• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

arkadaşlar buaralar bi moda var heralde bazı estetik yaptırmış ünlülerde görüyorum burnun ucunu çok ince yapıyorlar. ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum bundan.

ben yarın doktora gıdıyoruuum yaptırıcam kurtulucam ohh :)
bu arada bakın hazal kayanında estetikmiş burnu : http://img26.imageshack.us/img26/5333/49416e615e32a3c15f3e807.jpg

hazalın burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum resimdede zaten pek bi fark göremedim hem annesinin burnuna da benziyo burnu bence estetik yok
$23909-quot-kizima-yasam-koclugu-yapiyorum-quot.webp
$d623ce9a1a0757aab1bfefd9e267146b_1304957224.webp

Eki Görüntüle 234313
ben bukadar estetikli örnek varken birtek bu bayanın burnunu beğeniorum fatmagülün suçu ne dizisinden nilay kaya..burnu yapılımı bilmiorum ama tahminen öyle olsada doktorunu nolur bi bilen çıksınnn:):):)

ya da en azından bu burna benzer burunlar yapan bi doktor önerirseniz çok sevinirim:) minicik kavisli ve ucu kalkık:)

suratinda cok kucuk kalmis burun

aysun kayacının burnu kötü kesinlkle.. küt kalmıss vildan ataseverin burnu ise uzun kalmıs... yapay oldukları cok belli berna lacının burnunu yamuk oldugunu da farkettm .. rojdanın burnu da estetigim diye bagrıo bence petekten farkı yok en dogalı blake livelyninki

evet haklisin cok yapmacik duruyor estetik oldugu belli

Back
X