- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi OKYANUS302
Çok ağrım var ama adet olucam büyük ihtimalİnsallah canım baylar yaklasanlar bekliyoruz dört gözle sonra sıra bize de gelecek insallah bu ay alıcaz müjdeli haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ağrım var ama adet olucam büyük ihtimalİnsallah canım baylar yaklasanlar bekliyoruz dört gözle sonra sıra bize de gelecek insallah bu ay alıcaz müjdeli haberi
Evvet canim aslında silik gibi ama yinede köyü. Dediğin gibi çıkacaktır belkii.Buda bugün ki baska bi açıdan bakıldığında ne bilim bilemedim salıyı bekliyorum merakla dediğim cıkacak mı E Emine1990
Eki Görüntüle 2972429
Canım böyle bakınca siliklesmis gorunuyooo. Bak seninkide biraz olsun kızarık bende hicc yoktu ya kizariklikkk.Eki Görüntüle 2972434
Tazelensin diye su damlattım karsılastırma gıbı olsun dıye sırayla pik gördüğüm 14 Aralık sonra ki gün 15 Aralık ve bugun 19 Aralık E Emine1990 salı 7 günü tam bi de o zaman yapım
HAdi bakalım yarın yapcan demi sabah ilk idrarla bak insallah vardır salı ben lh bi daha yapcam bakalım ben de kasık batması var degısık bide ıslaklık orda belirti inanmıyorum kendimi dinlemiycem diyorum ama bakıyorum yine deBugün akıntım gelmediiii. Şükür diyeyim çok gazım var.afedersin evin içinde gak guk diye geziyommm nasip ,
Salı bi daha yapcam tam 7 günü oluyo hayırlısı olsun insallah vardır hepimiz son düzlükte sevinirizEvvet canim aslında silik gibi ama yinede köyü. Dediğin gibi çıkacaktır belkii.
Çok ağrım var ama adet olucam büyük ihtimal
İnsallh canım.yarin yapcam sabh.Salı bi daha yapcam tam 7 günü oluyo hayırlısı olsun insallah vardır hepimiz son düzlükte seviniriz
Gözümü acınca hemen bakcam insallah vardır canımİnsallh canım.yarin yapcam sabh.
İns canimmm. Bakalimm vardır bende bekliyorum bugün yapsam çıkmaz dedim elimde üç tane gebelik var. Eğer çıkarsa onlarla koyulasmadi takip ederim diye bugün yapmadimGözümü acınca hemen bakcam insallah vardır canım
Bugün böyleBuda bugün ki baska bi açıdan bakıldığında ne bilim bilemedim salıyı bekliyorum merakla dediğim cıkacak mı E Emine1990
Eki Görüntüle 2972429
Yaaa inşallah vardırBugün akıntım gelmediiii. Şükür diyeyim çok gazım var.afedersin evin içinde gak guk diye geziyommm nasip ,
Bende durum buOvulasyon da pik kimse görmedi mi kızlar ne alemdesiniz test yapanlar
Koyulaşacak gibi durmuyor anlamadım. Takvime göre Bugün yumurtlamaBende durum bu
İns canim. Belirtilerde çok inanmamak lazimm ama nasipYaaa inşallah vardır
Direk söylerim canimm.bizik ikinciEğer Hamileyseniz eşinize nasıl söylemek istiyorsunuz benim ilk bebeğim olacağı için eşim de çok istediği için güzel bi şekilde söylemek istiyorum tabi o an dayanabilirsem