- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.281
Cok sükür Allah iyilik versin valla öyle Boyle geciyo zamanŞ
Şükür ya iyiyim bende :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sükür Allah iyilik versin valla öyle Boyle geciyo zamanŞ
Şükür ya iyiyim bende :)
Gayet iyi canım yumurtalaman olmus gec gordum biraz kusura bakma ben bi kere progesteron verdim onda 9.7 cıkmıstı 5 ve üstü yumrtlama gerceklesmıs demek umarım döllenir bosa gıtmez her sey gonlunce olsunYa benim 9.8 cıktı bugün yumurtlamadan sonra 7. Gün
Arada giriyom canım okul çok yoğun cocukda okula başladı . Sen nasilsun
İyi olmus Allah kolaylık versin bi sekılde oluyo işte ben de iyiyim cok sukur bu ara bizim de kosusturmaca bi ev aldık bir sürü sey herkez derde kaldı neyse fazla gırmeyim o konuya Bos kaldı mı sitres atmaya örgü örüyorum sırf bayadır yazmayınca merak ettim insallah esarp da girer Ocak dan beri hıç girmedi oda asabı bozuldu ben bakıyorum kim nerde tanıdıklarımArada giriyom canım okul çok yoğun cocukda okula başladı . Sen nasilsun
Hayırlı olsun canım güle güle oturun . İns canimm insanin herzamnni bir olmuyo sonuçta.İyi olmus Allah kolaylık versin bi sekılde oluyo işte ben de iyiyim cok sukur bu ara bizim de kosusturmaca bi ev aldık bir sürü sey herkez derde kaldı neyse fazla gırmeyim o konuya Bos kaldı mı sitres atmaya örgü örüyorum sırf bayadır yazmayınca merak ettim insallah esarp da girer Ocak dan beri hıç girmedi oda asabı bozuldu ben bakıyorum kim nerde tanıdıklarım
Dikkat et canım tasinirken kendine.İyi olmus Allah kolaylık versin bi sekılde oluyo işte ben de iyiyim cok sukur bu ara bizim de kosusturmaca bi ev aldık bir sürü sey herkez derde kaldı neyse fazla gırmeyim o konuya Bos kaldı mı sitres atmaya örgü örüyorum sırf bayadır yazmayınca merak ettim insallah esarp da girer Ocak dan beri hıç girmedi oda asabı bozuldu ben bakıyorum kim nerde tanıdıklarım
Yok annemlerin ordan aldık canım kiraya verdik bile kendim oturmk için degıl baslangıc yatırım için oldu rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah anam bide tasınma deyince miğdem bulanıyo daha bu sene ikinci senem burda yeni yani miğdem kalkıyo bi sene arayla tasındım cunkuDikkat et canım tasinirken kendine.
Tabi canım insana bazen geliyolar oda girmedi ondan burda oldugumda beklenti yüksek oluyo daha cok üzülüyorum diyodu insallah oda yazar sonra ben kendim de uzuldum aynı zaman da olduk oyle rabbim ne bana ne kimseye yasatmasın insallahHayırlı olsun canım güle güle oturun . İns canimm insanin herzamnni bir olmuyo sonuçta.
Erken yumurtluyo olabilir misin ama kan kesilmemiş bilemiycem canımHerkese merhaba bi sorum var
Düzenli 28 günde bir regl oluyorum bu ay reglimin son günündeyim. Afedersiniz pede bulaşmayan ama sildikçe peçeteye uzayan akıntıyla beraber kan geliyor. Hiç böyle olmazdı çok yoğun mukuslu bir akıntı başına gelen var mı?
Amin canimm..hayırlısı olsun artikkTabi canım insana bazen geliyolar oda girmedi ondan burda oldugumda beklenti yüksek oluyo daha cok üzülüyorum diyodu insallah oda yazar sonra ben kendim de uzuldum aynı zaman da olduk oyle rabbim ne bana ne kimseye yasatmasın insallah
Bende olur om çünkü erken yumurtluyorum normldir.Herkese merhaba bi sorum var
Düzenli 28 günde bir regl oluyorum bu ay reglimin son günündeyim. Afedersiniz pede bulaşmayan ama sildikçe peçeteye uzayan akıntıyla beraber kan geliyor. Hiç böyle olmazdı çok yoğun mukuslu bir akıntı başına gelen var mı?
Zaten iki günde yumurtlama olmazki..benim 6.gunu başlar akıntım on gün sürerAma reglm bitmedi henüz nasıl yumurtlayabilirim
Adetimin biter bitmez değerlendirin benceAma reglm bitmedi henüz nasıl yumurtlayabilirim
Teşekkürler cevapladığnz için.. Benim dış gebelikten dolayı tüpüm patladı ve sağ tüpüm alındı. Şuan da akıntıyla beraber sağ kasığımda ağrı var Yumurtluyorsam da boşuna demekki o taraftansaAdetimin biter bitmez değerlendirin bence
Cok gecmış olsun canım rabbim saglıklı gebelik nasip etsin kotu dusunme sen bittin mi degerlendir rabbim nasip etsin ınsallahTeşekkürler cevapladığnz için.. Benim dış gebelikten dolayı tüpüm patladı ve sağ tüpüm alındı. Şuan da akıntıyla beraber sağ kasığımda ağrı var Yumurtluyorsam da boşuna demekki o taraftansa
Amin canımAmin canimm..hayırlısı olsun artikk