Burnum foto koydum

Dusuk, egimli ve kemikli ama iste kemigi cekemedim bi turlu yakalayamadim. Doktor orda biraz sislik var diyor ama alcidayken bile o egimi goruyordum ben

Evet doğal bir burun yapmış. Eğer istediğiniz bu yöndeyse gayet güzel hoş duruyor. Benim de sizin gibi bir kemik var. Ben ameliyat olalı 1 ayı 4 gün geçti. Umarım geçer. Ön profilden de hala ödem var belli.

Dogal var dogal var artik. Butun burunlar dogal olmali zaten. Estetigin iyisi kimsenin anlamayacagi mudahaledir. Yeni yeni belirdi yapay istekler. Burda bile goruyorum o kadar para verdik belli olsun falan yaziyorlar. Artik bu kadar yapaylik icinde ben bu "dogalligi" kabul edemiyorum. Bu degil dogallik. Estetikle yakalanan dogallik insani acabada birakacak nitelikte olmali. Su anki dogallik anlayisi kusurlu bir burun. Burnum yamuk, burun ucum top gibi ama o odem degil sekli o zaten. Gram degismedi basindan beri. Benim burun dusuklugum alci varken de belliydi. Gulunce burnu dusen insanlar estetige basvuruyor. E ben niye dogal kisvesi altinda gulunce yayilan, dusuk bir burna sahip oldum acaba.

Size tamamen katılıyorum o kadar sıkıntı çektikten sonra insan mükemmel olmasa da mükemmele yakın bir burun istiyor. Ben de ameliyat olmadan önce eski burnumdan iyi olsun yeter diyordum ama şu an öyle demiyorum yapmışken kemiği tamamen törpüleseydi diye düşünüyorum. Benim de mesela ucunda kıkırdak katlanması olmuş bir çizgi şeklinde görünüyor hadi ona neyse dedim. Doktorum 19 unda ameliyat edebilirim dedi ama istemedim çünkü henüz çok yeni. Şişlerim indikten sonra kemiği fark ettim keşke birazcık kavis olsun deseydim diyorum. Hiç bir şey söylemeyince doktorlar olabildiğince az işlem yapıyorlar sanırım.

Ben ön görünümünden memnunum kalkıklığından sadece oradaki minik çukur var. Ama yandan bakınca o hafif kemik hoşuma gitmiyor ve şişler indikçe iyice belli olmasından korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_20240702_135925.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20240702_135729.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 87
Maalesef sisler inince kusurlar ortaya cikiyor. Ben de senin gibiydim. Eski burnuma gore napsa iyi olacak dedim. Hic detaya inmedim. Dogal kelimesinin anlaminin degistigini de sonradan algiladim :)
Bu arada burnun guzel. Evet gordum cukurumsu seyi. Belki gecer o ama. Cok yenisin.

Teşekkür ederim. O çukur hiç geçmeyecek dedi doktorum biraz silikleşir dedi. Peki sizin burnunuzun kalkıklığı ilk başta aynı mıydı. Yani benim 1 ayı geçti iner mi?

Teşekkür ederim. O çukur hiç geçmeyecek dedi doktorum biraz silikleşir dedi. Peki sizin burnunuzun kalkıklığı ilk başta aynı mıydı. Yani benim 1 ayı geçti iner mi?
Ayniydi canim. Seninkini bilemicem. Benimki dusmedi hep boyleydi. Teknik meselesi bunlar. Her burun dusecek diye bir algi var ama yanlis bi sey bu.

hiç estetik olmuş gibi durmuyor yandan ve önden düşük doktorunuzla konuşun ne kadar ödediniz ?
Buyuk para verdim. A sinifi hastanede yaptirdim zaten. O hastaneye fiyat normaldi de sonuc husran. Surda mahalle arasi hastanede yaptiranlar, devlette yaptiranlar bin kat daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…