Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

İDİL FIRAT.webp
r(1).webp
İdil Fırat. Burnu estetik olmayabilir ama çok güzel. Özellikle gözleri ve dudaklarını çok beğeniyorum.

Bu kızcağız sürekli burnu estetik
10388013_254124278128947_1019359030_n.webp
img.webp
nilay-cafer-burc-400x270.webp
vaselila.3.webp
yorumlarına maruz kalıyormuş ve estetik olmadığını ispatlamak için annesinin eski bir fotoğrafını paylaşmış. Gerçekten çok biçimli ve güzel bir burnu var. Kalemle çizilmiş gibi derler ya aynen öyle. Nilay Cafer.

Biz en çok göze çarpan burun olduğundan burun estetiği yaptirdiklarini anlıyoruz. Baştan yaratiyorlar kendilerini bazı insanlar.Paranın gözü kör olsun.

Ben dikkatli bakıldığında anlaşılsa da Filiz Akın ın burnunu çok beğeniyorum kavisli ve küçük ya çok tatlı. Ve estetik olduğunu bilmiyodum filiz akın ve Türkan şorayın. Düşünüyorum da günümüz de bile onlarca başarısız ameliyat varken 20 30yıl önce nasıl böyle yüze uyumlu şekil olarak güzel ameliyatlar yapılmış. Şaşırıyorum.

Ben dikkatli bakıldığında anlaşılsa da Filiz Akın ın burnunu çok beğeniyorum kavisli ve küçük ya çok tatlı. Ve estetik olduğunu bilmiyodum filiz akın ve Türkan şorayın. Düşünüyorum da günümüz de bile onlarca başarısız ameliyat varken 20 30yıl önce nasıl böyle yüze uyumlu şekil olarak güzel ameliyatlar yapılmış. Şaşırıyorum.
filiz akının estetik olduğunu nasıl anlamazsın? bence on metre öteden belli :)

insan eski zamanlarda estetik mi varmış diye düşünmeden edemiyor.işin ilginci son zamanlarda burnuma estetik yaptırmaya karar verdiğimden midir nedir ekranda kimi görsem estetik mi bu diye bakmadan edemiyorum.annemi de alıştırdım bu estetiğe benziyor diyor tvdekiler için :)

Back
X