- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
-
- Konu Sahibi burnumdannefretediyorum
Benim ucunu hafif kaldırcam dedi eskiye göre daha düşük geliyor bana bir de burun ucunu kaldırdığı için dudak burun arası mesafem çok uzadı ben de bu konuda sıkıntılıyımOndan degildir o. Benimde surekli basim egik. Dusmesin diye boyunlukmu takalim :)) Dusmesini istemiyorsak kalkik burun istiycez. Dusse dusse ne kadar dusecek ki :))
Banada aynisi dendi hafif kavis hafif kalkik. 2 ay oldu ameliyat olali. Simdi yandan kalkik onden duz neredeyse. Burun deliklerim yarim gozukuyor. Boyle kalsa yeter bana. Daha inermi onuda bilmiyorum. Oncedende burun ucu ile dudak mesafem uzundu zaten pek degisen bisi olmadi bende. Eger siz degisti diyorsamiz ucu kalkiktir diyorum sizin. Dudak dolgusu ile halledilir.Benim ucunu hafif kaldırcam dedi eskiye göre daha düşük geliyor bana bir de burun ucunu kaldırdığı için dudak burun arası mesafem çok uzadı ben de bu konuda sıkıntılıyım
Olmuş artık.canını sıkma canım.ama yasın daha cok genc yuzundekı masumıyettı öldurmemeye calış.gözün yenı halınede zamanla alışacaktır.Bu belkı ılerde daha fazla hata yapmanı engellemiş oldu.Hayatı yasayarak ve deneyımleyerek ögreneceksın.dediklerinize katiliyorum, bunu estetik ameliyati olunca anladimama zaten sagliksal sorunum da vardi, ameliyattan sonra ögrendim, burnum da et oldugunu ve yamuk oldugunu. kendimi güzellige veya güzel olmaya cok kaptirdim ve yillardir sadece bunu istedigim icin, annemlerde pek tepki göstermeden izin verdiler yaptirmama ...
Kime ameliyat oldunuzBanada aynisi dendi hafif kavis hafif kalkik. 2 ay oldu ameliyat olali. Simdi yandan kalkik onden duz neredeyse. Burun deliklerim yarim gozukuyor. Boyle kalsa yeter bana. Daha inermi onuda bilmiyorum. Oncedende burun ucu ile dudak mesafem uzundu zaten pek degisen bisi olmadi bende. Eger siz degisti diyorsamiz ucu kalkiktir diyorum sizin. Dudak dolgusu ile halledilir.
Esabil EkerKime ameliyat oldunuz
Merhaba benimde ayni sekilde kalkik 7 ay oldu ilkine gore iyi gene ama istedigim sekilde inme olmadi sanirim teknikle alakali bazilari 2. Ayda indi diyor benm inmedi deliklerim cok gorunuyor yeniden ameliyat olacagimMerhabalar, 17 yasindayim ve 18 gün önce, Arda Pelen'e Burun estetigi oldum.
Alcilarim ciktiginda Burnum berbat haldeydi, domuzdan bir farkim yoktu gercekten. Bandajlarim cikarildiginda biraz daha iyidi, ama yinede benim zevkime göre Burnum ASIRI kalkik olmus. Burun deliklerim cok gözüküyor, hele ki kalin derili bir Burunda kavisli ve kalkik Burun gercekten igrenc duruyor. Arda Pelen aslinda iyi bir Doktor diye bilirdim, okuduklarima göre, neden sadece benim Burnum böyle oldu, anlam veremiyorum
Doktorun verdigi Masaji yaparken burun delikleri arasindaki parcayi (suan ismini bilmiyorum) biraz assagiya dogru cekiyorum, sanki biraz indi gibi. Ama yine de cok kalkik. Resmen Burnumu kirmak istiyorum, eski halini geri istiyorum, yüzüme baktigimda kendimi göremiyorum artik, sanki benim en cirkin halim duruyor aynanin karsisinda.
Ayni sorunu yasayan var mi, sizce Burnumun geneli iner mi? Sadece ucu degil, o Burun delikleri arasindaki parca da insin istiyorum. Lütfen biri bana yardimci olsun, aglamak istemiyorum artik ):
Benimde onden duz. Yandan kalkik ucu erik gibi. Acikcasi ben takmiyorum kafaya cunku eskisinden cok cok daha guzel oldu.Resim paylasmak isterdim ama paylasamiyorum maalesef. Update yapayim dedim, Burnum baya bi düstü ve önden bakildiginda normal duruyor. Ne güzel, ne cirkin.
