- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilllir beklicez bakalimmmİnsallah yerlesmedir sökülene kadar umut var olursan da devam daha sansın var her seyin temiz rahim filminden sonra ben cok inanıyorum olcagına belki kurcalandın diye geldi benim de gelmişti dedim ya hatta leke
Canimm gölge var gibi su pembelik gidince bı daha çek bakalimmKızlar. sizce
Canimm gölge var gibi su pembelik gidince bı daha çek bakalimm
Ay hamdolsun. Rabbime hamdolsun.Evvvet kesinlikle var gördüm
Gozynnn Aydın canimmm ins sagliklicada olurrrAy hamdolsun. Rabbime hamdolsun.
İnşallah geçen sefer de böyle oldu çok sevinemiyorumGozynnn Aydın canimmm ins sagliklicada olurrr
Kan ver canım bekle bı iki gün dahaİnşallah geçen sefer de böyle oldu çok sevinemiyorum
Daha adetine var ama koyulasır o erken cıktıİnşallah geçen sefer de böyle oldu çok sevinemiyorum
Gunaydinnn. Verdim kanları hormon tümör marketi hemoglobin idrar birçok şey istemiş ins iyi cikarlar bakalimm.
İyi yapmıssın canım valla umarım temiz cıkarlar kontrollü gitmek en güzeliGunaydinnn. Verdim kanları hormon tümör marketi hemoglobin idrar birçok şey istemiş ins iyi cikarlar bakalimm.
Çizgi var gibi kuzum ama erken değil mi ya erken gebelik yap varsa elindeKızlar. sizce
Erken döllenmiş muhtemelen olabiliyo böyle seyler insallah saglıkla artsın deger tutunsun artık korkuyoruz ilk zaman benim aklım çıktı keseyi görünce rahatladımÇizgi var gibi kuzum ama erken değil mi ya erken gebelik yap varsa elinde
Sen nasılsın bu aradaÇizgi var gibi kuzum ama erken değil mi ya erken gebelik yap varsa elinde
Erken gebelik yok maalesef. Akşam dayanamazsam kan veririm.Çizgi var gibi kuzum ama erken değil mi ya erken gebelik yap varsa elinde
Erken döllenmiş muhtemelen olabiliyo böyle seyler insallah saglıkla artsın deger tutunsun artık korkuyoruz ilk zaman benim aklım çıktı keseyi görünce rahatladım
Olabilir canim muhtemelen iyiyim çok şükür pazartesi ikili teste gideceğim ama grev varmış gene de iptal etmedim randevuyu ne olur ne olmaz diye sen nasılsınSen nasılsın bu arada
Kuzum öyle yaparsın sağlıkla ilerlesin inşallahErken gebelik yok maalesef. Akşam dayanamazsam kan veririm.
Benim miğde bulantısıyla başım belada sabah zor yiyorum kustum kuscam oluyorum insallah gecer ama hıç güzel değil 2 gündür daha fenayım bugun gıdıcem ben de ögleden sonra Allah izin verirseOlabilir canim muhtemelen iyiyim çok şükür pazartesi ikili teste gideceğim ama grev varmış gene de iptal etmedim randevuyu ne olur ne olmaz diye sen nasılsın
Kuzum öyle yaparsın sağlıkla ilerlesin inşallah
Bugun verirsen yarın dur ertesi gün bi daha ver güzel katlıyosa artısın sükunetle bekle hayırlısıyla tutunsun insallah içini ferah tutErken gebelik yok maalesef. Akşam dayanamazsam kan veririm.