- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.701
Kızlar günaydın herkese benim 3. Günüm hala pikim geçen ay 1 gün olmuştu sadece. Bu iyi bişiy mi pik kalması ? Fikir verin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende durumlar nasıl hissediyorsun
Evvet canim 18-19 şu canım bugün gelen giden yok gibi. Göğüs acım cokkEminenin dedim kız 18 Ocak 19 Ocak diyodu ya adet tarihim diye benim de bir haftam var 27 Ocak benim de
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım insallah olmazsınEvvet canim 18-19 şu canım bugün gelen giden yok gibi. Göğüs acım cokk
Canım havuç ye çatlasın.Kızlar günaydın herkese benim 3. Günüm hala pikim geçen ay 1 gün olmuştu sadece. Bu iyi bişiy mi pik kalması ? Fikir verin banaEki Görüntüle 2991648
İns canimm beklicezz dün çok üşüdüm erkenmi gelir dedim ama yok gelen gidenHadi bakalım hayırlısı olsun canım insallah olmazsın
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım insallah olmazsın
İns canimm beklicezz dün çok üşüdüm erkenmi gelir dedim ama yok gelen giden
İnsallah olmustur canım artık yapsan cıkar elinde varsa yap nede olsa günündesin insallah olmusturGoguslerim sizliyo dün bı kere beyaz akıntım oldu başka yok akıntım azaldı. Normlde çok olurdu
Aynen canım peki bu çatlamadan sonra değerlendirmek de önemli mi? Biz yumurtlama öncesi bir gün 2 gün de yumurtlamada toplam 3 gün değerlendirdik. Bugün mola verip yarın da çatlayınca mı değerlendirelim ?Canım havuç ye çatlasın.
Bu akşamda çatlayabilir canım akşam testi tekrarla silikleşmişse mutlaka değerlendirAynen canım peki bu çatlamadan sonra değerlendirmek de önemli mi? Biz yumurtlama öncesi bir gün 2 gün de yumurtlamada toplam 3 gün değerlendirdik. Bugün mola verip yarın da çatlayınca mı değerlendirelim ?
Tekrar yapayım test akşam teşekkür ederim canımBu akşamda çatlayabilir canım akşam testi tekrarla silikleşmişse mutlaka değerlendir
Rica ederim canım İnşallah güzel sonuçlar alırsınTekrar yapayım test akşam teşekkür ederim canım
Hatlar karıştı canikom durEminenin dedim kız 18 Ocak 19 Ocak diyodu ya adet tarihim diye benim de bir haftam var 27 Ocak benim de
Gayet koyu canım ümit var insallah olmustur
Ayy inşallah kuzum değerlendirmeyi düşünüyorum belki yumurtalamadır diyeGayet koyu canım ümit var insallah olmustur
Vala ben hiç bukasmayactim bizim OKYANUS302 yapıyor dün atmisti bendede test vardı dur yapım dedim yaptım baktım bu günde 2. Yaptım ama da yapmim dimeTamamen silik değil benimki gibi inşallah koyulaşır canım benim ama böyle test yaparak benide teşvik ediyorsun
Ummadığın anda bibbakmissin bebiş var canım hadi insAllah güzel olacakCAnim adet olmadım daha.gerci ayptir söylemesi orkidimi koydum okulda olunca belki olursam diye. Göğüslerim çok aciyo
Senden bende gaza geldim zincirleme benim pike çok yakın çıktı yarında yapıcamVala ben hiç bukasmayactim bizim OKYANUS302 yapıyor dün atmisti bendede test vardı dur yapım dedim yaptım baktım bu günde 2. Yaptım ama da yapmim dime