Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım.koyulasinca başla beş gün kesin degerlendir ister ikigine bir ister hergun..biz iki güne bir degerlendirdik eşim 39 yaşında sperm kalitesini için iki güne bir bize uygundu.
Normalde de her gün yapmamak lazımmış 2 günde bir sperm biriksin diye

Normalde de her gün yapmamak lazımmış 2 günde bir sperm biriksin diye
Evvet canim iki güne bir ideal deniyo. Hergunde sperm birikmiyormus. Ve yedi gün sperm vücutta kalmicakmis. Yani adetten hemen sonra mutlaka bı yapmak lazım ki birikmiş eski sperm vücuttan atılsın oda önemli. Ben erken yumurtlafigim için onada dikkat ediyoruz.

Canım.koyulasinca başla beş gün kesin degerlendir ister ikigine bir ister hergun..biz iki güne bir degerlendirdik eşim 39 yaşında sperm kalitesini için iki güne bir bize uygundu.
Bu ben valla bu sefer öncesi sonrası yaptım 🙈😂 gün bize kalınca aksamı da beklemedim hep öğlen yaptım bide 😂🙈 bugun gece yapıp bu haftayı kapatcaz

Evvet canim iki güne bir ideal deniyo. Hergunde sperm birikmiyormus. Ve yedi gün sperm vücutta kalmicakmis. Yani adetten hemen sonra mutlaka bı yapmak lazım ki birikmiş eski sperm vücuttan atılsın oda önemli. Ben erken yumurtlafigim için onada dikkat ediyoruz.
O sorun olup olmadığına baglı ben köpek gibi bakınca adama valla her gün yaptım bu sefer basta bi gün arayla sonra her gün yaptım 😂

Ayyy yok canım ben yapamam. Eşim yüksek lisans yapmış zaten.ben lisans mezunuyum. Benim için hiç sıkıntı degilll😀
🥰🤗 Ben yarıstırırım sidik 😂 benim neyim eksik derim bilir hırsımı keske kpss içinde yapsaydım bu hırsı simdıye ün prof olmustum 😂

Valla yarın bi dene gebelik ben senden ümitliyim testin koyulmus neden ki
Aslında bende pco varya böyle ovulasyon testlerinde bi koyu çıkarıp bi silik çıkmadı normal ben o yüzden gebelik testi düşünmüyorum instagramda ebru ceylan bir gebenin günlüğü var oradan bakarsanız bir çok pcolular 60 ıncı gününde 129 uncu gününde falan yumurtlamışlar

Bayat sperm olmucak yani. Onu bilmiyordum

X