- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.221
Hemen mi çıktı canimKızlar çizgi var gibi mi görselle oynadım biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen mi çıktı canimKızlar çizgi var gibi mi görselle oynadım biraz
Bilmiyorum canım yaptım baya sonra baktım eve gelince dışarıya gitmiştimHemen mi çıktı canim
Bat ne zamanBilmiyorum canım yaptım baya sonra baktım eve gelince dışarıya gitmiştim
Hemen çıktıysa var canım bazen uzun zaman sonra da cızgi cıkabiliyo labaquik net yoksa yoktur varsa vardır burda cok gordum bebetime artımed yapan sonra cıkıyo gozukuyo ama adet oluyolar falan insallah hamilesindir diyeyimKızlar çizgi var gibi mi görselle oynadım biraz
Adet tarihin ne zaman yakın zaman bi daha bak yada direk kan da baktır testlerle ugrasıp durmazsın kafa rahat olurKızlar çizgi var gibi mi görselle oynadım biraz
Labaquik test canım inşallah kuruma çizgisi değildirHemen çıktıysa var canım bazen uzun zaman sonra da cızgi cıkabiliyo labaquik net yoksa yoktur varsa vardır burda cok gordum bebetime artımed yapan sonra cıkıyo gozukuyo ama adet oluyolar falan insallah hamilesindir diyeyim
24 şubatBat ne zaman
24 şubatAdet tarihin ne zaman yakın zaman bi daha bak yada direk kan da baktır testlerle ugrasıp durmazsın kafa rahat olur
24 şubat
Yaklassın az daha erken gebelik yap hassas onda varsa daha belli cıkar labaquik hassas degıl belli bi seviyeye gelmeden cıkarmıyo
Olsun canım üzülme devam her seyin zaöanı var illa ki olacaktırKızlar adet oldum ya
Aynen öyle canım bi daha ki aya hayırlısıyla inşallahOlsun canım üzülme devam her seyin zaöanı var illa ki olacaktır
İnsallah canım en kısa zaman da nasip olsunAynen öyle canım bi daha ki aya hayırlısıyla inşallah
Ovulasyon testi sipariş verdim yine bakalımİnsallah canım en kısa zaman da nasip olsun
O iyi oluyo canım en azından ne zaman olcagını biliyosunOvulasyon testi sipariş verdim yine bakalım
Bide düzgün düzenli yap aynı saatte sıvı alımını kesipOvulasyon testi sipariş verdim yine bakalım
O iyi oluyo canım en azından ne zaman olcagını biliyosun
Bu ay çok düzenli yapmadım adetten sonra hemen başlıcam bu seferBide düzgün düzenli yap aynı saatte sıvı alımını kesip
Düzenli yap canım öyle kacırmazsın öncesi sonrası degerlendirme yapmış olursunBu ay çok düzenli yapmadım adetten sonra hemen başlıcam bu sefer