- Konu Sahibi masumpapatya
-
- #1.841
ben yarın doktora gıdıyoruuum yaptırıcam kurtulucam ohh :)
bu arada bakın hazal kayanında estetikmiş burnu : http://img26.imageshack.us/img26/5333/49416e615e32a3c15f3e807.jpg
hazalın burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum resimdede zaten pek bi fark göremedim hem annesinin burnuna da benziyo burnu bence estetik yok
Eki Görüntüle 459632
Eki Görüntüle 459633
ladycoco bilmiyorum ameliyat oldunmu ama burda öyle burunlar varki,ameliyatla mahvolmuş..onların yanında bu kızınki harika kalıyor. yani yaşamayan bilemez,ben de bunu yaşayan biri olarak söylüyorum kızın burnu güzel olmuş.
nehir erdoğanın burnu çok doğal duruyor.
arkadaşlar buaralar bi moda var heralde bazı estetik yaptırmış ünlülerde görüyorum burnun ucunu çok ince yapıyorlar. ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bundan.
Eki Görüntüle 234313
ben bukadar estetikli örnek varken birtek bu bayanın burnunu beğeniorum fatmagülün suçu ne dizisinden nilay kaya..burnu yapılımı bilmiorum ama tahminen öyle olsada doktorunu nolur bi bilen çıksınnn:):):)
ya da en azından bu burna benzer burunlar yapan bi doktor önerirseniz çok sevinirim:) minicik kavisli ve ucu kalkık:)
aysun kayacının burnu kötü kesinlkle.. küt kalmıss vildan ataseverin burnu ise uzun kalmıs... yapay oldukları cok belli berna lacının burnunu yamuk oldugunu da farkettm .. rojdanın burnu da estetigim diye bagrıo bence petekten farkı yok en dogalı blake livelyninki
ben yarın doktora gıdıyoruuum yaptırıcam kurtulucam ohh :)
bu arada bakın hazal kayanında estetikmiş burnu : http://img26.imageshack.us/img26/5333/49416e615e32a3c15f3e807.jpg
arkadaşlar buaralar bi moda var heralde bazı estetik yaptırmış ünlülerde görüyorum burnun ucunu çok ince yapıyorlar. ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?