- Konu Sahibi dogrulukperisi
-
Merhaba burnunuz indimi bende 11temmuzda ameliyat oldum iner diye bekliyorumSalı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
İniyor ama hala kalkık tabiMerhaba burnunuz indimi bende 11temmuzda ameliyat oldum iner diye bekliyorum
Benimkide çok kalkik deliricemİniyor ama hala kalkık tabi
Fotonuz varmiBenimkide çok kalkik deliricem
Fotonuz varmiİniyor ama hala kalkık tabi
Inicekmi peki benimde bundan biraz kalkik kalın deriliyim doktor iner diyo ama güvenemiyorum artık sizinki ne dedi siz alisabildinizmi
Alışmak zorundayım mecbur bir daha ameliyat olamam çok zoruma gidiyor, korkuyorum acıdanInicekmi peki benimde bundan biraz kalkik kalın deriliyim doktor iner diyo ama güvenemiyorum artık sizinki ne dedi siz alisabildinizmi
Ben bir ayı geçtim neredeyse ama hala düzgün bir uykum yok tedirginim, yatış pozisyonu kötü. Hep yorgunum hep.Artık ihtiyacı var ya da yok olmuş bitmiş. İnşallah severek kullanırsınız burnunuzu. 4 gün önce ameliyat olan biri olarak söylüyorum gerçekten çok zor bir süreç. Ameliyat olmak bunun en kolayı. Zor olan sonraki süreç. Şiş bir yüz, tıkalı burun. Bir hafta boyunca tamponlar kalacakmış. Tam bir eziyet. Eskiden uykum gelince yatağa yüzükoyun balıklama atlardim. şimdi uyuyamıyorum bile dik ve düz yaticam diye . Ameliyat çok kolay oldu bitti diyenleri anlamış değilim ya da benim canım çok tatlı.
Bu en son hali inceldi biraz daha
[/QUOTEcok güzelsin ve hiç siritmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?