Ama yandan bakildiginda Ucu resmen Top gibi, yani Doktorlarin aslinda Ameliyat ettigi Burun Tipine dönüstü Burnum. Acaba sismi hala diyorum, ama iki ay sonra bu kadar da sis olacagina inanamiyorum acikcasi.
suan bunu aglayarak yaziyorum, cünkü sadece güzel olmak istedim, Burnum güzel olsun istedim ama yine olmadi.
Benimde onden duz. Yandan kalkik ucu erik gibi. Acikcasi ben takmiyorum kafaya cunku eskisinden cok cok daha guzel oldu.
Kusura bakmayinda kocaman bir burundan hayallere kapilip findik gibi bir burun bekleyemezdim herhalde. Gozumun onunde canlandirip surasi soyle burasi boyle olmali diye. Benim burnum 2 doktorun yapmak istemedigi bir burundu. Doktorlarda sihirbaz degil ki ufak tefek puruzler olabilir. Yapilan islem eski burnunuzla ve cilt yapinizla cok alakali.Ben kafama takiyorum, sonucta Estetik Ameliyatini böyle bir Burun icin olmadim.
Kusura bakmayinda kocaman bir burundan hayallere kapilip findik gibi bir burun bekleyemezdim herhalde. Gozumun onunde canlandirip surasi soyle burasi boyle olmali diye. Benim burnum 2 doktorun yapmak istemedigi bir burundu. Doktorlarda sihirbaz degil ki ufak tefek puruzler olabilir. Yapilan islem eski burnunuzla ve cilt yapinizla cok alakali.
Ozelden atayim Eski yeni atayim. Mesaj kapali?Burnunuzun resmini paylaşabilirmisiniz merak ettim doğrusu
Yandan kalkık olup ta önden nasıl kalkik olmuyor delikler gözükmüyor anlamadım
kalkiklik INIYOR! Youtube da cok kalkik estetik oldu diye videosunu cekip atan yabanci bir kiz vardi, hemde kalin derili. 1 sene icinde farkli bir video atmisti da burnu hem inmis hem cok guzel oturmustu. SAKIN canini sikma, uzulmw
Ya 2 gün olmuş biraz sabırla bekle o şişlik inicek yavaşça düşer burnun dua et doktpruna danış sakin ol bemde olucam amelyiat 1 temmuzda en korktuğum şeylerden biri domuz burnu olması sen sakin ol 2 gün olmui dahaGerçekten iner mi yaa çok mutsuzum ben de 2 gün oldu ameliyat olalı, acaba ben mi tarif edemedim diyorum , çok büyük ucu ve çok tepede yukarı bakıyor. Nolur moral verin bana
Onu yazdigimda 2 gun olmustu ama su an 4 ,5 ay oldu. Gercekten indi ucu ama önden görüntüsü hiccccc hosuma gitmiyorYa 2 gün olmuş biraz sabırla bekle o şişlik inicek yavaşça düşer burnun dua et doktpruna danış sakin ol bemde olucam amelyiat 1 temmuzda en korktuğum şeylerden biri domuz burnu olması sen sakin ol 2 gün olmui daha
Resim var mı merak ettim çok mu düştü özelden gösterebilir misinizOnu yazdigimda 2 gun olmustu ama su an 4 ,5 ay oldu. Gercekten indi ucu ama önden görüntüsü hiccccc hosuma gitmiyor
Orda alcisinin alinmasini bekleyen hastalarin hepsi oyle . Bunun ucu tepeye dogru bakiyor burun delikleri karsiya bakiyor. Sonra zamanla baya iniyor. Bu doktorun teknigiyle ilgili bence.Ne yazık kı 1 mm den fazla inmiyor. Zaten daha da fazla iniyorsa inmeye devam edecek demektir ki bu da burun ucunun düşmesine yol açar diye beklemek gerekir. Yani inse de inmese de problem var demektir. Siz 6 ay bekleyin ve bir revizyon doktoru araştırın