Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağ veya sol kasık ağrısı fark eder mi sağ kasığım ağrıyor ama bence mantardan ama sol kasığım arada batıyor böyle sancı gibi

Hadi inşallah. Biraz ağrıyor kasıklarım ama birliktelik olsa sorun veya zarar olur mu
Bilmiyosun sonuc da olmaz bilince zaten korkuma yapamıyosun ben bilmeden yani gebeliği ögrenmeden gece yaptık sabahına ögrendim 😅 bi daha hiç yapmadık 20 günü geçti doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasın dedi onla baglantılı sanırım bilemiyorum eşim zaten korkar hamileyken yanasmaz

Bilmiyosun sonuc da olmaz bilince zaten korkuma yapamıyosun ben bilmeden yani gebeliği ögrenmeden gece yaptık sabahına ögrendim 😅 bi daha hiç yapmadık 20 günü geçti doktor kalp atışını duyana kadar ilişki olmasın dedi onla baglantılı sanırım bilemiyorum eşim zaten korkar hamileyken yanasmaz
Bizde korkuyoruz ya :)

Kızlar günaydın. Ovülasyon testime bakabilir misiniz. Sizce tekrar öı koyulaşıyor

Eklentiler

• 14D20C20-8E18-4C64-881B-E329AF77B8F2.jpeg
    14D20C20-8E18-4C64-881B-E329AF77B8F2.jpeg
    153,6 KB · Görüntüleme: 24
😀hadi bakalimmm canimmm 21.gunun mu. Bende hastaneye gitcem enfeksiyon için bakalım belki bişey görür yumurtlamanın üstünde 14gun geçti
E neden test yapmıyorsun bat tarihin gelmiş. Belirtin filan var mı. Hava çok kötü burada gidebilecek miyim bilmiyorum

X