Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birinizin bari normal geçsin 🥰🙏🧿🙏🤰
Guzel günler yakın geçecek hepsi 😍😆
Çok giremiyom ben canım ya günde 2 saat uyuyorum valla sendede var mı uyku ben bu kadar uycagmı sanmazdm 😀
Hahahah yok bende olmuyor hayret verici bende oğlumda çok uyuklardim 😊 doktora gittin mi uzun zamandır
Bi de bi midem yanıyo sormayın hiç sanki köz yutmuşum gibi hepimzde var bsy 😇
Asko mide yanmasına eksi elma soda bire bir iyi geliyor çok kötü olursan gaviscon surup içebilirsin ama gene de doktoruna danış tabiki

Guzel günler yakın geçecek hepsi 😍😆

Hahahah yok bende olmuyor hayret verici bende oğlumda çok uyuklardim 😊 doktora gittin mi uzun zamandır

Asko mide yanmasına eksi elma soda bire bir iyi geliyor çok kötü olursan gaviscon surup içebilirsin ama gene de doktoruna danış tabiki
Bana rennie duo diye şurup verdi onn için olunca içiyom 🥰 dedğin gibi sodada çok iyi bu A101 de frenk üzümlü çok iyi geliyo

Bana rennie duo diye şurup verdi onn için olunca içiyom 🥰 dedğin gibi sodada çok iyi bu A101 de frenk üzümlü çok iyi geliyo
Evet canim doğru iyi geliyor yediklerine dikkat et bir de çok baharatlı ekşili şeyler yiyince de yanıyor mide 🙄

Yok kız geçmiyo ya benmki genetik işte yediklrmze dikkt etcez artık sende dikkt et aşermen var mı oldu mu hiç
İkili testni oldumu canım ben martın ilk haftasında gitçem nasıl merk ediyorum
Asermem olmadı hiç canim daha başındayız olur heralde sende 😄 ben en son kalp atışını dinlendim sonrasında gidemedim doktora 28 ocakta randevu 11 haftalik oluyorum yapar mı ikili testi bilmiyorum 🤗

İkili testni oldumu canım ben martın ilk haftasında gitçem nasıl merk ediyorum

Asermem olmadı hiç canim daha başındayız olur heralde sende 😄 ben en son kalp atışını dinlendim sonrasında gidemedim doktora 28 ocakta randevu 11 haftalik oluyorum yapar mı ikili testi bilmiyorum 🤗
İkili tarama 12 haftalık yapılıyo canımlar kan veriliyo ultorsan da ense kalınlığı na falan bakılıyo 16 da 4 lü tarama yaptırırsanız en son seker yüklemesi 😅 ilerleyen hafta iste hiç bitmiyo süreç 🥰🙏

İkili tarama 12 haftalık yapılıyo canımlar kan veriliyo ultorsan da ense kalınlığı na falan bakılıyo 16 da 4 lü tarama yaptırırsanız en son seker yüklemesi 😅 ilerleyen hafta iste hiç bitmiyo süreç 🥰🙏
Çok sağol canım bilgilendirmn için 🥰 benm 12. Hafta olcak Mart’ın ilk haftası hayırlısı bakalm 🤲🏻

Çok sağol canım bilgilendirmn için 🥰 benm 12. Hafta olcak Mart’ın ilk haftası hayırlısı bakalm 🤲🏻
İnsallah cinsiyetleri öğrenince yazın mutlaka 12 de görüyorlar da net 16da söylüyolar 🙏 içinizden geven neyse o olsun hayırlı evlad olsun insallah 🥰🙏

Kızlar çizgi var gibi mi görselle oynadım biraz

Eklentiler

• IMG_20220219_215841.jpg
    IMG_20220219_215841.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
X