Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20211226_154254.jpg

Selam kızlaar nasılsınız hamiş olan var mı? Benim kızım hasta o yüzden sık sık giremiyorum. Ben hala yumurtlamadım😓

Günaydın hanımlar bugün adet gecikmesinin birinci günü. Dün adet gunumdu test yaptım negatif. En son adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıkmıştı. Ayrıca bu ay doktor yumurtlama.yok dedi adetin gecikmesin zamainda ol diye duphaston verdi. Adetin16.gunu kullanmaya başladım bı hafta oldu biteli ama hala kanama falan yok. Adetimin zamaninda hatta erken bile gelmesi gerekmez miydi napcam bilmiyorum🤦
Yumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuş 😳 bunu ilk defa duydum

Günaydın hanımlar bugün adet gecikmesinin birinci günü. Dün adet gunumdu test yaptım negatif. En son adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıkmıştı. Ayrıca bu ay doktor yumurtlama.yok dedi adetin gecikmesin zamainda ol diye duphaston verdi. Adetin16.gunu kullanmaya başladım bı hafta oldu biteli ama hala kanama falan yok. Adetimin zamaninda hatta erken bile gelmesi gerekmez miydi napcam bilmiyorum🤦
Yumurtlama olmadığı ay adet geç mi olurmuş 😳 bunu ilk defa ı
Kesinlikleeee canım katiliyorum sana haklısın
Benm annem 8 tane doğurmuş gidip sorsam yumurtlama günleri die bilmez bana da kızar öyle şeyleri kafaya takma diye.geçen bi arkadaşımı sordu hamilemi die eşi görevelere gidip geliyormuş çok az yanımda oluyor o yüzden olmuyor çocukta diyor dedim yanında çok kalmasına ne gerek var çocuk bir günde olur diyor 🤣🤣 ah anneeee kızın her ay farklı taktikler araştırıyor olmuyor işte

X