- Konu Sahibi masumpapatya
- #2.021
Birce Akalay'a çok şaşırdım, hiç öyle durmuyor burnu.. dudaklarında bir şeyler olduğu belli ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;
Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medyada bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.
aynı gözlemi ben de yaptım.Kesinlikle katılıyorum.Filiz Akın,Fatma Girik..kesınlıkle eski zamanlardaki estetikler daha basarılıymıs.. türkan şorayın burnu üzerine burun tanımam cok doğar... dişleride sonradan yapılmıs o da cok doğal.. dişleri yapılınca estetiksiz dudakları büyümüş hemen
şok oldum resmen bu kızın şu an ki hali double güzel![]()
kızlar Neslihan Atagül'ün burnu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hayır ben anlamıyorum. İnsan doğal estetiksiz halinden neden rahatsız olur ki?Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;
Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medyada bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.