- Konu Sahibi masumpapatya
- #2.001
bizim türk oyuncularından ankarada ameliyat olan yok mudur acaba :) ona göre bilinen bir doktora gitsek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayın yetkili,
Müvekkilim Mine Tugay, yöneticisi olduğunuz www.kadinlarkulubu.com internet sitesinin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=286018&page=201 sayfasında "tatlisarisin" isimli üyeniz tarafından yayınlamakta olan fotoğraf nedeniyle rahatsızlık duymaktadır. Fotoğrafın kaldırılmasını rica ederiz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
acaba bu iki burnu hangi doktorlar yaptı ikisini de çok beğendim
yağmur tanrısevsin
Eki Görüntüle 959144
ceren hindistan
Eki Görüntüle 959146
evet ben dedikodudur deyip inanmıyordum ama şimdi emin oldum çünkü burda burnu kemerli gibi şimdi bir hayli zayıf burnu var
ne güzel olmuş topiğim
sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bu arada türkan şoraya ne demeli!!!!! kadının burnu bi harika olmuş helede daha genç kızken yaptırdığını düşünürsek o zamanın teknolojisiyle yapılmış bu burnu alkışlarım ben arkadaşalkisalkisalkis
ilk resimlerini gördüğümde anlamıştım zaten burun estetiği olmuş olduğunu ama sadece o değilmiş
Genç yaşta birçok operasyon geçirdiği öğrenilen yarışmacı ilk olarak burun küçültme ameliyatı, elmacık kemiği protezi ve çenesinden estetik ameliyat geçirmiş...
diyolar
yani bize de doğal güzel diye yutturucaklardı fatmagülün doğal maviş lensleri doğal dolgun dudakları ve adriana lima nın hık demiş doğal burnu gibin :)
Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;
Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medya da bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.
Sayın yetkili,
Müvekkilim Mine Tugay, yöneticisi olduğunuz www.kadinlarkulubu.com internet sitesinin http://www.kadinlarkulubu.com/showth...86018&page=201 sayfasında "tatlisarisin" isimli üyeniz tarafından yayınlamakta olan fotoğraf nedeniyle rahatsızlık duymaktadır. Fotoğrafın kaldırılmasını rica ederiz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.