- 15 Şubat 2013
- 25.096
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.121
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Biteldnisn misoff sus sus eve taşınalı bir yıl oldu, o günden sonra annemde duş alıyorumyarın çıkarsak alıcam yeni batarya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biteldnisn misoff sus sus eve taşınalı bir yıl oldu, o günden sonra annemde duş alıyorumyarın çıkarsak alıcam yeni batarya
![]()
off sus sus eve taşınalı bir yıl oldu, o günden sonra annemde duş alıyorumyarın çıkarsak alıcam yeni batarya
![]()
Barbi kulu ne beBi tane de sey vardi Barbie kuku nasil yapilir. Yukarda yazdiginiz o mu, valla yetisemiyorum![]()
Birde duş başlığı olayi vardı![]()
yok o değil 3 saniye beklemelisinizDus basligindan hamile kalmisti mi 1w saniye beklemelisiniz
yazanlardan mı olmak istiyosun ciddenBiz zaten izlemeye gelmişiz millet yazsın biz okuyalım
San0anya plus rakiyok o değil 3 saniye beklemelisiniz
ne içtim kızım sen 2 saniye beklemelisiniz
bu sefer süpürgeyle uyuma 1 saniye beklemelisiniz![]()
Barbi kulu ne be![]()
O da doğru bu açıdan düşünmedimyazanlardan mı olmak istiyosun ciddensevgilim beni çıplak gördü, hamile olabilir miyim
![]()
Tavuk muyuz ok lm bizKukusu pembe, sarkmamis falan filan olsun diye killarinizi almayin pacali don giyin diyordu
ya manyak ahahahahhaValla konu ne daha anoayamadim
Tavuk muyuz ok lm biz
Sen gerçekten sarhoş mu oldun bizi mi koparıyosun?Valla konu ne daha anoayamadim
Tavuk muyuz ok lm biz
Ayy birde övünerek anlatıyordu ya pis killi seysiniKukusu pembe, sarkmamis falan filan olsun diye killarinizi almayin pacali don giyin diyordu
Yok cok ictim bu komsular geldi tavuksuz olanoarSen gerçekten sarhoş mu oldun bizi mi koparıyosun?![]()
Biz tavuk degilsek de bence onlari yazan bi horozduValla konu ne daha anoayamadim
Tavuk muyuz ok lm biz
öffff hayal gücümden tiksiniyorum bazenAyy birde övünerek anlatıyordu ya pis killi seysini![]()
O bence fakedi ya. Ama eğer öyleyse sağlam senaryo,ödül verilmeliAyy birde övünerek anlatıyordu ya pis killi seysini![]()