- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.241
Saati önemli mi sabah saatlerinde mi yapsam daha iyi olur akşam mıDüzenli yap canım öyle kacırmazsın öncesi sonrası degerlendirme yapmış olursun
Çook tatlı olmuş eline sağlıkKızlar ördüğüm hırkayı bitirdim nasıl olmus
Sağol canımÇook tatlı olmuş eline sağlık
4 gibi yada sabah 11 gibi sana nasıl uygunsa ben 4 ve 11 de yaptım hepSaati önemli mi sabah saatlerinde mi yapsam daha iyi olur akşam mı
Eline sağlık. Nasil gidiyor okyanus nasilsinKızlar ördüğüm hırkayı bitirdim nasıl olmus
İyiyim canım sen nasılsın bayadır sen de yoksunEline sağlık. Nasil gidiyor okyanus nasilsin
Buna bayıldımAyy istemiyodum ama oldu artık napalım hayırlısı
Dimi. Hazır cevappp:))Buna bayıldımoraya yazmak istemedim
Bırakma bu ay kullan adetin düzenli gelsin diye verdi büyük ihtimal adet ol hormon baktır sonra de cocuk istiyorum hapı kullanmak istemiyorum de bi sey verir ona goreKızlar doktor bana 1 aylık doğım kontrol hapı verdi adet düzenlesin diye 1 hafta kullandım ama kullanmak istemiyorum bıraksam ne olur? Birde bundan sonraki adetimde hormın testi istedi e ben d. Kontrol hapı kullanıyorum değerlerim düzgün çıkmazki, napsam sizce=/
Tabi hazır beklemezken oldu bosver herkese her sey soylenmez tecrübeyle sabitDimi. Hazır cevappp:))
Yok 1aylıkmış sadece çocuk istediğimi biliyor. Acile gittim ama iyi bir doktora denk geldim sanırım, mutlaka gel tedavini yspalım dedi.. Hastane kötü ama doktoru beğendim,tedavi için ona devam edicemBırakma bu ay kullan adetin düzenli gelsin diye verdi büyük ihtimal adet ol hormon baktır sonra de cocuk istiyorum hapı kullanmak istemiyorum de bi sey verir ona gore
Bırakma bu ay kullan hormon testini adetni adet olunca ver doktor takibıyle olsun iyi ilgiliyse bırakmaYok 1aylıkmış sadece çocuk istediğimi biliyor. Acile gittim ama iyi bir doktora denk geldim sanırım, mutlaka gel tedavini yspalım dedi.. Hastane kötü ama doktoru beğendim,tedavi için ona devam edicemyalnız o kadar bunaldım ki 1 ay hap kullanmak bile boşa geçen vakit gibime geliyor bi an önce hormon testi yspılsın ve ilaca başlayayım
Mesela sabah yaptım pik gördüm gece ilişki olsa olur muSağol canım
4 gibi yada sabah 11 gibi sana nasıl uygunsa ben 4 ve 11 de yaptım hep
Olur canim önemli olan siliklestigi günMese
Mesela sabah yaptım pik gördüm gece ilişki olsa olur mu
Olur tabi canım acale etme hıç arka arkaya da ilişki yapma sperm kalitesi acısından cok yapınca hemen oluyo gibi dusunuyoruz ama saglıklı olmuyo 48 saat say bildiğin yaptın koyukcak gibi dedin ki yarın kesin pik olcak bu ı zaman o gece ilişki olsun ertesi gün yaptın baktın pik bekle doldur 48 saati zaten 2 gün cıkıyo pik ertesi gün catlıyo genel de tabi ovulasyon pik oldugunda 24 36 saat sonra yumurtlaman olcak demekMese
Mesela sabah yaptım pik gördüm gece ilişki olsa olur mu
Olur tabi canım acale etme hıç arka arkaya da ilişki yapma sperm kalitesi acısından cok yapınca hemen oluyo gibi dusunuyoruz ama saglıklı olmuyo 48 saat say bildiğin yaptın koyukcak gibi dedin ki yarın kesin pik olcak bu ı zaman o gece ilişki olsun ertesi gün yaptın baktın pik bekle doldur 48 saati zaten 2 gün cıkıyo pik ertesi gün catlıyo genel de tabi ovulasyon pik oldugunda 24 36 saat sonra yumurtlaman olcak demek
Olur canim önemli olan siliklestigi gün
Teşekkür ederim kızlar İnşallah hayırlı haberler alırız :) hormonlarıma falan da baktırdım ben her şeyim temiz doğru zamanı bekliyorum demek kiOlur tabi canım acale etme hıç arka arkaya da ilişki yapma sperm kalitesi acısından cok yapınca hemen oluyo gibi dusunuyoruz ama saglıklı olmuyo 48 saat say bildiğin yaptın koyukcak gibi dedin ki yarın kesin pik olcak bu ı zaman o gece ilişki olsun ertesi gün yaptın baktın pik bekle doldur 48 saati zaten 2 gün cıkıyo pik ertesi gün catlıyo genel de tabi ovulasyon pik oldugunda 24 36 saat sonra yumurtlaman olcak demek
Ovu testi kesin çözüm en azından ne zaman yumurtladigini biliyorsun canim insallah şans getirsin sanaTeşekkür ederim kızlar İnşallah hayırlı haberler alırız :) hormonlarıma falan da baktırdım ben her şeyim temiz doğru zamanı bekliyorum demek ki
Tabi canım her sey temiz için rahat bırak Allah nasip edecegı zaman olcak oyle bi zaman da olur ki şükür edersin başın secdeden kalkmaz rabbim bütün bekleyenleri müjdelesinTeşekkür ederim kızlar İnşallah hayırlı haberler alırız :) hormonlarıma falan da baktırdım ben her şeyim temiz doğru zamanı bekliyorum demek ki
Ovu testi kesin çözüm en azından ne zaman yumurtladigini biliyorsun canim insallah şans getirsin sana
Aminn inşallahTabi canım her sey temiz için rahat bırak Allah nasip edecegı zaman olcak oyle bi zaman da olur ki şükür edersin başın secdeden kalkmaz rabbim bütün bekleyenleri müjdelesin