- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.581
Hadi inşallah. Biraz ağrıyor kasıklarım ama birliktelik olsa sorun veya zarar olur muBugun salındı yumurtan bugun de yarın da sansın var ama adamı sitrese sokma
12 gün net cıkar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah. Biraz ağrıyor kasıklarım ama birliktelik olsa sorun veya zarar olur muBugun salındı yumurtan bugun de yarın da sansın var ama adamı sitrese sokma
12 gün net cıkar canım
Yok demem bi daha aslaSen de kabahat adamı sitrese sokmussun olmazsa seyine adam bısey yapamadı deli bi daha deme bilmesin
Yaa çok sevindimmmm bugün stresten uzak olucamBugun salındı yumurtan bugun de yarın da sansın var ama adamı sitrese sokma
12 gün net cıkar canım
Bilmiyosun sonuc da olmaz bilince zaten korkuma yapamıyosun ben bilmeden yani gebeliği ögrenmeden gece yaptık sabahına ögrendim bi daha hiç yapmadık 20 günü geçti doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasın dedi onla baglantılı sanırım bilemiyorum eşim zaten korkar hamileyken yanasmazHadi inşallah. Biraz ağrıyor kasıklarım ama birliktelik olsa sorun veya zarar olur mu
Bizde korkuyoruz ya :)Bilmiyosun sonuc da olmaz bilince zaten korkuma yapamıyosun ben bilmeden yani gebeliği ögrenmeden gece yaptık sabahına ögrendim bi daha hiç yapmadık 20 günü geçti doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasın dedi onla baglantılı sanırım bilemiyorum eşim zaten korkar hamileyken yanasmaz
Test işine girme canimmm. İşin içinden cikamazsssin bekleyelim sakinceKızlar günaydın. Ovülasyon testime bakabilir misiniz. Sizce tekrar öı koyulaşıyor
Ahahahha girecek girecem :) progesteran baktırıcam bugün bakalımTest işine girme canimmm. İşin içinden cikamazsssin bekleyelim sakince
hadi bakalimmm canimmm 21.gunun mu. Bende hastaneye gitcem enfeksiyon için bakalım belki bişey görür yumurtlamanın üstünde 14gun geçtiAhahahha girecek girecem :) progesteran baktırıcam bugün bakalım
E neden test yapmıyorsun bat tarihin gelmiş. Belirtin filan var mı. Hava çok kötü burada gidebilecek miyim bilmiyorumhadi bakalimmm canimmm 21.gunun mu. Bende hastaneye gitcem enfeksiyon için bakalım belki bişey görür yumurtlamanın üstünde 14gun geçti
Adet geçsin yaparım canimm. Belirtim yokkk bı akıntım vardı sarı beyaz helen bide cokkasik ağrım oldu ama şimdi okadar yokkE neden test yapmıyorsun bat tarihin gelmiş. Belirtin filan var mı. Hava çok kötü burada gidebilecek miyim bilmiyorum
Hadi bakalım. Ben bugün yaptığım testte çok silik bir çizgi görüyorum sankiAdet geçsin yaparım canimm. Belirtim yokkk bı akıntım vardı sarı beyaz helen bide cokkasik ağrım oldu ama şimdi okadar yokk
Bende gördüm sanki seninnkinde.coook gölge gibiydi ins vardır canimmHadi bakalım. Ben bugün yaptığım testte çok silik bir çizgi görüyorum sanki
Bende gördüm sanki seninnkinde.coook gölge gibiydi ins vardır canimm
Canım çok gölge var gibi. Bundadegilde kapalı olup çektiğin vardı onda gördüm ben. Bekle bakalım kaç gün geçti yumurtlamadanİnşallah inşallah bak buna bir
Daha 7. Gün çatlamadanCanım çok gölge var gibi. Bundadegilde kapalı olup çektiğin vardı onda gördüm ben. Bekle bakalım kaç gün geçti yumurtlamadan
Bunda mıCanım çok gölge var gibi. Bundadegilde kapalı olup çektiğin vardı onda gördüm ben. Bekle bakalım kaç gün geçti yumurtlamadan
Evvvet çok gölge var gibi ama daha cooook yeniymis dur bakalım canım cikardahaBunda mı
İnşallah ya sol kasığım biraz batıyor ama sağ kasığım da ağrıyor anlamadım gittiEvvvet çok gölge var gibi ama daha cooook yeniymis dur bakalım canım cikardaha
Benimde çift taraflı Batmam vardı. Özellikle sol daha hissediliyordu enfeksiyon olabilir sende kendini kontrol et canimİnşallah ya sol kasığım biraz batıyor ama sağ kasığım da ağrıyor anlamadım gitti