- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.561
Bende de bel agrısı kaşık agrısı uykulu geziyom hepAkıntı uyku hali burun kanaması ve kasık bel agrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bel agrısı kaşık agrısı uykulu geziyom hepAkıntı uyku hali burun kanaması ve kasık bel agrısı
Amin canım insallah hepimiz alalımRabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
sen de de var bi seyler insallahBende de bel agrısı kaşık agrısı uykulu geziyom hep
Merhaba yeni katıldım bu tablo ne için hamilelik planlayanlar için mi ben bu ay kalamadım inşallah ocakta kalırım
@Fatmazell 22.12.2021 @Emine1990 24.12.2021 OKYANUS302 28.12.2021 35kvk 31.12.2021 @esarp
Buraya da atmıştım ama yasakmış canım koyu kıvamlı bi akıntıydıOKYANUS302 akıntın nasıldı ? Benim bazen şeffaf bazen beyaz pütürlü akıntım var ve ksık ağrım devam ediyor.
İyidir kuzum sen nasilsinİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Off ne zor beklemek yaBuraya da atmıştım ama yasakmış canım koyu kıvamlı bi akıntıydı
Çok şükür. Ovu testimi yaptım bekliyorum sizlerde ne haber test yapanlar kan verenler gebeliği kesinleştirenlerİyidir kuzum sen nasilsin
Gozunaydin canim sağlıkla ilerlesin insallah kaç çıktı degerinKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaa maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
3000 lerde çıktı amin inşallahGozunaydin canim sağlıkla ilerlesin insallah kaç çıktı degerin
aminnn inşallahYaaa maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
BenÇok şükür. Ovu testimi yaptım bekliyorum sizlerde ne haber test yapanlar kan verenler gebeliği kesinleştirenler
Ooo çok iyi bat ne zamandı3000 lerde çıktı amin inşallah
aminnn inşallah
Ohh masallah çok iyi değerin canim3000 lerde çıktı amin inşallah
aminnn inşallah
22 aralıktı batOoo çok iyi bat ne zamandı
Oo geçmiş baya22 aralıktı bat
Testte pozitifi görmüştmde geç gidiyim biraz diyodm bekledim bilerek biraz ilerlesin diyeOo geçmiş baya
Ayy maşallah canımm bizede dua et nolur kaç gün geçmişti senn adetin bi de belirtilern nelerdiKızlar ben cuma gitcektm ama bugün akşam iş çıkışı boştaydm hastaneye gittim 4,5 -5 haftalık mışım şuan çok şükür Rabbim herkese dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah