Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

medcezirde izlerken hayran oldum güzelliğine çok şaşırdım eski halini görünce meğer estetikmiş :(

Sayın yetkili,

Müvekkilim Mine Tugay, yöneticisi olduğunuz www.kadinlarkulubu.com internet sitesinin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=286018&page=201 sayfasında "tatlisarisin" isimli üyeniz tarafından yayınlamakta olan fotoğraf nedeniyle rahatsızlık duymaktadır. Fotoğrafın kaldırılmasını rica ederiz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba bu iki burnu hangi doktorlar yaptı ikisini de çok beğendim

yağmur tanrısevsin

$Yaðmur-Tanrýsevsin-003.webp

ceren hindistan

$14452.webp

ilk resimlerini gördüğümde anlamıştım zaten burun estetiği olmuş olduğunu ama sadece o değilmiş

Genç yaşta birçok operasyon geçirdiği öğrenilen yarışmacı ilk olarak burun küçültme ameliyatı, elmacık kemiği protezi ve çenesinden estetik ameliyat geçirmiş...

diyolar

yani bize de doğal güzel diye yutturucaklardı fatmagülün doğal maviş lensleri doğal dolgun dudakları ve adriana lima nın hık demiş doğal burnu gibin :)

:46:
ne güzel olmuş topiğim
sağolun kızlaropuyorumnanaktan
bu arada türkan şoraya ne demeli!!!!! kadının burnu bi harika olmuş helede daha genç kızken yaptırdığını düşünürsek o zamanın teknolojisiyle yapılmış bu burnu alkışlarım ben arkadaşalkisalkisalkis

aynen yaaaa estetikliyse gerçekten bravo yani o doktoraaa :) ben dee istiyooommm

ilk resimlerini gördüğümde anlamıştım zaten burun estetiği olmuş olduğunu ama sadece o değilmiş

Genç yaşta birçok operasyon geçirdiği öğrenilen yarışmacı ilk olarak burun küçültme ameliyatı, elmacık kemiği protezi ve çenesinden estetik ameliyat geçirmiş...

diyolar

yani bize de doğal güzel diye yutturucaklardı fatmagülün doğal maviş lensleri doğal dolgun dudakları ve adriana lima nın hık demiş doğal burnu gibin :)

MÜGE UZEL ESTETİKSİZ

estetiksiz hali. vayyy be büyük değişim cidden

Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;

Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medyada bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.

Bu sayfayı takip eden ünlüler, bizim ünlü yaptıklarımız ;

Bu sayfada yer alan eski fotoğraflarınızı biz elle çizmiyoruz, gazetelerde, sosyal medya da bulunan fotoğraflardan alınıp burada paylaşılmaktadır. Bu fotoğraftan rahatsız oluyorum diyip avukatlarınız aracılığı ile bize dönüş yapıp durmayın. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklıyoruz.

burda paylaşılmasa ne olucak ki :ssz: google amca sağolsun herşeylerini döküyor ortaya kk ile uğraşıcaklarına google uğraşsınlar ama yemiyor galiba :ssz:

bir burun yüzü ne kadar değiştirir? ebru yaşar en net örnektir. çok beğenmem kendisi ama baştaki cümlemi en iyi tanımlayan kişdir. sanırım tekrarlatmış bu estetik operasyonları ayıca fiziği fena değildi gögüslsrs dolgu yaptırıp acaip bir görüntü elde etmiş .. ne denir bazen ufak dokunuşlardan sonra gelen cesaret insanı estetik manyağı yapabiliyo.... en iyi burun estetikleri içinde aysunkayacı ve deniz akkaya var bundan kastım önceki hallerie göre yüzün daha iyi form tutması emel sayında en eskilerden iyi bi örnek burun estetiğinde...

Sayın yetkili,

Müvekkilim Mine Tugay, yöneticisi olduğunuz www.kadinlarkulubu.com internet sitesinin http://www.kadinlarkulubu.com/showth...86018&page=201 sayfasında "tatlisarisin" isimli üyeniz tarafından yayınlamakta olan fotoğraf nedeniyle rahatsızlık duymaktadır. Fotoğrafın kaldırılmasını rica ederiz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

bu yazıyı koyup ilgili fotoğrafı kaldıracağımı ifade ettim....

Back
X