Burdan kozmetik ürünü satın almaya çalışanların dikkatine.....

Derinmor ztn sevilin sitesi orası zaten güvenilir..sen çoook yararlı bilgiler veriyosun valla bir ara açabilirsen başlık aç insanlar inanılmaz biliçlenir yazık bit pazarında madur olanda çok :KK43:

Ben birkere zaranın şeffaf şişeli açık pembe kapağı fiyonklu bir parfümünü günlük markete sokağa çıkarken sıkmak için almıştım çoook hoştu kokusu ama hiç kalıcı değildi :KK43:

Teşekkür ederim canım inşallah vaktim olduğunda birşeyler yazarım.

Evet ne yazık ki çok kalıcı değil ama hoş kokuları var bir de bazen boyner'de, ykm'de orijinal parfümlerde özellikle seçili bazı parfümlerde çok indirim oluyor hatta mağaza girişine koyuyorlar onlara dikkat etmek lazım:)

Teşekkür ederim canım inşallah vaktim olduğunda birşeyler yazarım.

Evet ne yazık ki çok kalıcı değil ama hoş kokuları var bir de bazen boyner'de, ykm'de orijinal parfümlerde özellikle seçili bazı parfümlerde çok indirim oluyor hatta mağaza girişine koyuyorlar onlara dikkat etmek lazım:)

Çok teşekkür ederim efenim öğrendiklerime dikkat edicem bundan sonra :) kk da sürekli sizin gibi üyelerle karşılaşmak dileğiyle :)

Konuylaalakalimi bilmiyorum ama sahte bir parfumde kaliciliktan anlasilabilir.ve sisenin kapakkisminda yani puskurtmeyi yapan yerde sizinti olmamasi grrekir.sizintiyi isaret parmaginizi spreuin alttarafinda gezdirerek anlayabilirsiniz.pazarlarda bakin.hepsi sizintili.beni parfumde kimse kandiramaz ama kozmetikte aldanmak cok kolay .benim gibi orjinal urun kullanmis evi kozmetik magazasins benzeyen birini bile vok rahat kandirabilirler.kutunun ve urunun birebir aynisini yapiyorlar.sadece guvenilir kisilerden alinmali.cildimiz en degerli varligimizdir.

Ahahhahhahahha seni yumuşak bulmuş heralde iyice azıtmış hahahahha geçmiş olsun kaale alma onun ciddş sorunları var hiçbişey almadan pazarlık yapmayı seviyor dalga geç gitsin :))))

Beni artık sert bulduğu vermiyceğimi anladığından daha yüksekten açıyor bahsi hahahhaah ay aksam aksam güldüm

Hani bazılarında nasıl el yıkama,ocak kontrol etme obsesyonu falan var bunda da pazarlık obsesyonu oluşmuş hahahahah

Ayy ben dünden beri aynı kişiden bahsesiyoruz sandm meğersem sizin kişi faklıymış
Benim dediğim kişi artk yok göremiyorm sanırım dondurdu sayfasını
Hatta üstüne alınan arkadaşlarmda değil

Bazı arkadaşlarm yalnş anlamış ama
Sevilla senn dediğini şimdi çözdün ben ya😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Parfümde de sahte ürün satmaya başlamışlar...Yurt dışında gelmiş..Orginal olması lazım mış,tester mış.....vs,vs..
Bu ürünler Avm önlerinde Duty Free den gelme orjinal diye 5/10 tl lere satılan çakma ürünler..
Bu topiği buraya sabitleseler keşke....

Kızlar Parfümde de sahte ürün satmaya başlamışlar...Yurt dışında gelmiş..Orginal olması lazım mış,tester mış.....vs,vs..
Bu ürünler Avm önlerinde Duty Free den gelme orjinal diye 5/10 tl lere satılan çakma ürünler..
Bu topiği buraya sabitleseler keşke....

hangi kişiden bahsettiğini çok iyi anlıyorum..
bide başlıkta bana çemkiriyor satışımı engelliyosun diye.:KK1::KK1:

Parfümün orjinal şişesi bu değil diyorum -bunlar tester onun için kapakta kutuda farklılık olabilir- diyor güler misin ağlar mısın bilemedim :KK19:

Parfümün orjinal şişesi bu değil diyorum -bunlar tester onun için kapakta kutuda farklılık olabilir- diyor güler misin ağlar mısın bilemedim :KK19:

Onu lancome miracle forever başlığında bende dedim hatta kendi lancome'mun resmini bile koydum arada uçurum fark vardı.
yinede bir bayanı kandırıp satmış garip.

