- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
2017 de hep erkekdi cogunluk yine bilemiyoruz tabi Allah bilir insallah gönlündeki olsun
İnşallah sizede nasip eder canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizede nasip eder canım
Sitres yapmayın kafaya takmayın hers yin başı sitres eminolİnşallah
Çok istiyorum ya ondan olmuyor 30 yaşımdayım eşimde 35 olmuyor polikistik var bende eşimde bir şey yok ama neden anlamadımSitres yapmayın kafaya takmayın hers yin başı sitres eminol
Canım ben de 33 esin 38 olacak oldumu yaşa bakmiyor yunurtlama zamanı sitres olmasın normal rahat şekilde yapın ilişkiyi okurununa birakinÇok istiyorum ya ondan olmuyor 30 yaşımdayım eşimde 35 olmuyor polikistik var bende eşimde bir şey yok ama neden anlamadım
Benim tüm arkadaşlarımın iki çocuğu var ben daha bir tane beceremedim geç kaldık diye düşünüyorum hepCanım ben de 33 esin 38 olacak oldumu yaşa bakmiyor yunurtlama zamanı sitres olmasın normal rahat şekilde yapın ilişkiyi okurununa birakin
Hayır öyle düşünme vardır bı zamanı Allah bilir siz sitres yapmayinBenim tüm arkadaşlarımın iki çocuğu var ben daha bir tane beceremedim geç kaldık diye düşünüyorum hep
Benim kardeşim benden sonra evlendi 2 tane çocuğu var hem ilk karar verdiği ilk ay tuttuBenim tüm arkadaşlarımın iki çocuğu var ben daha bir tane beceremedim geç kaldık diye düşünüyorum hep
Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder merak etmeBenim tüm arkadaşlarımın iki çocuğu var ben daha bir tane beceremedim geç kaldık diye düşünüyorum hep
Canım hiç öyle düşünme hetseuin vakti var ne zaman nasip olur bilemezsin ümitsiz olma elinden geleni yap gerisi Allah danBenim tüm arkadaşlarımın iki çocuğu var ben daha bir tane beceremedim geç kaldık diye düşünüyorum hep
En kısa zaman da pozitifi gorursun insallah testler batak gıbı ya basladı mı duramıyosunBenim bat 31 aralık ilk defa ovulasyon takib yapıyorum çok heyecan verici
İns bu seneye yetisiriz canimmm. Aralık sonu olcak bizimBu sene kız senesi galiba hamile olan arkadaslarında hep kız
İnsallah canım senin de erkek biz kızcıyız ya eşim de cok istiyo kızımız olsun kızlar babaya düşkün oluyo diyeİns bu seneye yetisiriz canimmm. Aralık sonu olcak bizim
Teşekkürler kimseye de anlatamıyorum derdimi her sorana daha düşünmüyoruz diyorum yalan söylüyorum birsürüCanım hiç öyle düşünme hetseuin vakti var ne zaman nasip olur bilemezsin ümitsiz olma elinden geleni yap gerisi Allah dan
Evvet nasip olursa ins kız olsun diyoruz erkek olunca. Nasip artikkkkİnsallah canım senin de erkek biz kızcıyız ya eşim de cok istiyo kızımız olsun kızlar babaya düşkün oluyo diye
Her sorana düşünmüyoruz diyorum aslında evlendiğim ilk günden itibaren korunmadım ama insanlara bişey diyemiyorsun birsürü yalan uyduruyorum işte istemiyoruz korunuyoruz diyeBenim kardeşim benden sonra evlendi 2 tane çocuğu var hem ilk karar verdiği ilk ay tuttu
Ne kadar zamandır deniyorsunuzHer sorana düşünmüyoruz diyorum aslında evlendiğim ilk günden itibaren korunmadım ama insanlara bişey diyemiyorsun birsürü yalan uyduruyorum işte istemiyoruz korunuyoruz diye
Canını sıkma kimseye de acıklama yapmak zorunda degılsın nasip kısmet de geçHer sorana düşünmüyoruz diyorum aslında evlendiğim ilk günden itibaren korunmadım ama insanlara bişey diyemiyorsun birsürü yalan uyduruyorum işte istemiyoruz korunuyoruz diye
İnsallah olur kızlarımız kalayım cınsıyet ögrenince yine haber edecem söz verdim kalırsam da yine yazarım gırerim buraya siteyi kuran ne guzel yapmıs cidden kadınların dertlesme özel seylerini konusabılme yeriEvvet nasip olursa ins kız olsun diyoruz erkek olunca. Nasip artikkkk
4 yıl sonra akıl ettimEn kısa zaman da pozitifi gorursun insallah testler batak gıbı ya basladı mı duramıyosun