Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf dahi çekmek istemiyomTekniğe göre durum değişir, istersen fotoğraf at bakalım
Iyi de senin bakış açın sana yetiyorsa niye buraya yazıyorsun? Sen kısa ve kalkık diyorsan ne hayal etmeliyiz, nasil bir yorum yapmaliyiz mesela?Fotoğraf dahi çekmek istemiyom
Psikolojim o kadar bozulmuş kişi haklısınız ne diyecegimi bilemiyorumIyi de senin bakış açın sana yetiyorsa niye buraya yazıyorsun? Sen kısa ve kalkık diyorsan ne hayal etmeliyiz, nasil bir yorum yapmaliyiz mesela?
Bana normal görundü daha dur inecek o kalır mı boyle sanki
Çok kötüyüm yüzüm baya değişti eski burnumu arar oldum inşallah iner kalkıkligiBana normal görundü daha dur inecek o kalır mı boyle sanki
Daha cooook yeniymis. Ayrıca kısa da durmuyor kalkık da durmuyor. Biraz sabredin. Ameliyat sonrası bu tip psikolojik sıkıntılar yaşanıyor. Zaman verin kendinize alışmak için ve burnunuzun biraz daha iyilesmesi için
Yüz hatlarınıza yakışmadığı içi beğenmiyorsunuz .normalde ben burnu beğendim yapan doktor güzel yapmış 3,5 ay geçsin ozaman şekli oturur zaten .şimdiden karalar bağlamayın .Kafayı yiyecm gerçekten burnumu çok küçültmus
Umarım öyle olur şimdiden 2. Ameliyatı düşünüyom umarım alışırım kalkiklik da inerDaha cooook yeniymis. Ayrıca kısa da durmuyor kalkık da durmuyor. Biraz sabredin. Ameliyat sonrası bu tip psikolojik sıkıntılar yaşanıyor. Zaman verin kendinize alışmak için ve burnunuzun biraz daha iyilesmesi için
Aynen eski burnum fazla uzun değildi ama düşüktu inşallah geçer yia her gün ağlıyorumYüz hatlarınıza yakışmadığı içi beğenmiyorsunuz .normalde ben burnu beğendim yapan doktor güzel yapmış 3,5 ay geçsin ozaman şekli oturur zaten .şimdiden karalar bağlamayın .
Yüzünüzün bir parçasını değiştiriyorsunuz alışmanızın zaman almasi normal degil mi?Umarım öyle olur şimdiden 2. Ameliyatı düşünüyom umarım alışırım kalkiklik da iner
Evet normal da işte psikoloji çok kötü cidden elde değilYüzünüzün bir parçasını değiştiriyorsunuz alışmanızın zaman almasi normal degil mi?
Anlıyorum. Yalnız değilsiniz bu konuda emin olun. Azıcık sabır azıcık zaman. Bu arada gerçekten çok beğendim ben burnunuzuEvet normal da işte psikoloji çok kötü cidden elde değil
Herkes eski halin daha iyiydi felan diyorlar moralimi iyice bozdular umarım ben yanılıyorumdur herşey düzelir inşallahAnlıyorum. Yalnız değilsiniz bu konuda emin olun. Azıcık sabır azıcık zaman. Bu arada gerçekten çok beğendim ben burnunuzu
Burun estetigi olanlara yapilan klasik geyik ya umursamayin Allah askina. Aynen sensin diyip geçinHerkes eski halin daha iyiydi felan diyorlar moralimi iyice bozdular umarım ben yanılıyorumdur herşey düzelir inşallah