Üste " sahte swatch saat",altta orginal parfüm 20tl ye :KK66:)) Bak sen !
Direk yöneticiye bildirdim...

Bide ne tesadüfki bütün tester parfümler hediye gelmiş ona.:KK1:
diyorum orjinal testeri nasıl 20'ye satıyorsun istediğim fiyata satarım ayrıca bunlar kullanılmış diyor resimlere bakıyorum parfümler ağzına kadar dolu:KK53:
hayır bu bayanın satışını engellemekle anca sevap kazanırız bence.:KK34:
kimseyi sahte ürün koyup orjinal diye kandırmaya haklarını yeme hakkı yok yani:KK19:

Esas birde acilan urunlerin kullanim suresi var.sen burda birinden birsey aldin.raf omru bittimi nerden anlayacaksin.lutfen bunlarada dikkat edin.bir parfumu ters cevirip.fislatiyoruz.bu parfumu muhurler.icerdehic hava birakmaz.bu islem yapilan bir parfum 6yil kadar kullaniliyor.diger turlu saniyorum 4yil.

Onu lancome miracle forever başlığında bende dedim hatta kendi lancome'mun resmini bile koydum arada uçurum fark vardı.
yinede bir bayanı kandırıp satmış garip.

Bide ne tesadüfki bütün tester parfümler hediye gelmiş ona.:KK1:
diyorum orjinal testeri nasıl 20'ye satıyorsun istediğim fiyata satarım ayrıca bunlar kullanılmış diyor resimlere bakıyorum parfümler ağzına kadar dolu:KK53:
hayır bu bayanın satışını engellemekle anca sevap kazanırız bence.:KK34:
kimseyi sahte ürün koyup orjinal diye kandırmaya haklarını yeme hakkı yok yani:KK19:
pazarlarda tester diye sattiklari seylerde sahte.belki onlardan olabilir.ama bu isler belli olmaz. Ben turkiyede abdde bir magazadan calinmis ayakkabi bile gordum.gercekti.inanamadim.onda biri fiyatina satmaya calisiyordu adam.ama gercekti.bu yuzden ne dusunecegini sasiriyor insan.ama tek tuk olurda.pazarda yuzlercemi tester calacaklar.mantiga aykiri. Bu kadar kozmetik calisani isi gucu tester yurutmekmi. Yurutenide cok duydum.oda ayri.birayda 10tester uuruten bir tezgahtar anlatmisti bir arkadasim.yakalanmis atildi unlu bir magazadan.

Neyse ki konusu kapatıldı iyi yapmısşın haber vermekle.
Uyanığa bak birde ablasına yazdırmış müşteri çekmek için:KK1::KK1::KK1:

2 gün öncede kapatılmıştı ama yine geldi bikaç parfüm azaltarak onları da sattı mı ne yaptı bilemedim :KK1: Aile şirketi kurmuşlar site içine :KK1:

pazarlarda tester diye sattiklari seylerde sahte.belki onlardan olabilir.ama bu isler belli olmaz. Ben turkiyede abdde bir magazadan calinmis ayakkabi bile gordum.gercekti.inanamadim.onda biri fiyatina satmaya calisiyordu adam.ama gercekti.bu yuzden ne dusunecegini sasiriyor insan.ama tek tuk olurda.pazarda yuzlercemi tester calacaklar.mantiga aykiri. Bu kadar kozmetik calisani isi gucu tester yurutmekmi. Yurutenide cok duydum.oda ayri.birayda 10tester uuruten bir tezgahtar anlatmisti bir arkadasim.yakalanmis atildi unlu bir magazadan.

canım bayanın sattıkları gerçekten sahteydi yani. o lancome miracle forever'i gördüğüm an anladım ben zaten sahte olduklarını. asla asla gerçek tester değildi.:KK34:

Son düzenleme:
X