- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.541
35kvk cok kotu degıl ama koyulcak gibi anladın sanki aksama yada yarına görcem pik gibi anladın sen demek istediğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım benim için mi yaptın sağol benmde dün böyleydi aynı biliyomusun35kvk böyle ovulasyon da koyulcak gıbı cıkmıs
Ben de çok fena kasık ağrısı var. Hastaneye gidicem artık kist filan var belki deEvet belli
Mantar falan mı oldun ki bilemedim soyle tabi ilaç verirTunaydin kizlar. Bugun kasinti basladi alt bölgede niye oyle olduki.yanma gibibhafif tatliyarin ultrasyon var. Soylemem gerekirmi doktora.
İnsallah olmustur canım benim aslında önce daha koyuydu sımdı de sanki aksam yapsam daha koyulcak yada ertesi gün pik gorcem gıbı cıkmıs azcık daha sabır az kaldı ben de oyle oldu. Var ya son zaman hele gecmedi biEvet canım benim için mi yaptın sağol benmde dün böyleydi aynı biliyomusun
Ooo gelmiş bak geçte olsaAksama pik yapar mi beybiler ilk defa bu kadar koyu gördüm
Bugün ve 3 gün daha değerlendirirsinAksama pik yapar mi beybiler ilk defa bu kadar koyu gördüm
Ooo gelmiş bak geçte olsa
Tamam canim değerlendiririm sagolasinBugün ve 3 gün daha değerlendirirsin
Aksam bi daha bak sıvı alımına dikkat edip ya aksam ya yarın pik olur buAksama pik yapar mi beybiler ilk defa bu kadar koyu gördüm
Tesekkur ederim canım insallah saglıkla ilerler henüz com ye i anladığım bu hafta bi gecsin kana oyle gıdıcemOKYANUS302 hayırlı olsuuuuun şimdi gördüm biliyordum aralıkta senden bir haber geleceğini
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahTesekkur ederim canım insallah saglıkla ilerler henüz com ye i anladığım bu hafta bi gecsin kana oyle gıdıcem
Sagol canim aksama misafirlikte olacağız erken dönersek yaparım inşallahAksam bi daha bak sıvı alımına dikkat edip ya aksam ya yarın pik olur bu