- 11 Ekim 2018
- 126
- 39
- 31
-
- Konu Sahibi burnumdannefretediyorum
Merhaba kalkıklığınız indi mi aynı sorunu yaşıyorum 1.5 ay oldu olalı çok mutsuzumMerhabalar, 17 yasindayim ve 18 gün önce, Arda Pelen'e Burun estetigi oldum.
Alcilarim ciktiginda Burnum berbat haldeydi, domuzdan bir farkim yoktu gercekten. Bandajlarim cikarildiginda biraz daha iyidi, ama yinede benim zevkime göre Burnum ASIRI kalkik olmus. Burun deliklerim cok gözüküyor, hele ki kalin derili bir Burunda kavisli ve kalkik Burun gercekten igrenc duruyor. Arda Pelen aslinda iyi bir Doktor diye bilirdim, okuduklarima göre, neden sadece benim Burnum böyle oldu, anlam veremiyorum
Doktorun verdigi Masaji yaparken burun delikleri arasindaki parcayi (suan ismini bilmiyorum) biraz assagiya dogru cekiyorum, sanki biraz indi gibi. Ama yine de cok kalkik. Resmen Burnumu kirmak istiyorum, eski halini geri istiyorum, yüzüme baktigimda kendimi göremiyorum artik, sanki benim en cirkin halim duruyor aynanin karsisinda.
Ayni sorunu yasayan var mi, sizce Burnumun geneli iner mi? Sadece ucu degil, o Burun delikleri arasindaki parca da insin istiyorum. Lütfen biri bana yardimci olsun, aglamak istemiyorum artik ):
Merhaba aynı sorun bendede var kalkıklık indi mi Benim 1.5 ay oldu?Merhabalar, 17 yasindayim ve 18 gün önce, Arda Pelen'e Burun estetigi oldum.
Alcilarim ciktiginda Burnum berbat haldeydi, domuzdan bir farkim yoktu gercekten. Bandajlarim cikarildiginda biraz daha iyidi, ama yinede benim zevkime göre Burnum ASIRI kalkik olmus. Burun deliklerim cok gözüküyor, hele ki kalin derili bir Burunda kavisli ve kalkik Burun gercekten igrenc duruyor. Arda Pelen aslinda iyi bir Doktor diye bilirdim, okuduklarima göre, neden sadece benim Burnum böyle oldu, anlam veremiyorum
Doktorun verdigi Masaji yaparken burun delikleri arasindaki parcayi (suan ismini bilmiyorum) biraz assagiya dogru cekiyorum, sanki biraz indi gibi. Ama yine de cok kalkik. Resmen Burnumu kirmak istiyorum, eski halini geri istiyorum, yüzüme baktigimda kendimi göremiyorum artik, sanki benim en cirkin halim duruyor aynanin karsisinda.
Ayni sorunu yasayan var mi, sizce Burnumun geneli iner mi? Sadece ucu degil, o Burun delikleri arasindaki parca da insin istiyorum. Lütfen biri bana yardimci olsun, aglamak istemiyorum artik ):
Özelden resim atabilirsiniz? Yorum yapabilirim. Benim 15 gün içinde inmişti bakayım senin ne kadar indiMerhaba aynı sorun bendede var kalkıklık indi mi Benim 1.5 ay oldu?
Merhaba burun kalkıklığınız indi mi bende de aynı sorun var 1.5 ay olduKalkiklik inmiyor kimse kimseyi kandırmasın
ben 4 aydan beri kafayı yiyorum hergun hergun
Hafif kalkik istemiştim ve hafif olmadı
Baya kalkık oldu 4 ayda gelişme yok
Doktorum bana bir burun en fazla 1,2 mm arası iner dedi ancak 1,2 mm beni kurtarmaz
1.5 ay olduysa inmez canım. Yani inen zaman ilk başlar tampon çıkınca falan. Özelden atistersen burnunu bakabilirim. Erkeklerde kalkıklık büyük sorun oluyor ama kızlarda çok kötü durmadıkça güzel oluylrMerhaba burun kalkıklığınız indi mi bende de aynı sorun var 1.5 ay oldu
Sizin kaç ay oldu1.5 ay olduysa inmez canım. Yani inen zaman ilk başlar tampon çıkınca falan. Özelden atistersen burnunu bakabilirim. Erkeklerde kalkıklık büyük sorun oluyor ama kızlarda çok kötü durmadıkça güzel oluylr
Burnunuzun son hali nasıl fotoğraf atabılır mısınız yorum yapmak ıstıyorumDoktorum beni önceden bilgilendirseydi hafif kalkık lik bile istemezdim
Benim 8 ay oldu canım. Aynı yani sadece başta delikler çok görünüodu. Oda tampon çıktıktan saonra 1 ay da falan indi.Sizin kaç ay oldu
de deliklerim görünüyor biraz daha iner miBenim 8 ay oldu canım. Aynı yani sadece başta delikler çok görünüodu. Oda tampon çıktıktan saonra 1 ay da falan indi.
