Burnum ve ben :(

whiteunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
16
0
Bugünle birlikte 17. günüm olacak.Ama ne zaman aynaya baksam moralim bozuluyor.Burnum yüzüme göre çok büyük ve uzun olmuş gibi..Şişliklerdenmidiir yoksa şeklimi böyledir bilmiyorum ama çok üzülüyorum yaaa..sizcede öyle durmuyormuu :gitme:

Son düzenleme:
canımm ben burunn estetiği olmadımm ama olmayıı çok istiyorumm. burdan takip ediyorumm burunn estetiği olanlarıı.. seninn burnundada şişlikler varr daha 17. gününn moralini bozma bencee profilden gayet hoşş olmuşş ne güzell kemikk falan yokk. herkesin bünyesii farklıı bazısınnn bakıyoruzz 2 hafta burnunda şişliklerii azalmışş oluyoo...sabret canımm eminimm şişlikler iniincee daha da güzelleşicekkk... moralinii bozmaa çokta aynaya bakma derimm :))

bencede canım bozma moralını şişlikler insin dahada gusel olcaktır.şimdiden guzel daha cok yeni.Sabretmemız lazım canım şişlikler ıcın

bencede sislerden dolayi boyle inince guzel olacak eminim cunku bir arkadasin burnunu gordum ameliyattan sonra sis ve capti su an super otesi bir burnu olmus kafani takma once zaman gule gule kullan

canım biraz alt cenen resimde geride oldugu için gözünede büyük görünmüstür. ve cok dogal görünüyor. sislikte insin tam oturur.

bence ameliyat edilmemiş bi burun gibi yüzünede hiç olmamış kusurabakma doğrucu davut benimmafoldumben

çilek; beğenmeyebilirsin cnm ama ameliyatdn çıkalı 17 gün olmuş bi arkadaşada bölesine sert bi şeklde yorum yapman bence hiçdoğru deil.netiecede daha gzel bi şeklde "beğenmedm ama umarım istedğn gibi olur" flan dyeblrdn.gereksiz bi sertlk olmuş.onun adına ben üzldm açkçası yernde olmk istemezdm.
ha bide her burunu sennki kadar gzel bekleme cnm sennki ayrı bi olay :)

yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum.büyük görünüyo ama şişlikle alakalı olabilir.genelde ilk haftalarda böyle sorunlar oluyo.umarım düzelir a.s.

çilek; beğenmeyebilirsin cnm ama ameliyatdn çıkalı 17 gün olmuş bi arkadaşada bölesine sert bi şeklde yorum yapman bence hiçdoğru deil.netiecede daha gzel bi şeklde "beğenmedm ama umarım istedğn gibi olur" flan dyeblrdn.gereksiz bi sertlk olmuş.onun adına ben üzldm açkçası yernde olmk istemezdm.
ha bide her burunu sennki kadar gzel bekleme cnm sennki ayrı bi olay :)

ya hayatım tamamda doğruyu söledim yani kandırmadım kızı ilerde iyi olur desem yalan olucak şimdi yani revizyon gibi bi hakkıda var,fındık kadar yüzü var kızcağızın insan burnunu yüzüne oranlar azcık dimi ama

canım eski burnunu gormedem bişey diyemeyecegim sana ...
başka bi topicte kahfekolik arkadasımız var onunda burnuna olmamıs demiştik ama eski burnunu gorunce şok olmuştuk degişikligine ... ve kotu dedigi burnu gayette iyiydi ...

sen fazla takma suan benim 2 ay olmasına ragmen hala şiş sendede bu olabilir ... sabret bekle bakalım ne olcak sonuc ...

blahblah.jpg

bu canım arkadasın resmi ...

ya hayatım tamamda doğruyu söledim yani kandırmadım kızı ilerde iyi olur desem yalan olucak şimdi yani revizyon gibi bi hakkıda var,fındık kadar yüzü var kızcağızın insan burnunu yüzüne oranlar azcık dimi ama

cnm ilerde ii olablr tabi blemeyiz ki gerçekden ne burunlar vr ilk ay fecii olan 3-4 aylarda oturan .gördm yani şahit oldum.inşallah öle olurr.
hakkında hyırlısı.umarım istediğin burna kavuşursunn cnm

cnm ilerde ii olablr tabi blemeyiz ki gerçekden ne burunlar vr ilk ay fecii olan 3-4 aylarda oturan .gördm yani şahit oldum.inşallah öle olurr.
hakkında hyırlısı.umarım istediğin burna kavuşursunn cnm

aynen canım zaten drlar hep 6 ay bir sene diye boşa demiolar ...

birde resimde aslını yansıtmıyor bazı kişilerde resimde farklı cıkıp gercekte baska olabiliyolar yani bende karamelin burnunda bu kanıya vardım ... resimdekinden daha guzeldi onunda burnu karsılastımızda ...

burun güzel ama şiş o da normal yani daha 17 gün olmuş takma bu kadar :) biraz zaman geçsin inecek o

canım henüz çok yeni ve şiş olması çok normal şeklini henüz almadı ki :)) sabır ol benim burnum henüz 4 aylık olacak ve hala şiş beklemedeyiz :)) geçmiş olsun güle güle kullan canım

X