- Konu Sahibi OKYANUS302
İnşallah canım bakalımİns canım bebiş haberi alirsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bakalımİns canım bebiş haberi alirsinnn
Beni de alın ay belki Uğur getirir de olurHAMile kalmak isteyenler canimmm
Yok canım ben de yok arkadasımdan biliyorum ama merak ettim bakmıstım nasıl vuruyo dıyeAminnnn canım amin insAllah her şey güzel olur hepimiz için Evet canım öle dedi Dr ben anlamıyorum sen normal yaşantımda herhangi kan sulandırıcı kullanıyor musun yani gebe olmadan da
Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin baya ugrasmıssın ilk gebelik miAllah isteyen herkese nasip etsin biz 8 ay uğraşın sonunda tutturduk
Arayı baya açmıssın insallah buda erkek olur cinsiyet belli miAmın canım yok 8yasinda kızım var kardeş istedi o yüzden yapmaya karar verdik
Gel canım hosgeldinnn. İns uğurlu gelirBeni de alın ay belki Uğur getirir de olur
Biz 2.yi düşünmüyorduk hele son yıllar hayat sartlari korkutmustu ama kızım kardeş istedi hak verdik nasip bakalım geçen hafta gittik cinsiyet yine emin degilim dediArayı baya açmıssın insallah buda erkek olur cinsiyet belli mi
Erkek gibi geldi ama bilemiyorum tabi benim de oglum var ben de de kız hevesi varBiz 2.yi düşünmüyorduk hele son yıllar hayat sartlari korkutmustu ama kızım kardeş istedi hak verdik nasip bakalım geçen hafta gittik cinsiyet yine emin degilim dedi
İnşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsinErkek gibi geldi ama bilemiyorum tabi benim de oglum var ben de de kız hevesi var
Yumurtlama dan sonra belirtiler oldu mu hiç acaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin biz 8 ay uğraşın sonunda tutturduk
Amin canım doktor tahmin etmedi miİnşallah Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Şeffaf akıntı çok oldu daha önce hiç öyle olmamıştı 3gunde geçince test yaptinYumurtlama dan sonra belirtiler oldu mu hiç acaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Emin değilim ama kız gibi dedi haftaya 2li tarama sonucu almaya gittiğimizde kesinleşir artikAmin canım doktor tahmin etmedi mi
Benim daha beklemem gerekiyor bende bu ay ovülasyon yaptım da bakalım daha beş gün oldu pik olduktan sonraŞeffaf akıntı çok oldu daha önce hiç öyle olmamıştı 3gunde geçince test yaptin
İnşallah sizede nasip eder canımBenim daha beklemem gerekiyor bende bu ay ovülasyon yaptım da bakalım daha beş gün oldu pik olduktan sonra
Bu sene kız senesi galiba hamile olan arkadaslarında hep kızEmin değilim ama kız gibi dedi haftaya 2li tarama sonucu almaya gittiğimizde kesinleşir artik
Çin takvinine göre erkek çıkıyor ama nasip ya kız da olsa erkekde olsa sağlıklı ve hayırlı bı evlat olsunBu sene kız senesi galiba hamile olan arkadaslarında hep kız
İnşallahİnşallah sizede nasip eder canım