Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;

Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medyada bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.

mine tugay hanım googledan da kaldırtmış estetiksiz halini cidden şaşırtıcı derecede şuandaki haline benzemeyen bir haldi... buradan neden kaldırdınız ki insanlar görüp beğenip belki estetik yaptırırken örnek gösterirlerdi.

kesınlıkle eski zamanlardaki estetikler daha basarılıymıs.. türkan şorayın burnu üzerine burun tanımam cok doğar... dişleride sonradan yapılmıs o da cok doğal.. dişleri yapılınca estetiksiz dudakları büyümüş hemen
aynı gözlemi ben de yaptım.Kesinlikle katılıyorum.Filiz Akın,Fatma Girik..

Merhamet dizisindeki Şadiye nin (Dilara Aksüyek) burnu da estetik sanırım.Çünkü yüzüne göre oldukça küçükçe bi burun...:26: $106.webp

Arkadaslar Türkan Şoray estetikli mi yaa diye sasiranlar var. Yuh diyorum size. Filiz Akın ve Türkan Şoray ın estetiksiz halleri diye google yazin ve görün. Eski hallerinde filmleri bile var. Nasıl bilniyorsunuz şaşırıyorum.

arkadaşlar size bir tüyo ;eski burnun ucu kalın ve burun kapakları geniş olanı ameliyat sonrası güzel yapmış doktor iyi doktordur..çünkü ince ve uzun burunu yapmak kolay..birde şimdi yeni moda doğal burunlar ,doğal burun yapıyoruz diye doktorlar bir iki traş edip burnu bırakıyorlar yani burun gene büyük ve şişi indikten sonra sarkık..neymiş doğal burun??..yapabiliyorsanız hem burnu küçültüp hem kaldırıp (makul oranda) hemde tüm bunları doğal bir görünümde yapın..
ben bundan dört yıl önce oldum ısrarla ben doğalı maoğalı bilmem burnum ameliyat sonrası hafif kalkık olsun dedim anlaşma yaptım ..ameliyat sonrası her iki profilim farklıydı ve burnum 2 ay sonra düşük ve eskisinden çok az farklıydı ..kavga dövüş çatır çatır paramı geri aldım çünkü ben sözlü olarak anlaşmıştım ..sizde şu doğallık olayını iyi konuşun ve eski burnu kalın ve geniş burunları iyi yapan doktorlar üzerinde durun..mesala tuvana türkayın burnu benim bahsettigim gibi sanki..sizde böyle örnekler verin bakalım..

bu arada türkan şorayın burnunu yapan doktor her kimse estetik nobeli verilmeli bence..o yıllarda o denli kısıtlı imkana rağmen kusursuz iş çıkarmış..

Mine Tugay.
Son zamanlarda ekranlarda sıkça izlediğimiz bir isim. Medcezirde oynadı şuan Kalp Hırsızında oynuyor.
Çok eskiden Gülbeyaz diye bir dizi vardı ve ordaki hali gerçekten çok farklıydı.

Buda yeni hali

Burnumu yaptırırsam kesinlikle böyle doğal olmasını isterim. Süper olmuş hatun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derya Baysal.
Kaçak Gelinlerde izlediğimiz bayan.
Burnu çok dikkatimi çekiyordu. Biraz araştırma yaptım ve eski halini buldum. Doktoru güzel iş çıkarmış. Ama hala burnuna hileli ince gösteren makyaj yapmasının nedenini çözemedim:KK35:
Eski hali
image.webp

Yeni halini zaten kaçak gelinlerde görüyoruz:KK48:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 7.698
  • image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 4.590
  • image.webp
    image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 4.589
  • image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 7.160
Didem'in 'kemeri' gitti..
227786_660_320.webp

Manken Didem Soydan’ın burnundaki farklılık Instagram’daki takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Vatan'ın haberine göre burnundaki kemeri törpületip, dolgu madde koydurduğu öğrenilen Soydan’a takipçileri“Burnunu kime yaptırdın, çok doğal olmuş” diye sordu.

Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;

Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medyada bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.
Hayır ben anlamıyorum. İnsan doğal estetiksiz halinden neden rahatsız olur ki?

Ebru GÜNDEŞ MGD GECESİ YANİ SADECE DİŞLERİ VE GÖĞÜSLERİMDE VAR DİYEN VE ONA İNANAN SAF HALK KADININ BÜTÜN YÜZÜ ESTETİK Kİ BENİM BUNU KOYMAMA GEREK YOK BÜTÜN FOTOLARDA BELLİ AMA MAKYAJSIZ HALA ÇİRKİN ÜSTELİK KAMBUR İÇİ ÇİRKİN İSTEDİĞİ KADAR PARASI OLSUN
ebru2.webp

Back
X