- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi dogrulukperisi
-
Bana özelden fotoğraf atar mısınız lütfen merak ettim. Ben de 2 gün önce ameliyat oldum da :)Şu an burnum bebek gibi oldu desem :)
Ne güzel yüzünüze yakışan burnunuz varmış. Böyle saçma bir bahaneyi ilk kez duydum. Et aldırcam nasılsa diye insan estetik olur mu ?Daha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.
Merhaba benim burnumda ayni bu şekilde içindeki tamponlardan,desteklerden asiri kalkık duruyor hatta sizinkiden bir tık fazla.Ama daha 5. Günümdeyim tam oturması 1 yılımı alacak.Acele etmiyorum ayrica kibar bir yüzünüz var kalkık bile olsa yüzünüzde kotu durmaz.Endise etmek için coook erken daha ateliniz bile çıkmamış.Salı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
Son halini paylaşmış zaten konu sahibi, bakabilirsinizMerhaba benim burnumda ayni bu şekilde içindeki tamponlardan,desteklerden asiri kalkık duruyor hatta sizinkiden bir tık fazla.Ama daha 5. Günümdeyim tam oturması 1 yılımı alacak.Acele etmiyorum ayrica kibar bir yüzünüz var kalkık bile olsa yüzünüzde kotu durmaz.Endise etmek için coook erken daha ateliniz bile çıkmamış.
Ben eski halinize de baktım 1. Sayfadaki keşke olmasaymışsınız estetik? her şekilde güzelsiniz evet ama nevi şahsına münhasır suratınız kaybolmuş.. benim de aynen öyle oldu o yüzden biliyorumHiçbir oynama yok ikisinde de
Salı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım
Gecmis olsun ameliyatınızın üzerinden 1 yıl gecmis burnunuz ne durumda simdi bende 1.5 ay once yaptım aşırı kalkık duruyorSalı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
Bende doktoruma kalkik olmus biraz inse daha gyzel olcak dedim 6 aydan sonra sekil aliyo 1. Senede tam oturcak dedi moralinizi bozmayin benceG
Gecmis olsun ameliyatınızın üzerinden 1 yıl gecmis burnunuz ne durumda simdi bende 1.5 ay once yaptım aşırı kalkık duruyor
Bende merak ettim son haliniResmi göremiyorum çok merak ediyorum görebilir miyim??? Özelden atarsanız çok sevinirim ve şuan nasıl oldu burnunu çz???
Merhaba! Suan burnunu nasıl düştü müBana da ayni seyi soyledi doktor fakat burun deliklerimin görünmesinden aşırı rahatsiz oluyorum
Acaba şuanki hali nasılSalı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
Ne güzel yüzünüze yakışan burnunuz varmış. Böyle saçma bir bahaneyi ilk kez duydum. Et aldırcam nasılsa diye insan estetik olur mu ?
Kime yaptirdiniz hangi doktorBenimki de çok kalkık oldu. Sizin ameliyatınızın üzerinden bayağı geçmiş şimdi nasıl? Benim 15 gün oldu, iner mi? Çok üzgünüm pişmanım psikolojim bozuldu.
Merhaba burun kalkıklığınız indi mi?Salı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?