Burdan kozmetik ürünü satın almaya çalışanların dikkatine.....

Burdaki çoğu insan orjinale 30 TL fazlasını vermektense çakmasına 30 TL eksik vermeyi tercih ediyorsa bizim yapabileceğimiz bişey yok canım ya :KK53: çoğu katagori için geçerli bu parfüm,çanta,ayakkabı vs.. hangisinde ucuzsa onu tercih ediyor sonra çakma çıkınca pişman oluyor.

Çakmalar çok kötü oluyor canım..Ben çinden almıştım 1 kaç tane..Hep elimde kaldı..1/2 kullanmaya..Çok adi ürünlerden yapıyorlar..

Burdaki çoğu insan orjinale 30 TL fazlasını vermektense çakmasına 30 TL eksik vermeyi tercih ediyorsa bizim yapabileceğimiz bişey yok canım ya :KK53: çoğu katagori için geçerli bu parfüm,çanta,ayakkabı vs.. hangisinde ucuzsa onu tercih ediyor sonra çakma çıkınca pişman oluyor.

Bak bu konuda çok haklısın ben anlamıyorm ki kimse orjinal ürünü o fiyata satmaz
Şahsen bana hediye dahi gelse satmam yani
Ama bazı arkadaşlarmız orj zannediyor alıyor okadr üzülüyormki müdahalede edemiyorm yalnş anlaşılmamamk için nebileyim be canm insan insann en büyük düşmanı olmş kimse kolay kazanmıyor
Herkes gül gibi mesleğin var diyor ama o parayı kazanmak için ne rezillikler yaşıyoruz
Çok yalnş şeyler bence insanlığa dürüstülük yakışır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canm bende rastladm hala çatır çatırda satış yapıyorlar hayretler içerisindeyim ama yazık insanlara dürüst olmak yerine üç beş kuruş için günaha girmeye değmez
Türkiyeye çakma ürünler artk gümrükten rahat girebiliyor şahsen kendimden biliyorm aldğım guess saati soktum incelemdiker dahi yanmdaki arkadaşm dünya eşya getrdi

Oooo ben bavulda kaç çanta soktum çinden,koreden..Aynen yok öyle çakma girişi yok diye birşey yok gümrükte bavulunda..

Son düzenleme:
ay kızlar resimden falan bakınca ben hiç anlamıyorum sahte mi değil mi die.bildiğiniz kişiler varsa öyle söyleyin lütfen ya da özel mesaj atın sorun çıkacaksa.

Ben çok iyi ayırt ederim dileğin zaman sorabilirsin bana bluemel

bundan sonra almadan sana danışıcam o zaman:)
sen de ara ara yakalarsan çakmacıları bana söylersin

Jasmin ile yakladıklarımız var😄
Geçenlerde bir arkadaşm buradan ayakkabı alıcaktı bana sordu orj snce bi bakrmısın dedi ben resmen ayakkabı uzmanı olduğumu söyleyebilirim jasmin bilir😀
Ya birkez bakmamda anladm resmen uçları birbirlerinden farklı marka yazısı kaymış şok oldm birde orj diyip sağlam fiyat çekmiş şok kaldm vallahi

sahte ürün satanlar, hiç utanmıyorsunuz dimi :KK53: insanda azıcık ar damarı olur
alıcının elıne gectıgı zaman sahtelıgı fark edınce o yüz hiç mi kızarmıyor? gercekten merak edıyorum:KK53:
ben öyle bir şey yapsam anlaşıldıgı zaman yerın dıbıne gırerım
ayrıca, marka alanlar kesınlıkle elıne ulaşınca anlarlar:KK34:

Son düzenleme:
X