Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
tabi yavrum ayda yılda bir bi fırt çekiyosunAfin alkolikge cikicam aslinda hic öyle de wgilim
Yanları al üstler kalsın diyordurAhsha
Acaba berbere mi tiras ettiriyo uzamiyo mu ki
Vay vay vay millet nelwr araştırıyo ya. Sizde oturun burda burhan hanima yazınYok o kendi yapmis yoksa estetige para dokersiniz diyordu
Makasla kesiyordu galibaAhsha
Acaba berbere mi tiras ettiriyo uzamiyo mu ki
Musakkaya laf yokhdhdhfMakasla kesiyordu galiba
öfff aklıma brezilya fönü, afro örgü falan geliyo buraya kusucamYanları al üstler kalsın diyordur
Bu yeni konu degildi aslinda, bi bakayim bulabilirsemVay vay vay millet nelwr araştırıyo ya. Sizde oturun burda burhan hanima yazın
8 Iyidir5 bilemedin 6 en kotu 7 de ye
Kagit makasi mi bahce makasi mo acabaMakasla kesiyordu galiba
Bu yeni konu degildi aslinda, bi bakayim bulabilirsemsiz de igrenin bizim gibi
Bende kusucak giciy8möfff aklıma brezilya fönü, afro örgü falan geliyo buraya kusucam
Musakkaya laf yokhdhdhf
O pislikle tornaya bile girer benceKagit makasi mi bahce makasi mo acaba
Allaanı seviyosan bul kızBu yeni konu degildi aslinda, bi bakayim bulabilirsemsiz de igrenin bizim gibi
Kagit makasi mi bahce makasi mo acaba
Yanları al üstler kalsın diyordur
Nolur başka bir şey konuşun nolur yaaaaöfff aklıma brezilya fönü, afro örgü falan geliyo buraya kusucam
o değil de hepimiz banlanıcaz biliyosunuz dimison zamanlarımızı şey kılını konuşarak mı geçirelim
Ben hic komusmadim kil falan daha konutu anlayamadim bileo değil de hepimiz banlanıcaz biliyosunuz dimison zamanlarımızı şey kılını konuşarak mı geçirelim
+1111Nolur başka bir şey konuşun nolur yaaaa
Dogru yerde degil miyiz yao değil de hepimiz banlanıcaz biliyosunuz dimison zamanlarımızı şey kılını konuşarak mı geçirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?