- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi Malta_love
Ben resimden bitek parfümleri anlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki çoğu insan orjinale 30 TL fazlasını vermektense çakmasına 30 TL eksik vermeyi tercih ediyorsa bizim yapabileceğimiz bişey yok canım ya çoğu katagori için geçerli bu parfüm,çanta,ayakkabı vs.. hangisinde ucuzsa onu tercih ediyor sonra çakma çıkınca pişman oluyor.
Burdaki çoğu insan orjinale 30 TL fazlasını vermektense çakmasına 30 TL eksik vermeyi tercih ediyorsa bizim yapabileceğimiz bişey yok canım ya çoğu katagori için geçerli bu parfüm,çanta,ayakkabı vs.. hangisinde ucuzsa onu tercih ediyor sonra çakma çıkınca pişman oluyor.
Aynen canm bende rastladm hala çatır çatırda satış yapıyorlar hayretler içerisindeyim ama yazık insanlara dürüst olmak yerine üç beş kuruş için günaha girmeye değmez
Türkiyeye çakma ürünler artk gümrükten rahat girebiliyor şahsen kendimden biliyorm aldğım guess saati soktum incelemdiker dahi yanmdaki arkadaşm dünya eşya getrdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay kızlar resimden falan bakınca ben hiç anlamıyorum sahte mi değil mi die.bildiğiniz kişiler varsa öyle söyleyin lütfen ya da özel mesaj atın sorun çıkacaksa.
Ben çok iyi ayırt ederim dileğin zaman sorabilirsin bana bluemel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bundan sonra almadan sana danışıcam o zaman:)
sen de ara ara yakalarsan çakmacıları bana söylersin
Ben resimden bitek parfümleri anlıyorum
Ben de 1 tek makyaj ürünlerini