- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.201
Amin canım tsh yüksek cıkıyordu doz arttı sımdı iyi cok sukur yapacak bısey yok her sey Allah dan ama moral bozuluyo tabiAminn Rabbim herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım tsh yüksek cıkıyordu doz arttı sımdı iyi cok sukur yapacak bısey yok her sey Allah dan ama moral bozuluyo tabiAminn Rabbim herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok mu bulantın canım ay zor okuyordur yaa benm çok yok sabahları tekKuzummm bugün iyi değilim ya mide bulantısı fena kafamı kaldıramıyorum sen napiyosun nasilsin
Nerelerdesin sen beybisi oluyor işte ara ara yokluyor geçiyor sonraÇok mu bulantın canım ay zor okuyordur yaa benm çok yok sabahları tek
Çok mu bulantın canım ay zor okuyordur yaa benm çok yok sabahları tek
Birinizin bari normal geçsinNerelerdesin sen beybisi oluyor işte ara ara yokluyor geçiyor sonra
Çok giremiyom ben canım ya günde 2 saat uyuyorum valla sendede var mı uyku ben bu kadar uycagmı sanmazdmNerelerdesin sen beybisi oluyor işte ara ara yokluyor geçiyor sonra
Bi de bi midem yanıyo sormayın hiç sanki köz yutmuşum gibi hepimzde var bsyBirinizin bari normal geçsin
İlerleyen zaman da daha cok olcak o erken baslamıs bileBi de bi midem yanıyo sormayın hiç sanki köz yutmuşum gibi hepimzde var bsy
Guzel günler yakın geçecek hepsiBirinizin bari normal geçsin
Hahahah yok bende olmuyor hayret verici bende oğlumda çok uyuklardim doktora gittin mi uzun zamandırÇok giremiyom ben canım ya günde 2 saat uyuyorum valla sendede var mı uyku ben bu kadar uycagmı sanmazdm
Asko mide yanmasına eksi elma soda bire bir iyi geliyor çok kötü olursan gaviscon surup içebilirsin ama gene de doktoruna danış tabikiBi de bi midem yanıyo sormayın hiç sanki köz yutmuşum gibi hepimzde var bsy
Bana rennie duo diye şurup verdi onn için olunca içiyom dedğin gibi sodada çok iyi bu A101 de frenk üzümlü çok iyi geliyoGuzel günler yakın geçecek hepsi
Hahahah yok bende olmuyor hayret verici bende oğlumda çok uyuklardim doktora gittin mi uzun zamandır
Asko mide yanmasına eksi elma soda bire bir iyi geliyor çok kötü olursan gaviscon surup içebilirsin ama gene de doktoruna danış tabiki
Evet canim doğru iyi geliyor yediklerine dikkat et bir de çok baharatlı ekşili şeyler yiyince de yanıyor mideBana rennie duo diye şurup verdi onn için olunca içiyom dedğin gibi sodada çok iyi bu A101 de frenk üzümlü çok iyi geliyo
Evet çoğu kişi böyle diyoİlerleyen zaman da daha cok olcak o erken baslamıs bile
Hem nasıl evet bi de gastrit var bende o da etklyo sanırım dikkt diyorumEvet canim doğru iyi geliyor yediklerine dikkat et bir de çok baharatlı ekşili şeyler yiyince de yanıyor mide
Hiiii bende de var ondan bir süre tedavi görmüştüm ama nafileHem nasıl evet bi de gastrit var bende o da etklyo sanırım dikkt diyorum
Yok kız geçmiyo ya benmki genetik işte yediklrmze dikkt etcez artık sende dikkt et aşermen var mı oldu mu hiçHiiii bende de var ondan bir süre tedavi görmüştüm ama nafile
İkili testni oldumu canım ben martın ilk haftasında gitçem nasıl merk ediyorumYok kız geçmiyo ya benmki genetik işte yediklrmze dikkt etcez artık sende dikkt et aşermen var mı oldu mu hiç
Yok kız geçmiyo ya benmki genetik işte yediklrmze dikkt etcez artık sende dikkt et aşermen var mı oldu mu hiç
Asermem olmadı hiç canim daha başındayız olur heralde sende ben en son kalp atışını dinlendim sonrasında gidemedim doktora 28 ocakta randevu 11 haftalik oluyorum yapar mı ikili testi bilmiyorumİkili testni oldumu canım ben martın ilk haftasında gitçem nasıl merk ediyorum
İkili testni oldumu canım ben martın ilk haftasında gitçem nasıl merk ediyorum
İkili tarama 12 haftalık yapılıyo canımlar kan veriliyo ultorsan da ense kalınlığı na falan bakılıyo 16 da 4 lü tarama yaptırırsanız en son seker yüklemesi ilerleyen hafta iste hiç bitmiyo süreçAsermem olmadı hiç canim daha başındayız olur heralde sende ben en son kalp atışını dinlendim sonrasında gidemedim doktora 28 ocakta randevu 11 haftalik oluyorum yapar mı ikili testi bilmiyorum
Çok sağol canım bilgilendirmn için benm 12. Hafta olcak Mart’ın ilk haftası hayırlısı bakalmİkili tarama 12 haftalık yapılıyo canımlar kan veriliyo ultorsan da ense kalınlığı na falan bakılıyo 16 da 4 lü tarama yaptırırsanız en son seker yüklemesi ilerleyen hafta iste hiç bitmiyo süreç
İnsallah cinsiyetleri öğrenince yazın mutlaka 12 de görüyorlar da net 16da söylüyolar içinizden geven neyse o olsun hayırlı evlad olsun insallahÇok sağol canım bilgilendirmn için benm 12. Hafta olcak Mart’ın ilk haftası hayırlısı bakalm