Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide esarp esarp oda ocakdan sonra girmedi testte görüp kanama olunca kimyasal gecirdi oda yok ama gelecek biliyorum dönem dönem herkez de olağan duygular tek değilsin M Mekap

Bide esarp esarp oda ocakdan sonra girmedi testte görüp kanama olunca kimyasal gecirdi oda yok ama gelecek biliyorum dönem dönem herkez de olağan duygular tek değilsin M Mekap
Benim teste çift çizgi görüp ondan sonra adet olmam çok moralimi bozdu. Vajinal ultrason olmam gerekiyor cuma günü için randevu aldım ona her şeyi soracağım çocuk istiyorum böyle böyle diyeceğim bakalım ne diyecek

Benim teste çift çizgi görüp ondan sonra adet olmam çok moralimi bozdu. Vajinal ultrason olmam gerekiyor cuma günü için randevu aldım ona her şeyi soracağım çocuk istiyorum böyle böyle diyeceğim bakalım ne diyecek
Değişik biseyler gelebiliyo insanın basına her sey insanlar için benim iki kez kimyasal basıma geldi önce sevinip sonra üzülmek hayal kırıklığı moral bozukluğu yapıyo Allah da kimseye yasatmasın rabbim kimseye de aratmasın sor hem hem de her seyi yaptır kafan rahat olsun yaptıracağın ilk etapta simir testi vajinal ultrason hormon testi gerisi de sana kalmıs özel de falan da yaptırabilirsin sperm testi istersen sonrası Allah a kalmış elinden geleni yapmış oluyosun olcaktır 🙏

O duyguyu hepimiz yaşadık canim aralik ayında bende silik çizgi gördüm 3 gün sonra adet oldum 😑 sonraki ay nasip etti Rabbim herseyin bir zamanı varmış megerse

O duyguyu hepimiz yaşadık canim aralik ayında bende silik çizgi gördüm 3 gün sonra adet oldum 😑 sonraki ay nasip etti Rabbim herseyin bir zamanı varmış megerse
Öyle canım elinden geleni yap geriisni Allah a bırak hepimizin basına biseyler gelebilir bu zor bi süreç herkesin anlayışlı olması lazım

Ponponlu tulum basladım kızlar 🥰 örgü işini ilerlettim iyice 🥰 giydirmek nasip olsun 🙏 insallah

Eklentiler

• IMG_20220222_224538.jpg
    IMG_20220222_224538.jpg
    184,1 KB · Görüntüleme: 26
X