- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.601
Artık batı beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi nasıl kontrol edeceğim ki bilemedimBenimde çift taraflı Batmam vardı. Özellikle sol daha hissediliyordu enfeksiyon olabilir sende kendini kontrol et canim
Yani akıntın ne renk çok fazla batma yada idrar yaparken sıkıntın oluyosa enfeksiyon olabilir canimm.ins gebelikte ama. Ben bı doktora görünmek istedim canım içimde kalmasın diyeKendimi nasıl kontrol edeceğim ki bilemedim
O süreç de zor oluyo ama geçiyo bi sekılde sakin beklemek önemliArtık batı beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok
Gördüm canım ama henüz cok erken bısey demek istemedim bi gecsın bi kaç gün daha düz olanda ben göremedim birsey zaten 7 günde cıkması imkansız henüz kana bile yeni gececek sabırlı ol progesteron hormonu baktırcaktın bugun son günün ya dün ya bugundü emin olmak için baktırman gerekti sanırım gitmedinİnşallah testimi gördün müüü
Akşam acilden gideceğim. Devlet hastanesi çok doluyduGördüm canım ama henüz cok erken bısey demek istemedim bi gecsın bi kaç gün daha düz olanda ben göremedim birsey zaten 7 günde cıkması imkansız henüz kana bile yeni gececek sabırlı ol progesteron hormonu baktırcaktın bugun son günün ya dün ya bugundü emin olmak için baktırman gerekti sanırım gitmedin
Hadi bakalım hayırlı haberle gel bekliyorum seni dört gözle doktora cok takıldım ondan bu merakım yoksa inan sormam yaniAkşam acilden gideceğim. Devlet hastanesi çok doluydu
Aynen ama yapacak bişey yok maalesefO süreç de zor oluyo ama geçiyo bi sekılde sakin beklemek önemli
İns güler canım bugün gittim doktora amir testi aldı cikilota kist varmış yine . Hormon falan istedi bakacak yinnne klasik şeyler. Rahimle ilgili bişey demediHadi bakalım hayırlı haberle gel bekliyorum seni dört gözle doktora cok takıldım ondan bu merakım yoksa inan sormam yani
Ay yok kız ne olacak. Bir Gebenin günlüğüne baktım biraz sordum göbek bölgen yağlıysa vajinal de de göremez benimde başıma geldi dedi. Benimde yağlıHadi bakalım hayırlı haberle gel bekliyorum seni dört gözle doktora cok takıldım ondan bu merakım yoksa inan sormam yani
Bılıyodun zaten kist oldugunu baktırdığını söyleseydın detaylı simir de cıkar enfeksiyon mantar falan ne varsa iyi olmus o umarım birsey cıkmazİns güler canım bugün gittim doktora amir testi aldı cikilota kist varmış yine . Hormon falan istedi bakacak yinnne klasik şeyler. Rahimle ilgili bişey demedi
O kadar ugrasıyosun laf la peynir gemisi yürümüyo sen yaptıracaklarını yaptır elinden geleni yap hele sonra gerisi Allah dan ben senin yerinde olsam 40 kez gitmiştim bana burda koyu değil dediler diye hemen gittim baktırdım ki yumurtluyodum doktor da gordugu halde hatta soldan yumurtlayacaksın demıstı kendşn önce kendinden emin ol bırak kimin ne dediğini kötü anlamda yazmadım yanlış anlamaAy yok kız ne olacak. Bir Gebenin günlüğüne baktım biraz sordum göbek bölgen yağlıysa vajinal de de göremez benimde başıma geldi dedi. Benimde yağlı
Geçiyor canım bi sekil de sakin sakin kafan rahat beklemeye bak oyalanacak birseyler bul biliyorum cok zor ben de zor bekledim ama o ay bi rahattım sürekli okudum falan bi ferahlık gelmişti insallah olmusturAynen ama yapacak bişey yok maalesef
İnsss çok bişey demedim zaten beklemedeyim yaza kadar olmazsa aşılama denicez o yüzden çok bişey demedim uzmn doktordu bu hocaya gitmedimBılıyodun zaten kist oldugunu baktırdığını söyleseydın detaylı simir de cıkar enfeksiyon mantar falan ne varsa iyi olmus o umarım birsey cıkmaz
Betada istedi heralde doktor öyle duydum sanki yarın belli olur bakalım bu ayki durumumuzBılıyodun zaten kist oldugunu baktırdığını söyleseydın detaylı simir de cıkar enfeksiyon mantar falan ne varsa iyi olmus o umarım birsey cıkmaz
Hayırlı haberle gel insallah nasip olmustur olmadıysa da ınsallah olur kendi beynini sartlama ya olmadı olmayacak falan diye bi engel yokki neden olmasın insallah aşılamaya falan gerek kalmaz daha dur film sonrası anca olcak Allah ın izniyleBetada istedi heralde doktor öyle duydum sanki yarın belli olur bakalım bu ayki durumumuz
Evet ama burda gerçekten sağlık sistemi çok yoğun hele kadın doğumlar. E birde çalışıyorum randevu olmazsa izin alamam. Ama özele gittim kadın doğum uzmanı görmeli böyle bi şey diyemeyiz dedi aradığımda yaparız demişlerdi oysaki. Şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorumO kadar ugrasıyosun laf la peynir gemisi yürümüyo sen yaptıracaklarını yaptır elinden geleni yap hele sonra gerisi Allah dan ben senin yerinde olsam 40 kez gitmiştim bana burda koyu değil dediler diye hemen gittim baktırdım ki yumurtluyodum doktor da gordugu halde hatta soldan yumurtlayacaksın demıstı kendşn önce kendinden emin ol bırak kimin ne dediğini kötü anlamda yazmadım yanlış anlama
Hayırlısı canım sıkıntı değil olursa olur. Bı cocogum var çok sukkur. Alllah hiç olmayanlara versinHayırlı haberle gel insallah nasip olmustur olmadıysa da ınsallah olur kendi beynini sartlama ya olmadı olmayacak falan diye bi engel yokki neden olmasın insallah aşılamaya falan gerek kalmaz daha dur film sonrası anca olcak Allah ın izniyle