- Konu Sahibi dogrulukperisi
Çok yakışmış yüzüne. Kaç ayındasınız?Bu en son hali inceldi biraz daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yakışmış yüzüne. Kaç ayındasınız?Bu en son hali inceldi biraz daha
1ay 1haftaÇok yakışmış yüzüne. Kaç ayındasınız?
Artık ihtiyacı var ya da yok olmuş bitmiş. İnşallah severek kullanırsınız burnunuzu. 4 gün önce ameliyat olan biri olarak söylüyorum gerçekten çok zor bir süreç. Ameliyat olmak bunun en kolayı. Zor olan sonraki süreç. Şiş bir yüz, tıkalı burun. Bir hafta boyunca tamponlar kalacakmış. Tam bir eziyet. Eskiden uykum gelince yatağa yüzükoyun balıklama atlardim. şimdi uyuyamıyorum bile dik ve düz yaticam diye . Ameliyat çok kolay oldu bitti diyenleri anlamış değilim ya da benim canım çok tatlı.
Gerçekten mi? Doktorlar en geç bir yıl içerisinde hiç ameliyat olmamış burnun dayanıklılığına kavuşur diyorlar. 12 sene de nasıl eskisi gibi olmadı.ben ameliyat olalı 12 sene bitti, 12 senedir yastığa kafamı gömüp uyuduğum günleri özlüyorum..
eskisinden görsel olarak cok daha iyi,nefes olarak cok daha rahat burnum var evet ,ama hic bir zaman kendi burnun gibi olmuyor maalesef..
12 yıl sonra bile bozulma yamulma riski var mi yani?ben ameliyat olalı 12 sene bitti, 12 senedir yastığa kafamı gömüp uyuduğum günleri özlüyorum..
eskisinden görsel olarak cok daha iyi,nefes olarak cok daha rahat burnum var evet ,ama hic bir zaman kendi burnun gibi olmuyor maalesef..
Sizin ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?Daha bantlı ve şu an şiş burnun bence hemen kapılma bu düşüncelere ilk başta öyle geliyor bende yaptırdığımda keşke dedim zamanla oturdu ve şu an çok memnunum şimdiden geçmiş olsun
Eski halini attığınız da shop veya filtreli? Bu filtreler burnu küçük gözleri büyük gösteriyor. Size objektif yorum yapabilmemizi beklemeyin.Daha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.
Ben 2.5 sene oldu kusursuz olmasını beklemedim ama beklediğinden çok daha iyiSizin ne kadar oldu acaba ameliyat olalı?
12 yıl sonra bile bozulma yamulma riski var mi yani?
1ay 1hafta
20 25 gün önce ameliyat oldum kasıtlı olarak o kadar kalkık yapıyorlar çünkü her burun bir zaman sonra bi miktar düşüyorDaha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.
Bence çok güzel olmuş
Sadece rengi aydınlık yapıyorum filtre yok.Eski halini attığınız da shop veya filtreli? Bu filtreler burnu küçük gözleri büyük gösteriyor. Size objektif yorum yapabilmemizi beklemeyin.
Çokkkk teşekkür ederimben ameliyat olalı 12 sene bitti, 12 senedir yastığa kafamı gömüp uyuduğum günleri özlüyorum..
geçmiş olsun bence çok kalkık olmamış zamanla oturuyor merak etmeyinSalı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.