- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.261
Hiç girmek istemiyorum valla. Psikolojim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç girmek istemiyorum valla. Psikolojim bozuldu
Kafan da fazla büyütme olacagı zaman olacak elinden geleni yap gerisini Allah a bırakHiç girmek istemiyorum valla. Psikolojim bozuldu
Benim teste çift çizgi görüp ondan sonra adet olmam çok moralimi bozdu. Vajinal ultrason olmam gerekiyor cuma günü için randevu aldım ona her şeyi soracağım çocuk istiyorum böyle böyle diyeceğim bakalım ne diyecek
Değişik biseyler gelebiliyo insanın basına her sey insanlar için benim iki kez kimyasal basıma geldi önce sevinip sonra üzülmek hayal kırıklığı moral bozukluğu yapıyo Allah da kimseye yasatmasın rabbim kimseye de aratmasın sor hem hem de her seyi yaptır kafan rahat olsun yaptıracağın ilk etapta simir testi vajinal ultrason hormon testi gerisi de sana kalmıs özel de falan da yaptırabilirsin sperm testi istersen sonrası Allah a kalmış elinden geleni yapmış oluyosun olcaktırBenim teste çift çizgi görüp ondan sonra adet olmam çok moralimi bozdu. Vajinal ultrason olmam gerekiyor cuma günü için randevu aldım ona her şeyi soracağım çocuk istiyorum böyle böyle diyeceğim bakalım ne diyecek
O duyguyu hepimiz yaşadık canim aralik ayında bende silik çizgi gördüm 3 gün sonra adet oldum sonraki ay nasip etti Rabbim herseyin bir zamanı varmış megerseBenim teste çift çizgi görüp ondan sonra adet olmam çok moralimi bozdu. Vajinal ultrason olmam gerekiyor cuma günü için randevu aldım ona her şeyi soracağım çocuk istiyorum böyle böyle diyeceğim bakalım ne diyecek
Öyle canım elinden geleni yap geriisni Allah a bırak hepimizin basına biseyler gelebilir bu zor bi süreç herkesin anlayışlı olması lazımO duyguyu hepimiz yaşadık canim aralik ayında bende silik çizgi gördüm 3 gün sonra adet oldum sonraki ay nasip etti Rabbim herseyin bir zamanı varmış megerse
Günaydınnn canımGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Teşekkür ederimmBu arada takvimini seveyim
Hadi bakalım kolay gelsin canım bebişin üstünde de görürüz inşallahPonponlu tulum basladım kızlar örgü işini ilerlettim iyice giydirmek nasip olsun insallah
Amin canım insallahHadi bakalım kolay gelsin canım bebişin üstünde de görürüz inşallah
İyiyim cok sukur canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Şükür ya iyiyim bende :)İyiyim cok sukur canım sen nasılsın