Çok merak ettim benim de aynı sorun var 11. Günüm sıkıldım beklemekten. Sizin nasıldı nasıl olduKalkiklik iniyor merak etmeyin. Sizin birsey soylemeniz icin henuz cok erken sistir odemlidir vs. Ilerleyen zamanlarda da daha fazla inmese diye endiseleneceksiniz.
Merhabalar, 17 yasindayim ve 18 gün önce, Arda Pelen'e Burun estetigi oldum.
Yenide ameliyat oldunuz mu benim de çok kaldırmış delirecegimMerhaba benimde ayni sekilde kalkik 7 ay oldu ilkine gore iyi gene ama istedigim sekilde inme olmadi sanirim teknikle alakali bazilari 2. Ayda indi diyor benm inmedi deliklerim cok gorunuyor yeniden ameliyat olacagim
Merhaba ben ameliyat olalı 7 ay oldu burnum çok kalkık ve ucu çok büyük sizce küçülür mü?Merhabalar, Burun estetigi olali 1,5 yil oldu ve suan memnun gibiyim. Konuyu ben acmistim, Update yapayim dedim. Kalkik ve siskin olmasinin nedeni, burnum asiri kalin derili olmasiymis. Psikolojimi cok etkilemisti, yasimda kücük oldugu icin.
Suan ödemler neredeyse tamamen indi, Burnum biraz düstü,yüzüme cok uyuyor, tatli duruyor, kalin derili olmasina ragmen.
Yalniz tek sorunum nefes alip verme. Sol tarafimdan maalesef fazla nefes alamiyorum, burun deliklerimden baktigimda da yamuk oldugunu görebiliyorum.
2018in baslarinda ameliyat oldum, 8000TL ödedim(yurtdisindan geliyorum ve Euro‘ya cevirince cok iyi fiyat aslinda), kaldigim Hastane güzeldi ve dedigim gibi, genel olarak baktigimda memnunum.
Belki farkli bir doktora ameliyat olsaydim suan cok daha kötü durumda olurdum diye tatmin ediyorum kendimi. Arda Pelen‘in yaptigi Burun tarzini cok begendigimden onu sectim ve hata yaptigimi düsünmüyorum bu konuda.
Belki birgün nefes alip vermemi düzeltmek icin yine ameliyat olurum, ama suan gerek duymuyorum ve korkuyorum da acikcasi. Estetik olmak istiyorsaniz gercekten iyi düsünün derim, farkli farkli doktorlara gidin(ben sadece Arda Bey’e gitmistim), psikolojiniz kaldirabilir mi vs gibi sorulari sorun kendinize. Ben cok cabuk karar verdigim icin bu kadar etkilendigimi düsünüyorum.
Sorulariniz varsa yazabilirsiniz
Merhaba burun ucunuz düştü mü?Kalkiklik inmiyor kimse kimseyi kandırmasın
ben 4 aydan beri kafayı yiyorum hergun hergun
Hafif kalkik istemiştim ve hafif olmadı
Baya kalkık oldu 4 ayda gelişme yok
Doktorum bana bir burun en fazla 1,2 mm arası iner dedi ancak 1,2 mm beni kurtarmaz
Merhaba ben ameliyat olalı 7 ay oldu burnum çok kalkık ve ucu çok büyük sizce küçülür mü?
Evet kalın deriliyim ama pek ümidim yok küçülmez sanki ucu yumuşadı ve hareket ediyor ödem geçmemiş midir hafif uyuşuk var?Merhaba, kalkiklik konusuna birsey diyemem, dedigim gibi benim burnum biraz düstü. Ucu bende de cok büyükdü, top gibiydi, suan kibar ve yandan bakildiginda daha düz geliyor. Kalin deriliyseniz kesinlikle 1 yil daha beklemenizi öneririm.