Doktorunuz iyi bilir kimse burada size şöyle diyemez ki doktorunuza danışınArkadaşlar bu konu hakkında bi konu daha acmiştim ama sanki gün geçtikçe burnum değişiyor 2 yil oldu burun estetiği olali ama ucu düştü ve sanki büyümüş geliyor sizce öyle mi reviyozyon gerekir mi her gün sanki burun ucu büyüyormuş ve düşüyor gibi geliyor her foto da farklı çikıyo
İlk yapıldığında barbie gibiydi şimdi böyle büyünce üzülüyorum kdldld keşke öyle kalsaydi hep o kadar o görüntüye alişmiştim kiSiz burnunuzu takıntı yapmışsınız.
Biz ne desek size işlemez
gayet normalArkadaşlar bu konu hakkında bi konu daha acmiştim ama sanki gün geçtikçe burnum değişiyor 2 yil oldu burun estetiği olali ama ucu düştü ve sanki büyümüş geliyor sizce öyle mi reviyozyon gerekir mi her gün sanki burun ucu büyüyormuş ve düşüyor gibi geliyor her foto da farklı çikıyo
Ben de bunu demek istemiştim, yüz hatları büyük insanlar küçücük burun yaptırdığında absürt duruyor.Daha ne kadar küçük olabilir bilemedim. Zaten yuvarlak yüzlüsünüz, yok hükmünde burun sizde iyi durmaz
Teşekkür ederimAğız gözler büyükken nokta gibi burun çizgi film karakterlerine benzetiyor insanı. Eminim şimdiki hali çok daha gerçekçi ve güzeldir.
Zaten çene yapın ortodontiye göstermeye müsait, daha da küçük burunla yüzün içeriye doğru ütülenmiş gibi gözükecek. Dudakların kocaman gözlerin iri, çizgi film karakteri gibi olmuş çok yapay duruyor burnun. Daha da elletme artık yüzünü.Arkadaşlar bu konu hakkında bi konu daha acmiştim ama sanki gün geçtikçe burnum değişiyor 2 yil oldu burun estetiği olali ama ucu düştü ve sanki büyümüş geliyor sizce öyle mi reviyozyon gerekir mi her gün sanki burun ucu büyüyormuş ve düşüyor gibi geliyor her foto da farklı çikıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?