- Konu Sahibi OKYANUS302
Bizde öyle yaptık bakalım.Canım biz yinede iki güne bir yaptikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öyle yaptık bakalım.Canım biz yinede iki güne bir yaptikk
Canım bence de bi test yapsanAslında bende pco varya böyle ovulasyon testlerinde bi koyu çıkarıp bi silik çıkmadı normal ben o yüzden gebelik testi düşünmüyorum instagramda ebru ceylan bir gebenin günlüğü var oradan bakarsanız bir çok pcolular 60 ıncı gününde 129 uncu gününde falan yumurtlamışlar
26 benimBu arada yaşlar kaç kızlar
Yasin geç yine hazırlan canimmm gir kpssyeBen yarıstırırım sidik benim neyim eksik derim bilir hırsımı keske kpss içinde yapsaydım bu hırsı simdıye ün prof olmustum
Hatta böyleCanım biz yinede iki güne bir yaptikk
Duruma göre bakarım kuzum biraz daha yapmaya devam edeyim benCanım bence de bi test yapsan
22 bendeBu arada yaşlar kaç kızlar
Sen bilirsin canım yine de inşallah vardırDuruma göre bakarım kuzum biraz daha yapmaya devam edeyim ben
Aynı yaştayız22 bende
Evvet canim olmucakBayat sperm olmucak yani. Onu bilmiyordum
Ne güzel kuzucum ismin nedir ?Sen bilirsin canım yine de inşallah vardır
Aynı yaştayız
aDet bitiminden iki güne bir yap gerisini düşünmeAyy herkes başka bi şey söylüyor anlamadım gitti
Fatma Nur ismim :)Ne güzel kuzucum ismin nedir ?
Canim ovulasyonun siliklesmesi miHatta böyle
Bence de o zaman ovulasyona gerek yok mu yaaDet bitiminden iki güne bir yap gerisini düşünme
Canim pik görmüşsün demekkki. Bu günleri deherlendir. Ben ilk defa laprouikle yapmıştım belki bu test böyle gosteriyodurAma koyulaşacak gibi oldu sonra silindi yine anlamadım
Bi koyulaşacak gibi oldu sonra iyice silikleştiCanim ovulasyonun siliklesmesi mi
En iyisi markaların öyle biliyorum gebelik testlerimi bu marka aldım hepCanim pik görmüşsün demekkki. Bu günleri deherlendir. Ben ilk defa laprouikle yapmıştım belki bu test böyle gosteriyodur
Ya zaten 2 günde bir yapıyoruz hep. Yetmez mi bu ? :)Canim pik görmüşsün demekkki. Bu günleri deherlendir. Ben ilk defa laprouikle yapmıştım belki bu test böyle gosteriyodur
Canım akıntım falan olmuyorsa gününü öğrenmen amacıyla iyi. Ama benim akıntım zaten çok yoğun oluyo ben bilebiliyorumm. Sen de dene yine bıBence de o zaman ovulasyona gerek yok mu ya