- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi OKYANUS302
HahahMasalllh sana canım.bana deseler hayatta okumammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahMasalllh sana canım.bana deseler hayatta okumammm
Sen de ters tepiyo arkadasım kafan rahat nasıl oluyosa oyle yapAynenn öyle canimm. Streside vardı bu ay iyi oldu.
Ayyy yok canım ben yapamam. Eşim yüksek lisans yapmış zaten.ben lisans mezunuyum. Benim için hiç sıkıntı degilllEşim yüksek lisans yapacam dedi geçen gün okursan okurum dedim asagı kalamam hayret etmiş bana gecen onu dıyodu
Normalde de her gün yapmamak lazımmış 2 günde bir sperm biriksin diyeCanım.koyulasinca başla beş gün kesin degerlendir ister ikigine bir ister hergun..biz iki güne bir degerlendirdik eşim 39 yaşında sperm kalitesini için iki güne bir bize uygundu.
Aynenn canimm ins olmuştur bu ayda. Kurtuluruz bunlardanSen de ters tepiyo arkadasım kafan rahat nasıl oluyosa oyle yap
Evvet canim iki güne bir ideal deniyo. Hergunde sperm birikmiyormus. Ve yedi gün sperm vücutta kalmicakmis. Yani adetten hemen sonra mutlaka bı yapmak lazım ki birikmiş eski sperm vücuttan atılsın oda önemli. Ben erken yumurtlafigim için onada dikkat ediyoruz.Normalde de her gün yapmamak lazımmış 2 günde bir sperm biriksin diye
Bu ben valla bu sefer öncesi sonrası yaptım gün bize kalınca aksamı da beklemedim hep öğlen yaptım bide bugun gece yapıp bu haftayı kapatcazCanım.koyulasinca başla beş gün kesin degerlendir ister ikigine bir ister hergun..biz iki güne bir degerlendirdik eşim 39 yaşında sperm kalitesini için iki güne bir bize uygundu.
Hayırlısı canimm. Bizde dün yaptık 21.gundu bizimde bitti artikkBu ben valla bu sefer öncesi sonrası yaptım gün bize kalınca aksamı da beklemedim hep öğlen yaptım bide bugun gece yapıp bu haftayı kapatcaz
O sorun olup olmadığına baglı ben köpek gibi bakınca adama valla her gün yaptım bu sefer basta bi gün arayla sonra her gün yaptımEvvet canim iki güne bir ideal deniyo. Hergunde sperm birikmiyormus. Ve yedi gün sperm vücutta kalmicakmis. Yani adetten hemen sonra mutlaka bı yapmak lazım ki birikmiş eski sperm vücuttan atılsın oda önemli. Ben erken yumurtlafigim için onada dikkat ediyoruz.
Evet canımAma bat senin 22 Aralık dime canım
hahahaha alemsiniz nasip bakalımYeniden koyulmaya baslamıs sen yumurtlama beklerken hamile cıkacan
ayyy kendimi ümitlendirmek istemiyorum abla yaKiz sen bı gebelik testi yapppp. Bak sen gene cikacannn artık günün geldi önceki ovu bundan koyuydu. Sen yumurtladin bence
Ben yarıstırırım sidik benim neyim eksik derim bilir hırsımı keske kpss içinde yapsaydım bu hırsı simdıye ün prof olmustumAyyy yok canım ben yapamam. Eşim yüksek lisans yapmış zaten.ben lisans mezunuyum. Benim için hiç sıkıntı degilll
Ayy herkes başka bi şey söylüyor anlamadım gittiCanım bak ovuyla ilgili yine bi yazi okudum pik gördükten sonra yumurtlama oluyooo diyo burdada
Valla yarın bi dene gebelik ben senden ümitliyim testin koyulmus neden kiEvet canım
hahahaha alemsiniz nasip bakalım
ayyy kendimi ümitlendirmek istemiyorum abla ya
Aslında aynı sey onlar bilmiyomus canım yani koyu cıktıhı gün ver ertesi iki gün önemli olay buAyy herkes başka bi şey söylüyor anlamadım gitti
Aslında bende pco varya böyle ovulasyon testlerinde bi koyu çıkarıp bi silik çıkmadı normal ben o yüzden gebelik testi düşünmüyorum instagramda ebru ceylan bir gebenin günlüğü var oradan bakarsanız bir çok pcolular 60 ıncı gününde 129 uncu gününde falan yumurtlamışlarValla yarın bi dene gebelik ben senden ümitliyim testin koyulmus neden ki
Valla bende bekliyorum koyulşmasıno ama hiç koyulaşacak gibi değil. Takvime göre yarın yumurtlama ama bakalıöAslında aynı sey onlar bilmiyomus canım yani koyu cıktıhı gün ver ertesi iki gün önemli olay bu
Bayat sperm olmucak yani. Onu bilmiyordumEvvet canim iki güne bir ideal deniyo. Hergunde sperm birikmiyormus. Ve yedi gün sperm vücutta kalmicakmis. Yani adetten hemen sonra mutlaka bı yapmak lazım ki birikmiş eski sperm vücuttan atılsın oda önemli. Ben erken yumurtlafigim için onada dikkat ediyoruz.
Canım biz yinede iki güne bir yaptikkO sorun olup olmadığına baglı ben köpek gibi bakınca adama valla her gün yaptım bu sefer basta bi gün arayla sonra her gün yaptım
Yap bı test valla ben merak ediyorumEvet canım
hahahaha alemsiniz nasip bakalım
ayyy kendimi ümitlendirmek istemiyorum abla ya