm kadarıyla dar ve bu yüzden burnunuz gözünüze olduğundan büyük geliyordur. ama bunun diğer bir nedenide sürekli aynaya bakmanız çünkü aklınıza bu fikir takılmış ise daimi olarak bu fikirle aynaya bakarsanız göreceğiniz şey büyük bir burun olacaktır. tavsiye edeceğim şey kırmızı ve daha koyu (bordo,vişne çürüğü vs.) rujlar sürmeniz ve dudaklarınızı ön plana çıkarmanızdır. böylece burnunuza olan dikkati kendinizde dahil olmak üzere tüm çehrenize dağıtabilirsiniz...

(herkes çene demiş yorumları görmeden önerimi yazmıştım. umarım kırıcı olmamışımdır. sürekli çene denmiş ve bende jübilesini yapmışım sanki. ama yorumumu değiştirmeyeceğim...)

evet surata uygun burun yapılıyor ama çenede suratın bir elemanı dimi burun yapılırken onada bakılmalı..yani senin çenen küçk burnun ondan büyük duruyo denince ben doktorda hata ararım..burun yan profilden çeneyle uyumlu yapılmalı..evet buruna uygun çene yapılıyor ve bu burun çene uyumuna mükemmeliyet katıyor.ama bu cok zor bi operasyon olduğundan çeneye göre uzun ve büyük olmayan burunlar yapılıyor..yani yapabilen yapıoyor..

canım psikolojini çok iyi anlıyorum burnun kesinlikle şişlikten dolayı büyük duruyor şuan yorum yapabilmek için çok erken onu söyleyebilirim doğal bir burnun olacak bu kesin ama çok kavisli ve kalkık bir burun beklentin varsa onu bilemeyeceğim canım .. herşey gönlünce olsun..

bekleyip göreceğim artık..şişlikler inse bile şeklinde çok bir değişiklik olmayacağı kesin..artık kendimi 2. ameliyat fikrine alıştırmaya çalışıyorum napayım

canım sana birşey soyleyim benimde de şu an 18.günüm fikralarla türkiye diye bi komedi programı varya teo emmi diye biri var orda pinokyo gibi koca bir burnu var aynı ona benziyorum aam şiş yapacak birşey yok gecicek göreceksin bekleyelim biraz gün geçtikce düzeliyor hemen moralini bozma düşünkü elinde bi iz var geçmesini bekliyorsun gecer gecer benimkide gecer seninkide sıkma canını bir defa bu yola cıkdık güzel olucak biriciğim :) bekleyelim

benimle aynı dertten muzdarip biri daha işte. burnundaki iriliği şişliklere bağlayabilirsin, bide ya benimki gibi ucu da düşük olsaydı. beterin beteri var öyle seninki kötü değil.

canım zamanla oturacaktr yeni burnun .. eskisini görsek daha net bir karar verirdik bence .. tabi işlem yapılıyorsa az kısa kalkık güzel dururcaktır ..olan kişi zate yani burnunu beğenmeyen kişi böle bir burun istıor .aslında dr lar hanı dıyor ya resim getirmeyın yok su sanatcı yok busanatcının die .aslında götürmek lasım ve dr da 3 -aşağı 5 yukarı anlamalı hastanın hayalındekıni ..yakışanla hayal arasında bir burun ideal olucaktır. biras zaman ğecsin 6 ay olsn ozaman beğenmessen halen gözüne hoş ğelmiorsa dr un revizyon yapıcaktır sana .. ama bence şimdi sabırlı olma zamanı .. geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…